euro-pejczyk 23.10.06, 01:51 zostali tylko spamerzy, cenzorzy, donosiciele i kilku glupich i wulgarnych gowniarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro-pejczyk Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 23.10.06, 10:46 tak bylo. mozna bylo dyskutowac na rozne tematy nieraz ostro i wulgarnie, ale bylo wystarczajaco duzo ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia na dowolne tematy Kiedys cenzura byla minimalna, i ograniczala sie do psycholi i spamerow. Teraz cenzura ma na celu pozbycie sie niewygodnych ludzi ich opinii i tematow. czy forum zostalo zniszczone celowo czy przez zwykle chamstwo i psycholi? to jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
ktotopowie Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 23.10.06, 12:03 Tak mowisz?Jaki byl Twoj nick europejczyku?Moze nam przypomnisz jaki dobry watek pod starym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pejczyk Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 23.10.06, 15:04 ktotopowie napisał: > Tak mowisz?Jaki byl Twoj nick europejczyku?Moze nam przypomnisz jaki dobry > watek pod starym nickiem? a do czego ci to potrzebne? piszesz swoj tygodniowy raport? to moze wiesz ile watkow zostalo usunietych z tego forum przez nadgorliwych palkowych Odpowiedz Link Zgłoś
ktotopowie Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 23.10.06, 16:03 Rozumiem,w PIS-ku jestes i UKLAD wszedzie weszysz.Pewnie zmieniasz codziennie IP i z czarna maska na twarzy przed kompem siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pejczyk Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 24.10.06, 02:35 > Pewnie zmieniasz codziennie > IP i z czarna maska na twarzy przed kompem siedzisz. dlaczego ci to tak przeszkadza, ze nie znasz IP, w czym ten IP ci pomoze? potrafisz ocenic ludzi na podstawie IP z jakiego pisza lub podaja, ze pisza? masz gotowe stereotypy na kazdy IP, nick i temat? jak na nick zalozony kilka godzin temu, masz duze wymagania, duzo pytan i duzo oskarzen rzucanych na oslep, w ciemno mnie twoj IP nie interesuje, oceniam tylko na podstawie tego co napisalas, and so far I am not particularly impressed > Rozumiem,w PIS-ku jestes i UKLAD wszedzie weszysz Odpowiedz Link Zgłoś
ktotopowie Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 24.10.06, 08:43 euro-pejczyk napisał: > jak na nick zalozony kilka godzin temu, masz duze wymagania, duzo pytan i duzo > oskarzen rzucanych na oslep, w ciemno W przeciwienstwie do nicka euro-pejczyk znanego od zarania tego forum (sic). Nie bylo czegos o donosicielach,cenzorach i zeszlym na psy forum w tym watku? Czy nie za duzo pytan,oskarzen rzucanych na slepo ze strony nika powstalego kilkanscie godzin temu? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pejczyk Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 24.10.06, 13:11 ktotopowie napisał: > euro-pejczyk napisał: > > > jak na nick zalozony kilka godzin temu, masz duze wymagania, duzo pytan i > duzo > > oskarzen rzucanych na oslep, w ciemno > > W przeciwienstwie do nicka euro-pejczyk znanego od zarania tego forum (sic). > Nie bylo czegos o donosicielach,cenzorach i zeszlym na psy forum w tym watku? > Czy nie za duzo pytan,oskarzen rzucanych na slepo ze strony nika powstalego > kilkanscie godzin temu? doceniam wysilek, ale ciagle musze byc umiarkowania krytyczny jezeli chodzi o raczej jalowa tresc, bladzaca w krainie tajemniczych PiSkow, podejrzanych IP i otoczona anemia mysli w czarnych maskach Jezeli nie zgadzasz sie, ze na tym forum dzialaja glownie spamerzy, donosiciele i cenzorzy to napisz i uzasadnij Jezeli uwazasz, ze jest to temat tabu, oklepany, nudny, napisz na swoj ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
ktotopowie Re: a czy to forum kiedykolwiek "bylo na poziomie 24.10.06, 20:03 euro-pejczyk napisał: > Jezeli nie zgadzasz sie, ze na tym forum dzialaja glownie spamerzy, donosiciele > i cenzorzy to napisz i uzasadnij Zgadzam sie co do spamerow ale nie rozumiem co by donosiciele mieli tu robic.Niby na kogo by mieli donosic?Na tych drobnych pijaczkow ktorzy tu panuja? ta podejrzliwosc przypomina PIS-ek i ich nadawanie o ukladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotopowie Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 23.10.06, 20:00 Odpowiedz sama znalazla droge.Te czosnki,zupy,vipki i im podobne figury nie majace nic do powiedzenia opanowali to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 24.10.06, 03:00 ............bo taliban z polski (lpr samojeby i psy............oraz sld)zaczelo tu pisac................... .............lewica jedym slowem............... ......i psl co by zrobilo koalicje nawet z ss............ ..........jeszcze teraz koledzy z ue prosza mnie by przyjechal giertych senior......zabawic na calosc......... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 24.10.06, 03:02 .........czy ja curva destra jestem wlascicielem burdelu?.............. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 24.10.06, 03:33 Przez takich typusiow jak ontarian i ratpole. Oni nie dyskutuja, oni tylko obrazaja innych forumowiczow. Oto probki ich TFURCZOSCI: Ontarian: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=50534624&a=50831201 Ratpole: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=50534624&a=50831607 Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 24.10.06, 12:42 tylko w jeden sposob, t.j. uciekajac sie do niecenzuralnych oszczerstw, sa w stanie wyrazic swoje (stlumione) mysli w czasach wolnosci slowa Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 25.10.06, 14:21 Doskonala dekonstrukcja wiarusa: peerelski napisała: tylko w jeden sposob, t.j. uciekajac sie do niecenzuralnych oszczerstw, sa w stanie wyrazic swoje (stlumione) mysli w czasach wolnosci slowa Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wal2 Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 24.10.06, 08:46 Re: Autor: euro-pejczyk Data: 23.10.06, 01:51 .. przeczytalem Twoj wpis naglos ..-mojemu Pieskowi, zasmucilo sie psisko,prawie sie poplakal .. i poszedl do kojca po j..... sie lizac,z rozpaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: dlaczego to forum zeszlo na psy? 24.10.06, 08:50 ja czytam, pies slucha, wylizujac sobie j.. zamiast ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wal2 Re: dlaczego to forum zeszlo na Zydy? 24.10.06, 12:17 .. czytajac wpisy niektorych forumowiczow,ich "superlatywy" pod adresem Polski i Polakow zastanawiam sie ilu/kto z Nas jest Polakiem a kto nalezy do jakiejs mniejszosci etnicznej z polski ? W realu spotykam wielu tlukow na saxy przyjezdzajacych-czasami pomoge im zajecie znalezdz,rozmawiam z nimi rowniez ..i zadnych takich "forumowych opini" z ich ust nieslyszalem,czyzby virtualnosc popuszczala hamulce przyzwoitasci ? Pzdr.Wsiech Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski pejczyki czyli male pejsy?? 24.10.06, 12:30 ..ale po co kochane psy w to mieszac? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Napewno? 24.10.06, 21:29 euro-pejczyk napisał: > zostali tylko spamerzy, cenzorzy, donosiciele i kilku glupich i wulgarnych > gowniarzy > ► dziwnie mi wygladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pejczyk Re: Napewno? 24.10.06, 21:56 waldek.usa napisał: > euro-pejczyk napisał: > > > zostali tylko spamerzy, cenzorzy, donosiciele i kilku glupich i wulgarnyc > h > > gowniarzy > > > > ► dziwnie mi wygladasz? hehehe, masz fajne poczucie humoru, mam tylko nadzieje, ze nie bierzesz sie zbyt na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Napewno? 24.10.06, 22:02 euro-pejczyk napisał: > > hehehe, > masz fajne poczucie humoru, > mam tylko nadzieje, ze nie bierzesz sie zbyt na serio... ► nie, ja nie biore, forum nie mozna brac zbyt na serio. Niektorzy jakkolwiek biora forum absolutnie serio, z poswieceniem rzeklbym. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Wulgarni gowniarze na tym forum: 26.10.06, 09:09 soup_nazi bonk harlista (to dopiero poczatek listy)... Odpowiedz Link Zgłoś