emigrantka 28.04.03, 20:01 boszeeeeeee - po co 13 letnim dziecion telefony za £400 kto sie dolozy do kupna telefonu corce biednej emigrantki? lol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlosliwe_bydle Kup jej rynne cellular. Bedzie se dzwonic w locie 28.04.03, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotylu Re: dziewczyna - na walkie talkie sie nie nabierz IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.04.03, 04:59 Co to za dziadowski kraj (czy to Afganistan) w ktorym mieszkasz ze dziewczyny lapie sie na telefon. Plus gdzie to telefon kosztyje 400 funtow (600$) W USA dostajesz telefon za darmo. A dziewczyny nie zlapiesz na mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Angielski i angielski 28.04.03, 20:26 Teraz widzisz jaka jest roznica miedzy brytyjskim angielskim i kanadyjskim angielskim, hehehe. Co sie u was poli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Co to czat czy Forum??? IP: *.NYCMNY83.covad.net 28.04.03, 20:11 Lubie to. Nie musze czytac glupich komentarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka because... 28.04.03, 21:10 she wants one with camera,mp3player,ironing board and a coffee maker - all in 1 aja jej kupie taki zeby jej ktos oka nie podbil na ulicy o glupi telefon no to siedzi na gorze i ryczy a ja jej... "nie rycz mala nie rycz....." - no, ale dziecko wychowane w kapitalizmie nie pojmnie hmmmmm oddam do dopcji Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle A u nas sa takie... 28.04.03, 21:16 emigrantka napisała: > she wants one with camera,mp3player,ironing board and a coffee maker - all in 1 ... co jeszcze maja wodotrysk, hehe > > aja jej kupie taki zeby jej ktos oka nie podbil na ulicy o glupi telefon kup jej taki telef i wyslij ja do PL - zobaczysz co jej zrobia, hehehe. Chyba, ze ciosy karate cwiczyla z bratem. > > no to siedzi na gorze i ryczy a ja jej... > > "nie rycz mala nie rycz....." - no, ale dziecko wychowane w kapitalizmie nie > pojmnie hmmmmm > > oddam do dopcji > > Odpowiedz Link Zgłoś