Dodaj do ulubionych

Anglia praca na budowie

25.04.03, 18:26
Szukam Polakow ktorzy pracuja na terenie Anglii na budowach.Interesuje mnie
czy pracujecie legalnie czy nie, jak udalo sie wam znalezc taka prace, jakie
sa stawki za godzine, czy duzo polakow pracuje na terenie budow. Bede
wdzieczna za wszelkie mozliwe informacje.
Gusia
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaska Re: Anglia praca na budowie IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 21:26
      Moj moz prowadzi firme budowlana w Londynie i zatrudnia ludzi tz polakow i
      placi im nie na godziny ale ustala stawke za dzielo. Gdyby placil im na godziny
      to by w skorze nie zostal.
      • xiurek Re: Anglia praca na budowie 25.04.03, 21:49
        Gość portalu: Kaska napisał(a):

> Moj moz prowadzi firme budowlana w Londynie i zatrudnia ludzi tz polakow i
        > placi im nie na godziny ale ustala stawke za dzielo. Gdyby placil im na
        godziny
        >
        > to by w skorze nie zostal.

Kasiu a czy murzynow tez czasem przyjmuje?Musze wyslac swojego bambusa do
        roboty i przy okazji odpoczac od niego .Pogadaj ze swoim mezem czy ewentualnie
        nie przyjalby mojego nieudacznika na kilka dobrych miesiecy.
      • gusiakuc Re: Anglia praca na budowie 27.04.03, 23:54

godziny
        >
        Ale ile im placi, jakich wymaga kwalifikacji, na jakich papierach sa jego
        pracownicy? Naprawde zalezy mi na konkretnych informacjach, bo chce kogos tutaj
        sciagnac, na kim mi naprawde zalezy, a nie wiem od czego zaczac.Pomocy!!!!
      • emigrantka Re: Anglia praca na budowie 28.04.03, 19:50

godziny
        >

ciekawe czy to nie twoj moaz mojega brata z kasa wykiwal....
    • Gość: KASKA Re: Anglia praca na budowie IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 22:14
      Glupiutki(ka)Xiurek! U niego pracuja ludzie ktorzy sa fahowcami, jezeli twoj
      bambusek ma konkretny fach w rekach i do tego jest uczciwy to ma szanse . Mam
      go wciagnac na liste oczekujacych?
      • zlosliwe_bydle Re: Anglia praca na budowie 25.04.03, 22:20
        Gość portalu: KASKA napisał(a):

> Glupiutki(ka)Xiurek! U niego pracuja ludzie ktorzy sa fahowcami, jezeli twoj
        > bambusek ma konkretny fach w rekach i do tego jest uczciwy to ma szanse . Mam
        > go wciagnac na liste oczekujacych?

Bambusek ma swojego xiurka w rekach i to jest wlasnie jego fach. Xiurek jest
        pokazny. Jak ci go zademonstruje na pewno wyrzucisz liste do kosza i go
        zatrudnisz. Tylko sza! przed mezem, bo moglby pozazdroscic bambuskowi xiurka,
        hehehe
      • xiurek Re: Anglia praca na budowie 25.04.03, 23:22
        Gość portalu: KASKA napisał(a):

> Glupiutki(ka)Xiurek! U niego pracuja ludzie ktorzy sa fahowcami, jezeli twoj
        > bambusek ma konkretny fach w rekach i do tego jest uczciwy to ma szanse . Mam
        > go wciagnac na liste oczekujacych?

Moj bambusek jak najbardziej jest fachowcem tylko troche leniwym dlatego musze
        go wyslac w swiat zeby nie mial wyjscia i musial troszke popracowac.Pirania
        dorasta i coraz wiecej potrzebuje zjesc .Takie tymczasowe wakacje nic
        innego.Wciagnij go na liste jak najpredzej.Prosze nas rowniez poinformowac ilu
        chetnych przed nim czy czasem nie trzeba bedzie sie dalej gdzies indziej
        rozgladac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka