Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry?

IP: *.245.118.127.Dial1.Weehawken1.Level3.net 03.03.03, 17:44
no i cyfrowy aparacik, czy moze EBAY lepiej?
dzieki
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry? 03.03.03, 18:03
      ja bym kupowal dell

za $1000 w bestbuy kupisz sobie emachines athlona 2400+ + 15' flat panel +
      reszta

tyle samo kasy w dellu P4 2.4 mhz 533 bus, 333MHz DDR ram, glosniki z
      subwooferem, pozadna karta graficzna z dedykowanymi 64mb pamieci...itd...
      znacznie lepszy deal.

• Gość: --Michal Mike jest spox no i Steven. IP: *.tiaa-cref.org 03.03.03, 18:40

www.dell.com/us/en/dhs/topics/segtopic_jmp_special49.htm
        A pozatym best buy to powinni przemianowac na OKBuy, jak tam ostatnio bylem to
        mnie jakis Pan opierdolil ze za szybko jezdze po parkingu. Czujnie.
        • Gość: Mirko Dell czy nie ale... IP: *.union01.nj.comcast.net 03.03.03, 18:46
          Czaj tu: hot-deals.org
          fakt ze Dell sprzed tygodnia z dwoma twardzielami po 120 GB za ponizej $400 to
          byl (moze jeszcze jest?) bajer. Jako serwer mila pewnie dupiasta grafike i
          dlugo sie uruchamial ale...
          Czaj. Pozdro.
          • Gość: Heniek Re: Dell czy nie ale... IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 19:35
            Tu masz tez tani komputer z Plusa.Szybki,ale bez monitora:
            shop.plus.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/PlusRe2Frameset-Start
            • Gość: Heniek Re: Dell czy nie ale... IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 20:16
              Gość portalu: Heniek napisał(a):

> Tu masz tez tani komputer z Plusa.Szybki,ale bez monitora:
              > <a href="shop.plus.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/PlusR
              > e2Frameset-Start"target="_blank">shop.plus.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Sto
              > re/de/-/EUR/PlusRe2Frameset-Start</a>

Nie gniewaj sie..tu link...
              http://shop.plus.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/PlusPKDisplayProductInformation-Start;sid=lJz4WGjBoMT4ElaiCo85RAxFTwgq-c-6WRw=?ProductID=ljLBHGQYREgAAADzv3nx_UnF&callcenter_flag=false&CatalogCategoryID=39XBHGQYza4AAADzpRzx_UnD&ProductPage=0&CallFrom=Catalog&CatalogToShow=Previous&menue_param=020101
          • Gość: grzes Re: Dell czy nie ale... IP: *.59.100.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 05.03.03, 17:42
            dzieki panocku
            pozdrowienia od ziomka z bielska, dzwonilem przed chwila, dzis bylo piknie u
            nos na podbeskidziu
            pozdro
        • warchol3 Re: Mike jest spox no i Steven. 03.03.03, 19:54
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

>
          > <a
          href="www.dell.com/us/en/dhs/topics/segtopic_jmp_special49.htm"target
          > ="_blank">www.dell.com/us/en/dhs/topics/segtopic_jmp_special49.htm</a>
          > A pozatym best buy to powinni przemianowac na OKBuy, jak tam ostatnio bylem
          to
          > mnie jakis Pan opierdolil ze za szybko jezdze po parkingu. Czujnie.

bo polaczku jebany speed limit jest 15 mph na parkingach a czasem 5 mph jebaku
          z jackowa. zwolnij ta swoja 10 letna bryke skladana po wypadkach z innych aut.

a "kompa" to nie kupowales nigdy bo "kompem" sie sracza nie sprzata.
          • ertes Re: Mike jest spox no i Steven. 03.03.03, 20:20
            Jezu! Wariat!
          • Gość: --Michal Uczony kolego. IP: *.tiaa-cref.org 03.03.03, 20:34
            warchol3 napisał:

> bo polaczku jebany speed limit jest 15 mph na parkingach a czasem 5 mph
            jebaku
            > z jackowa. zwolnij ta swoja 10 letna bryke skladana po wypadkach z innych aut.
            >
            > a "kompa" to nie kupowales nigdy bo "kompem" sie sracza nie sprzata.

Kurwa mac! Znaku nie bylo! A nawet jakby byl na mam licznik nie podlaczony. To
            skad ja mielam wiedzec. A zwolnic nie moglem bo mi sie transmisja zjebala.
            Sprzata sie sprzata, ja widze ze ty kurwa kolego sie ni chuja na sprzataniu nie
            znasz. Moze nareperujesz transmisje, za flaszke, bos nie zauwazy.
          • Gość: --Michal Dobrze zrobilem? IP: *.tiaa-cref.org 03.03.03, 20:45
            Jebnolem chujowi z bulgara tak ze pierdolnal barana przez 4 traki. Dobrze
            zrobilem? Nie bedzie mi sie w dupe jeban suka odszczekiwac, swoja godnosc mam.
          • Gość: --Michal EEEEE wracholcu! Badzi czlowiek! IP: *.tiaa-cref.org 03.03.03, 20:47
            Widze zes swoj chlop i to jeszcze taki lepiej lapiacy ta ameryke. Ja to sie tu
            kurwa czasem gubie. Moze smaila Ci skrobne to mi wytlumaczysz co i jak? Badz
            czlowiek.
            • warchol3 Re: EEEEE wracholcu! Badzi czlowiek! 03.03.03, 23:18

> Widze zes swoj chlop i to jeszcze taki lepiej lapiacy ta ameryke. Ja to sie
              tu
              > kurwa czasem gubie. Moze smaila Ci skrobne to mi wytlumaczysz co i jak? Badz
              > czlowiek.

wypierdalaj na jackowo. belmont i milloki to dla ciebie raj a nie jezdzij na
              przedmiescia do normalnych sklepow bo sie po parkingu nie umiesz poruszac.

takie fjuty jak ty to u cyganow kupuja kradzione. krulowie belmontu jebani.
              • Gość: --Michal Nie pien krzaka. Wytlumacz jak czlowiek. IP: *.tiaa-cref.org 03.03.03, 23:22
                Daj namiar na cygana. Gdzie podporowadzic. Jak zagadac. Cos pasownego.
                Warcholeczku! Piesku! Wrrrrrrrrrrr.
                • warchol3 Re: Nie pien krzaka. Wytlumacz jak czlowiek. 03.03.03, 23:25

> Daj namiar na cygana. Gdzie podporowadzic. Jak zagadac. Cos pasownego.
                  > Warcholeczku! Piesku! Wrrrrrrrrrrr.

cygani smieciu mieszkaja w twojej dzielnicy na belmoncie. kolo twojejgo
                  bejzmentu
                  • Gość: --Michal Dzieki za cynk! IP: *.client.attbi.com 04.03.03, 00:27
                    warchol3 napisał:
                    > cygani smieciu mieszkaja w twojej dzielnicy na belmoncie. kolo twojejgo
                    > bejzmentu

A ja kurwa myslalem ze to wlosi. Robia pizze, mrugaj do dup. No ale jak
                    zagadac, warcholku. Jakie haslo? Jaki gryps na kompa. Albu jakies fajne
                    radyko. How how.
    • lolo271 Re: Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry? 03.03.03, 23:35
      (...)Problem w tym ze Polacy mowia po polsku.........i
      troche po angielsku.........
      Na np.wloskich siti web................kosztuje o wiele
      mniej.......
      • lolo271 Re: Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry? 03.03.03, 23:40
        (...)....Olidata.....700€
        2,7........pentium4........
        xp
        GF-karta graficzna64........
        SB-5plus1......DD......
        I inne bajery........
        plus 300€LCD............15"
        • warchol3 Re: Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry? 04.03.03, 00:33
          lolo271 napisał:

> (...)....Olidata.....700€
          > 2,7........pentium4........
          > xp
          > GF-karta graficzna64........
          > SB-5plus1......DD......
          > I inne bajery........
          > plus 300€LCD............15"

idz do normalnego sklepu i kup a nie pierdolcie sie o 10 centow jak zydzi.
          • Gość: grzes Re: Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry? IP: *.59.100.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 05.03.03, 17:45
            ale wiesniak, uuuuuuaaaaaaaa, he he he
            kurwa , co za palant
            • Gość: komputrzak Re: Gdzie najlepiej kompa kupic? bestbuy dobry? IP: *.nyc.rr.com 06.03.03, 00:25
              Dell. Ze wzgledu na serwis i dbalosc o klienta.
              www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=34&w=4751718&a=4760315http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=34&w=4751718&a=4780302

Komputer mozna kupic niemal na kazdym rogu. Rzecz w tym, ze czasami sie cos
              psuje. Te kupione na rogu nie zapewniaja adekwatnej pomocy. Niejednokrotnie
              nie mozna znalezc rogu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka