Dodaj do ulubionych

Kagan the Barbarian

29.10.06, 11:42
Kagan, oddawaj kase !!!
Pewnie jakies drobne jeszcze zostaly w cypryjskim banku.

"FOZZ - Bank Depozytowo- Kredytowy
Dzialalnosc FOZZu polegala tez na przyjmowaniu depozytów od
panstwowych firm, by nastepnie udzielic róznym dziwnym podmiotom
pozyczek i nisko oprocentowanych kredytów. Jedna z takich firm byl
IMPEXMETAL, który zdeponowal 6 mln USD i 50 mld zl."
Obserwuj wątek
    • donk [...] 29.10.06, 12:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zorbathegreek Re: Kagan the Barbarian 30.10.06, 02:31
        Zazdrosci mi kasy, ot tyle!
        • ratpole Re: Kagan the Barbarian 30.10.06, 03:41
          zorbathegreek napisał:

> Zazdrosci mi kasy, ot tyle!

Z twojej dzialki kasy to cie kumple z Centrali wuroochali.
          Na otarcie lez pozostawili ci mozliwosc zarobienia na motorynke sprzataniem
          mansion szefa rosyjskiej mafii na Cyprze, hehehe
          • zorbathegreek Re: Kagan the Barbarian 30.10.06, 12:42
            Masz racje, ratpole! Przeciez, jak dobrze wiesz, jestem bezrobotnym starym Zydem
            i na dodatek homoseksualista w grupie najmniej zarabiajacych 99.99%, na dodatek
            mam AIDSa i kolejny kochanek mnie wlasnie rzucil zabierajac ze soba resztki mego
            juz i tak bardzo skromnego mienia. Jako bezdomnemu nie przysluguje mi zasilek, a
            jako niewierzacemu nie wolno mi zebrac pod kosciolem. Wizy do U$A dawno mi temu
            odmowili, zreszta nie znam ani slowa po angielsku poza "cienc many" i "lan dular
            plis", wiec nie mam czego szukac za Wielka Woda. Bardzo zazadroszcze tym, ktorym
            sie na emigracji udalo, a szczegolnie jp.hi, wiarusowi i luizie. Oni sa ode mnie
            znacznie inteligentniejsi i pracowitsi, a na dodatek nie sa, tak jak ja, starymi
            glupimi komuchami, niedostosowanymi do zycia w kapitalizmie. Dawno temu chcialem
            wiec z soba skonczyc, ale na mocny sznur mnie nie stac, gaz mi wlasnie sie
            skonczyl w butli, a na jej napelnienie nie mam funduszy, do pradu elektrycznego
            o napieciu wyzszym niz 9V nie mam dostepu, jako bezdomny, mieszkam tez zbyt
            daleko od drogi samochodowej czy kolei zelaznej, aby sie rzucic pod jakis srodek
            lokomocji. Czekam wiec w jamie-ziemiance wykopanej wlasnorecznie na tym
            australijskim zadupiu czyli outbacku (zreszta nie do mnie, a do Aborygenow
            nalezacym), aby spadl wreszcie na mnie jakis samolot... Have a nice day, moj
            mily ratpole!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka