26basia Re: Lista rodzicow z Niemiec 25.02.05, 10:52 Witam !!!! Dziewczyny ja niestety niejestem z Niemiec,ale mam do Was gorącą prośbe otóż moja mama jest bardzo mocno chora,teraz dzieki własnie lekowi z Niemiec jest znaczna poprawa i oto moje pytanie czy któraś z Was mogłby mi załatwic recepte?? jesli tak to napiszcie ja podam nazwe leku ,chodzi tylko o załatwienie recepty,jeszcze raz dziekuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniawelna czy sa tu rodzice z Niedersachsen? 22.03.05, 22:49 Hej! Witam serdecznie wszystkich rodzicow i pozdrawiam. Krotko o mnie i rodzince. Ania(31)Piotrek(34) i najwazniejszy czlonek ekipy - Nicolas (9 i 1/2 - miesiaca. Mieszkamy w okolicach Cloppenburga. Chetnie poznamy kogos z okolicy ale i nie tylko. Zapraszam na mail aniawelna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaseneczka Re: Lista rodzicow z Niemiec 24.07.05, 22:06 a czy sa tu tez mamy z bergisch gladbach (kolo köln)? Odpowiedz Link Zgłoś
trinityyy Re: Lista rodzicow z Niemiec 25.07.05, 11:29 Hallo Jaseneczka, mam na imie Aska i mieszkam w Rösrath, pomiedzy Köln i Bergisch Gladbach. Jesli masz ochote pisz na Trinityyy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaseneczka Re: Lista rodzicow z Niemiec 27.07.05, 17:54 czesc Trinityyy wlasnie wyslalam maila na adres gazetowy bo... niedoczytalam koncowki mam nadzieje ze tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: Lista rodzicow z Niemiec 24.07.05, 22:13 dobry pomysl - gelsenkirchen Odpowiedz Link Zgłoś
igaspr Re: Lista rodzicow z Niemiec 25.07.05, 13:05 Hej! Nareszcie znalazlam ta stronke Iga (32) Jürgen(37) Jakub (2,5) Jennifer (1mies) mieszkamy w Leonbergu niedaleko Stutgarttu czy jest ktos z okolic kto szuka znajomych lub kogos do pogadania ? Odpowiedz Link Zgłoś
jutta2 Re: Lista rodzicow z Niemiec 25.07.05, 22:38 Witajcie mam na imie Justyna(28), moj maz Piotr (44), synek Alexander 11 miesiecy, mieszkamy w miasteczku Grafing pod München, chetnie nawiaze kontakt z mamausiami z okolic pozdrawiam serdecznie moj adres to JuttaSzymborska@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
renik73 Re: Lista rodzicow z Niemiec 28.07.05, 16:37 mam na imię Renata (32), mąż Jacek (34)i córeczka Zuzia (prawie 4), w marcu br. przeprowadziłam sie wraz z córeczką do męża, do Ingelheim niedaleko Mainz. I nie znam tutaj nikogo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julisia3 brilon 22.01.06, 18:49 mieszkam w brilon i mam ten sam problem!Pozdrawiam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s03 Re: Lista rodzicow z Niemiec 29.07.05, 23:26 Witam wszystkie mamy z Niemiec! Ja tez sie wpisuje! Jestem Gosia (31), moj maz Steffen (41) i mamy urocza 22 miesieczna cörcie Antonie. Mieszkamy pod Monachium ( w Olching). Pozdrawiam was i czekam na odpowiedzi ( moze napisze do mnie jakas mama z Monachium?) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
s03 Re: Lista rodzicow z Niemiec 29.07.05, 23:28 podaje moj mail: mwojtyna@gmx.de pa Odpowiedz Link Zgłoś
mmm265 Re: Lista rodzicow z Niemiec 02.08.05, 00:13 witam wszystkich! Malgosia(28)Marek(40)Marianne(4,5miesiecy) mieszkam w Düsseldorfie od dwoch lat a pochodze z Katowic. Kto chce pogadac o wszystkim?A szczegolnie o naszych aniolkach! mmm265 gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jutta2 Re: Lista rodzicow z Niemiec 03.08.05, 12:11 Hej mieszkam w miejscowowsci Grafing pod monachium wiem gdzie ejst olching mieszka tam moja szwagierka ak chcesz pisz na meaila JuttaSzymborska@aol.com ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamalukasa Stuttgart i okolice!! 04.08.05, 17:12 Nie wierze, zeby bylo nas tak malo????? My tez moglybysmy sie spotkac. mama i Lukas 4 msc. Odpowiedz Link Zgłoś
mada_77 Hamburg 05.08.05, 10:38 Dziewczyny- bardzo sie ucieszylam, ze znalazlam to forum. Jestem mama 2 miesiecznego Antosia, moj maz jest portugalczykiem i mieszkamy w Lokstedt(zaraz obok zoo). Nie mam tu prawie w ogole polskich znajomych i bardzo bym sie ucieszyla z kontaktu. Moze napiszecie na : mada1@gmx.de. Pozdrawiam, Magda (28l) Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: Hamburg 06.08.05, 19:35 no to ja sie tez dolacze. Mieszkam w Kassel(Hessen) ,mam 28 lat a moj przyszly maz 30. Jestem w 6 tyg. ciazy i bardzo sie ciesze na naszego dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Stuttgart i okolice!! 12.04.06, 15:25 witam.wlasnie przegladam sobie i trafilam na stuttgart.tez tu mieszkam ale moje dziecko dopiero w drodze.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mkurczak Re: Stuttgart i okolice!! 31.01.07, 21:54 hello, jestem Magda (27), od 2 miesiecy mieszkam w Heilbronnie z mezem Mariuszem (28) i corka (14 mies). Jak masz ochote sie zapoznac skrobnij maila mkurczak@interia.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mkurczak Re: Stuttgart i okolice!! 31.01.07, 21:57 Witam, mam na imie Magda (27), mieszkam od 2 miesiecy w Heilbronnie z mezem i corka (14mies), Jak masz ochote sie zapoznac czekam na maila mkurczak@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roska11 Re: Lista rodzicow z Niemiec 06.08.05, 23:33 czesc Dziewczyny.Bardzo sie ciesze,ze jest taka stronka.Ja jestem w 36 tygodniu ciazy i juz nie dlugo na swiat przyjdzie mala Oliwia.Pochodze ze Szczecina, a mieszkam w Lägerdorf,malej miescinie 35 km od Hamburga.Jezeli ktoras mialaby ochote korespondowac oto moj mail:ewa_roska@wp.pl.Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i te juz spelnione Odpowiedz Link Zgłoś
roska11 Re: Lista rodzicow z Niemiec 06.08.05, 23:35 Oj nie przedstawialam sie.Mam na imie Ewa(26),moj maz Marek(28)i juz niedlugo dolaczy do nas Oliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
izafk Re: Lista rodzicow z Niemiec 09.08.05, 20:34 witajcie mieszkam w Brlinie, jestem mamą 8 letniego-Konrada i 3 miesięcznego-Dominika. pozrawiam wszystkie mamy i czekam na kontakt i pogaduchy. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mmm265 Re: mam pytanie 11.08.05, 22:45 witam Was drogie Mamusie! mam do was pytanie.czy meldowalyscie swoje pociechy w USC w Polsce? mam obywatelstwo polskie moj maz niemieckie.nasza corka otrzymala oczywiscie tez niemieckie ale za 4 dni jade pierwszy raz z mala do Polski i nie wiem czy tam tez mam ja zarejestrowac w USC.czy moze miec dwa obywatelstwa?jesli tak to jakie dokumenty potrzebuje?jesli ktos wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: mam pytanie 19.10.05, 23:43 ja wlasnie zameldowalam swojego malucha w polse, jestem polka maz niemiec i polak potrzebujesz akt urodzenia dziecka przetlumaczony na jezyk polski przez tlumacza przysieglego zupelny akt slubu ( jesli slub bralas w polsce jesli nie to niemiecki tez zupelny i przetlumaczony ) calosc w polsce kosztowac bedzie ok 100 zl z odpisami itd dziecko do 18 lat moze miec dwa obywatelstwa a potem samo decyduje dziecku zostanie nadany pesel w polsce i bedzie moglo miec polski paszport i dowd osobisty pozdrawiam jak chcesz to pisz na asik26@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
ewa831 Re: Lista rodzicow z Niemiec 12.08.05, 13:55 czesc wam wszystkim. ja mieszkam w polsce i mam takie male pytanko polowa mojej rodzinki mieszka w niemczech dokladnie w bielefeld i wkrotce sie do nich wybieramy- w odwiedziny i w prywatnej sprawie- po samochod. powiedzcie mi prosze czy w soboty i w niedziele w niemczech pootwierane sa komisy samochodowe czy tam auto hausy ? Odpowiedz Link Zgłoś
izafk Re: Lista rodzicow z Niemiec 15.08.05, 18:42 tak, w soboty i niedziele, najczęściej sa otwarte auto-salony. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
aurora77 Re: Lista rodzicow z Niemiec 16.09.05, 11:08 swietny pomysl ) ja Dorota (28 lat) moj maz Gregor (40 lat) dzidzius za 6 tyg na swiecie mieszkamy w Bochum chetnie poznam inne mamusie z Polski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maedel do aurory 16.09.05, 11:34 Cześć! Odpisałam Ci na adres gazety. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
moncia13 Re: Lista rodzicow z Niemiec 16.09.05, 16:52 Czesc!!! My mieszkamy w Braunschweigu. Ja 30, maz 40 z hakiem i synek 12 miesiecy. Jak masz ochote to sie odezwij pa Odpowiedz Link Zgłoś
danuta20 Re: Lista rodzicow z Niemiec 20.09.05, 23:52 mam na imie danuta i mieszkam od 18 lat w niemczech od 5 miesiecy jestem po raz 3 mama i bardzo szczesliwa z tego powodu .mieszkam w recklinghausen a moze ktos sie odezwie z tych okolic? danuta Odpowiedz Link Zgłoś
missisia Re: Lista rodzicow z Niemiec 19.10.05, 23:46 A ja bym chciała znaleźć kogoś z Wolfsburga (lub okolic), mam na imię Dominika (29), mój mąż Marcin (30), syn Adrian (10) i córcia Oliwia (15 mies.) Dodam, że będę tam mieszkać od nowego roku pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re:OSNABRÜCK kto tu mieszka 19.10.05, 23:48 mam 26 lat i coreczke 5 mc szukam znajomych w osnabrück odezwijcie sie maminki asik26@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
jagot Mama z Frankfurtu nad Menem 20.10.05, 18:14 Witajcie! Jestem Jagoda i mam polroczna coreczke. Mieszkam we Frankfurcie nad Menem i chetnie poznam inne mamusie, ktore tu mieszkaja. Moj adres mailowy to: jagot@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Lista rodzicow z Niemiec 20.10.05, 20:27 moze by tak zrobic liste rodzicow z niemiec wedle miejsca zamieszkania bedzie latwiej sie kontaktowac np. mamay z berlina köln hamburga itd tylko ja nie wiem jak to technicznie ogarnac poradzcie cosik Odpowiedz Link Zgłoś
aolka do prochotttki 25.10.05, 20:59 czasc ja jestem z münster wiec prawie rzut beretem. moj paszczurek ma 2 latka. jesli masz ochote odezwij sie na olucha0@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
renaska Re: Lista rodzicow z Niemiec 22.10.05, 22:06 hej nikt tu chyba zbytnio nie zaglada moze ktos jest z okolic Braunschweigu chetnie poznam jakies mamy. Mam dwie corki 8 lat i 9 tygodni czekam na meile pa renata749@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena10011 Re: Lista rodzicow z Niemiec 26.10.05, 23:25 hej! my mieszkamy 25 km od Wurzburga, mamy 6 miesiecznego synka Marcelka. podaje adres magdalena1001@tlen.pl czekamy na maile! Odpowiedz Link Zgłoś
mrockata Re: Lista rodzicow z Niemiec 03.11.05, 02:07 Jestam Kasia. Mam dwie coreczki(blizniaczki) Marysia i Antosie urodzone 31.08.2005. Mieszkamy w Mainz. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
mateszalka Re: Lista rodzicow z Niemiec 08.11.05, 13:47 Czesc, Twoje blizniaczki urodzily sie tego dnia, co ja - tylko troszke pozniej Najlepsze zyczenia! magda z Münster (mama in spe) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka1975 Re: Lista rodzicow z Niemiec 07.11.05, 17:07 Hi! Mieszkamy w Salzgitter Iwona 30 Amanda 10 i Anabell 6 tyg. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Berlin/Hamburg 08.11.05, 15:50 dolaczam sie. Kasia (27),Christian (26) a male przyjdzie w lutym. ja mieszkam/ studiuje w Berlinie, maz w Hamburgu. Male bedzie hamburgerem i tam tez spedzi pierwsze miesiace (jak nie lata) swojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
sicha Re: Lista rodzicow z Niemiec 14.11.05, 21:54 Hej Monika no to mieszkasz blisko mnie wtakim razie,ja mieszkam w Bs od roku z mezem i synkiem mamy 20 miesiecznego synka jets tu nawet fajnie ale malo ludzi znam.Odezwij sie moje gg to 5536042 albo email spakalski@freenet.de Odpowiedz Link Zgłoś
lamborgini1 Re: Lista rodzicow z Niemiec 17.11.05, 01:01 Czesc Kochani! Z tego co zdolalam do tej pory przeczytac na tej dluuugasnej liscie, wydaje mi sie, ze nie ma tu nikogo z miasta Landshut niedaleko Monachium. Jestesmy wiec chyba pierwsza rodzinka z tego miasta na tym forum. Ogolnie zaywazylam, ze nie ma tu wielu osob z Bawarii, a przeciez mieszka tu mnostwo ludzi z Polski. Ja nazywam sie Ania, a moj maz Michal. Jestem w 38 tygodniu ciazy i juz lada dzien bedziemy w trojeczke z nasza coreczka Sara)) Jesli ktos z Was mieszka w poblizu albo zna kogos kto tu mieszka piszcie: lamborgini@t-online.de. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
dzejdzej78 Re: Lista rodzicow z Niemiec 03.02.06, 15:01 Witam!!!!!!! Ja mam na imie Aska(28), maz Marcin(30), syn Alexander(2,3) i jestem w 19 tygodniu ciazy. Mieszkamy w Monachium od pazdziernika i nie znamy nikogo. Szukam jakiejs mamy na pogawedki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olenka261 Mama z Hagen 18.11.05, 21:56 Wlasciwie jeszcze nie bo dzidzius siedzi sobie w brzuszku.Chetnie poznam kolezanki z tych okolic.Mam na imie Ola mam 26 lat i czekam na jakies wiesci od Was mamusie!Pozdrawiam serdecznie.A to moj email chiara2@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś