student_inzynier 23.10.06, 05:20 www.youtube.com/watch?v=M0f7tSL27_s to tak teraz w PL jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Nie wiesz że moher jest dżezi? 23.10.06, 05:46 Kup babie koszulke z mottem Moher jest dżezi Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 lol? opowiadaj opowiadaj 24.10.06, 03:09 work & travel Autor: student_inzynier Data: 15.04.02, 18:39 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany ---------------------------- no wlasnie! Czy ktos wybiera sie w tym roku? Jesli tak to gdzie i na jak dlugo? Oczywiscie mam na mysli USA Ja jade pierwszy raz - mysle, ze bedzie to ciekawa przygoda zyciowa.. obym tylko przywiozl ze soba dobre i mile wspomnienia, a nie tylko widok brudnych garow i harowania od rana do wieczora A moze jest ktos kto tak wyjechal i juz tam zostal??? Bo i o tym mozna pomyslec.. jednak nielegalny pobyt, hmmmm... czy warto ryzykowac ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama