queen.victoria 18.12.06, 21:36 na moim Dworze nie beda tolerowane. Krolowa Wiktoria (podpis nieczytelny) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Niniejszym oswiadczam, ze zaloty Jutki i Taty 18.12.06, 21:39 hehehe, jak nic kagan Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Niniejszym oswiadczam, ze zaloty Jutki i Taty 18.12.06, 21:43 Your Highness, To nie sa zaloty. My sie z Tata wirtualnie "znamy" (tylko wirtualnie) od 4 lat, i sie jakos tak wzajemnie smieszymy. I tyle. Nothing untoward in all this, just mutual good will and sense of humor. Prawda, Tatku? Ale dziekuje za laskawe zwrocenie swej krolewskiej glowy w te strone. Padam do nog i za kolanka podejmuje, bynajmniej nie seksualnie. Unizenie, Jutka. ))))) PS. Podejrzewam, ze ten watek tez bedzie zaklasyfikowany jako "nienalezacy do tematyki polonijnej" i wyslany przez wielce szacownego aesa na osla lawke. No coz. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Niniejszym oswiadczam, ze zaloty Jutki i Taty 18.12.06, 21:46 ► poprawna wersja: jutka1 napisała: > Balmy, > > To nie sa zaloty. My sie z Tata wirtualnie "znamy" (tylko wirtualnie) od 4 lat, > i sie jakos tak wzajemnie smieszymy. I tyle. Nothing untoward in all this, just > mutual good will and sense of humor. > > Prawda, Tatku? > > Ale dziekuje za laskawe zwrocenie swej krolewskiej glowy w te strone. > > Padam do nog i za kolanka podejmuje, bynajmniej nie seksualnie. > > Unizenie, > > Jutka. > > ))))) > > PS. Podejrzewam, ze ten watek tez bedzie zaklasyfikowany jako "nienalezacy do > tematyki polonijnej" i wyslany przez wielce szacownego aesa na osla lawke. No c > oz. > > > ► to sie zobaczy, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Niniejszym oswiadczam, ze zaloty Jutki i Taty 18.12.06, 21:51 prawdziwa milosc nie zna granic, hehehe, jest mi tylko zal, ze to nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Jutka 19.12.06, 01:16 jesli chesz aby twoje watki pozostawaly na forum to musisz uzywac wiecej wyrazow na k... na ch... etc niezbedne tez bedzie abys operowala takimi wyrazami jak krapol gliniak siekierni i zwrotami beczka po sledziach czy slonce z doopy czasem musisz troche popsioczyc na polske jednoczesnie wykazujac sie gleboka ignoracja dotyczaca wszystkiego co nie lezy na polnocy ameryki polnocnej. Jak chcesz to do kazdego watku zapraszaj mnie i soup nazi a gwarantuje ci ze watek nie zejdzie z "wokandy" Ja lubie sie w prymitywy sposob i "na poziomie" klocic z tym abnegatem a wielce szanowyn jp.hi ma slabosc do tego durnia i go nie kasuje, wiec moze twoje tresci w sposob zawualowany ( trudne slowo jak sie to zoopa pisze) uda nam siem przemycic. W kazdym razie pozdrowienia dla Ciebie i dla Taty. Odpowiedz Link Zgłoś
rettinger uwas to k ch wielki jest 19.12.06, 02:25 ty, k tw. w m za-a, nie p-l tu poy..sie, k znalazl sie taki...chooooo doye.. mu po chu!!! zoopa jest man! Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce FU!!! 19.12.06, 12:11 calm down man, wipe UP your mug & take your Mysoline!!! Odpowiedz Link Zgłoś