maniia 06.03.03, 03:09 Prosze bardzo mnie poinformowac ktora internetowa strona jest wlasciwa co do loterii. Znalazlam rozne, ale nie wiem ktora wybrac. Bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentinzynier Re: Loteria - USA 06.03.03, 03:18 maniia napisała: > Prosze bardzo mnie poinformowac ktora internetowa strona jest wlasciwa co do > loterii. Znalazlam rozne, ale nie wiem ktora wybrac. Bede wdzieczna Jakiej loterii kolezanko, jakiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duda Grajek Glupie Polaczki IP: *.proxy.aol.com 06.03.03, 18:36 Dobre. Miechem rzucac, wyzywac sie i pyszczyc bez sensu to chetnych tu POLONUSOW jest ilubadz. Odpowiedziec z sensem: nikogo. Smutne. Naprawde smutne. Tak tu zawsze jest? Informacje o loterii sa w setkach miejsc. Problem, ze wiekszosc chce wyciagnac forse a z Biurem Wizowym Departamentu Stanu ma tyle wspolnego co snieg z Floryda. Flage amerykanska w poprzek strony na serwerze za $10/miesiac kazdy moze wlepic. Loteria DV-2004 jest w trakcie dla tych co wyslali. Pierwsi wylosowani powinni rychlo dostawac zawiadomienia travel.state.gov/DV2004.html O 2005 nic jeszcze nie wiadomo, poza tym ze bedzie. Wszyscy ktorzy pisza o tym z adresow innych niz konczacy sie na ".gov" naganiaja naiwnych do swoich czapek. Warto zagladac na strony ambasad amerykanskich w roznych krajach. Kazda ma swoja wlasna i rozne ciekawe rzeczy da sie tam wyczytac. Nawet konsulat w Krakowie ma inna strone od ambasady w Warszawie. Zanim pojawi sie oficjalny komunikat pod travel.state.gov/DV2005.html - tam - na stronach ambasad znajdziecie wiarygodne (PRAWDZIWE!) informacje. Loteria wizowa jest za darmo. Jesli chcesz wyslac komus $50 czy wiecej bo bedzie w reku trzymal koperte z wiza wylosowana dla Ciebie a przeslana na jego - zamiast Twoj - adres - Twoj wybor. Potem za te koperte ktora mogles/moglas miec za darmo zarzada n.p. $2000. I dasz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_tera_wysiada Raz Duda mial dudy ale to nie byly dudy 07.03.03, 00:02 tego Dudy tylko to byly dudy tamtego Dudy. Duda, ugryz sie w bambus. Ona chce loterie wizowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: Glupie Polaczki 07.03.03, 03:13 A czy powyzszy adres Dudo dotyczy green card w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
superprawdziwystarywiarus Maniia, czy ty jestes trunkowa prostytutka? 07.03.03, 05:39 ze tak pieprzysz od rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś