Gość: gp IP: *.bund.de 28.04.01, 11:21 Mesco, wohnst Du wirklich in Köln? Wieso hast Du denn keine deutsche Tastatur ? Grüße gp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meska Re: mesco IP: *.netcom.ca 28.04.01, 14:05 Keine bullshit, keine fehler! Attenzione to foldzdojcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 12:46 ja, Volsdeutsch, na und? Was wollt ihr denn beide von mir? Die Behauptung, daß ich über die deutsche Tastatur nicht verfügen würde, finde ich korrekt gesagt für schamlos, sogar für absurd. Einfach öde diese Aussage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: mesco IP: 212.224.50.* 02.05.01, 17:13 Gość portalu: mesco napisał(a): > ja, Volsdeutsch, na und? > Was wollt ihr denn beide von mir? > Die Behauptung, daß ich über die deutsche Tastatur > nicht verfügen würde, finde ich korrekt gesagt für > schamlos, sogar für absurd. Einfach öde diese > Aussage. OK, mesco, Du verfügst über eine deutsche Tastatur; meine Aussage wird zurückgenomen. Du verfügst auch über Kenntnisse der deutschen Sprache, auch wenn diese noch etwas zu wünschen übrig lassen, insbesondere in bezug auf die Grammatik. Es ist aber zweitrangig. Jesli masz ochote sie ze mna skontaktowac, napisz na "barabasz@hotmail.com" pozdrawiam -b. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 20:34 Normalerweise werden von mir gar keine Grammtik fehler gemacht. Du meinst damit wohl die Tippfehler, die jedem unterlaufen können. Deutsch sprach ich schon, als ihr von der Ausreise in die BRD geträumt habt. Dies nur zur Kenntnisnahme. Wer bist Du Barabasz? Dein Name klingt biblisch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do mesco IP: 212.224.50.* 02.05.01, 21:57 Gość portalu: mesco napisał(a): > Normalerweise werden von mir gar keine Grammtik fehler gemacht. Du meinst damit > > wohl die Tippfehler, die jedem unterlaufen können. Deutsch sprach ich schon, > als ihr von der Ausreise in die BRD geträumt habt. Dies nur zur Kenntnisnahme. > Wer bist Du Barabasz? Dein Name klingt biblisch. > >Skad wiesz, o czym ja marzylem, Mesco ? Passiv nie pasuje do robienia bledow. lepiej bylo by: "normalerweise mache ich keine Fehler". >co do Twojego pytania: jam jest, ktory jest. masz moj adres.moze dowiesz sie wiecej... - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 22:09 immer wieder diese Tippfehler. Naja. Mein Deutsch ist ja sowieso besser, als dies der meisten Deutschen, oder? Meine Tastatur ist schon auch kaputt. Was könnte ich denn mehr erfahren? mesco@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fresco Keine bullshit! IP: *.netcom.ca 03.05.01, 03:09 Bolshoy fehler, kleine fart. Offen window, keine kakao! 1(800) EAT-SHIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Keine bullshit! IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.01, 10:35 Gość portalu: Fresco napisał(a): > Bolshoy fehler, kleine fart. Offen window, keine kakao! > 1(800) EAT-SHIT nie tylko emigranci w USA, ale tez i w Kanadzie sa pieprznieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Keine bullshit! IP: *.bellglobal.com 03.05.01, 16:44 Gość portalu: mesco napisał(a): > > Gość portalu: Fresco napisał(a): > > > Bolshoy fehler, kleine fart. Offen window, keine kakao! > > 1(800) EAT-SHIT > > nie tylko emigranci w USA, ale tez i w Kanadzie sa pieprznieci. ja mieszkam w Kanadzie i nie uwazam sie za pieprznieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Keine bullshit! IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 09.05.01, 07:30 du mesco bist du ein Schlesier oder ein Gorol? üüää Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwe Re: Keine bullshit! IP: 207.188.79.* 03.05.01, 17:50 Gość portalu: Fresco napisał(a): > Bolshoy fehler, kleine fart. Offen window, keine kakao! > 1(800) EAT-SHIT Ja foldzwagen yo squarehead yo! Kleine kaffe, keine kakao! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do mesco IP: *.bund.de 03.05.01, 13:38 Gość portalu: mesco napisał(a): > immer wieder diese Tippfehler. Naja. > Mein Deutsch ist ja sowieso besser, als dies der meisten Deutschen, oder? > Meine Tastatur ist schon auch kaputt. > Was könnte ich denn mehr erfahren? > mesco@gmx.de > > > > Dein Deutsch ist nicht schlecht, aber verbesserungsfähig, z.B. nicht "schon auch kaputt", sondern "auch schon kaputt". Dowiedziec mozesz sie duzo, trzeba tylko chciec. Na marginesie: jestes kobieta, czy zle Cie czytam. - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.01, 16:32 wenn Du meine Beiträge aufmerksamer verfolgen würdest, hättest Du seit langem gewußt wer ich bin. Schaue mal, bitte, in anderen Foren, wie beispielsweise Mann oder auch Frau. Gruß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz do mesco IP: *.bund.de 04.05.01, 11:38 potrzebujesz wielu slow, aby nie powiedziec nic, mesco... - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do Barabasza IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.01, 14:45 Gość portalu: barabasz napisał(a): > potrzebujesz wielu slow, aby nie powiedziec nic, mesco... > - b. wiele slów to ja nie potrzebuje mesco@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: do Barabasza IP: 134.65.105.* 04.05.01, 15:37 Czy wiesz ze piszesz na polskim forum? po niemiecku? idz do doktora. Doktor wyleczy. Albo do szkoly. Moze sie nauczysz ... albo zmien miejsca w ktorych sie pojawiasz. d PS sprobuj tez dyskutowac na niemieckim forum po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do Barabasza IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.01, 17:09 Gość portalu: doktor napisał(a): > Czy wiesz ze piszesz na polskim forum? > po niemiecku? > idz do doktora. Doktor wyleczy. > Albo do szkoly. Moze sie nauczysz ... albo zmien miejsca w ktorych sie pojawias > z. > d > PS sprobuj tez dyskutowac na niemieckim forum po polsku. Er/sie schreibt doch für mich. Du Doktorin lerne mal zuerst die Dremdsprachen! masz dosyc innych mozliwosci wypowiadania sie ty doktorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: mesco IP: *.tmp.alliedsignal.com 04.05.01, 18:53 Niestety moj niemiecki zginal smiercia naturalna. Kiedys mieszkalem w Offenbach am Main, ale to bylo dawno temu. Znalem tam jednego Slazaka, ktory znal taka slaska wersje Pawla i Gawla. Zaczynalo sie od "Uwe und Willi w jednej stali willi..." Czy ktos zna reszte? Jezeli tak to opublikujcie. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.01, 20:11 Gość portalu: Pawel napisał(a): > Niestety moj niemiecki zginal smiercia naturalna. Kiedys mieszkalem w Offenbac > h am Main, ale to bylo > dawno temu. Znalem tam jednego Slazaka, ktory znal taka slaska wersje Pawla i > Gawla. Zaczynalo sie > od "Uwe und Willi w jednej stali willi..." > Czy ktos zna reszte? Jezeli tak to opublikujcie. In der deutschen Literatur bin ich nicht so gut bewandert, wie du. Leider. > P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furunkel Re: mesco IP: *.ibc.de.easynet.net 04.05.01, 21:45 ty smrodliwy karaluchu, wynos sie stad !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tedesco Re: mesco IP: *.netcom.ca 05.05.01, 04:46 > "Uwe und Willi w jednej stali willi..." ... i wtedy Pon Bucek powiedziol do Mesco: "Idz weg ty pieronska szlango". Z powarzaniem, Foldzdojcz Tedesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.01, 18:25 Was wollt ihr denn alle von mir? Lernt zuerst mal eine richtig zivilisierte Sprache, wie Deutsch beispielsweise, dann können wir uns eventuell unterhalten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 09.05.01, 08:10 ty mesco sadzac po twoich innch wypowiedzach to ty lubisz najbardziej z Niemiec marki DM, jo cie stond niy wyciepuja ale tys powiniyn kaj indzi miyszkac, w twoi ukochany ojczyznie i na nia zapierdalac a po poledniu ucyc sie histori, geografi Slaonska i demokracji, ponoc twoi przodkowie walczyli o wolnosc wasza i nasza? czemu odmawiasz te wolnosci i samostanowienia innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.01, 14:32 z twojego adresu wynika ze pracujesz w firmie Bosch slyszales cos baranie o fundacji Boscha, której zadaniem jest zblizanie narodów i przyjazn miedzy nimi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / 194.39.219.* 11.05.01, 07:34 widze ze ty jestes naprawe Polakiem, takim z krwi i kosci Polakiem, chamstwa ci nie brakuje, tego barana to ty chyba zjadles, na pewno mial BSE, jak mam sie z toba pojednac, jak ty wszystko wiesz lepiej o Slazakach niz JO, i historii ty nie uczyl, a szkoda moze bys lepiej rozumial swiat, skad ty wszystko wiesz jak masz takie liche wyksztalcenie? a kochasz DM? przyjechal Gorol o rajchu i bredzi o Polsce czemu tam nie jedziesz z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.01, 09:34 a jestem, jestem. TY tes jestes Polakiem, chociaz niegody i zwyrodnialy syn naszego Narodu. Boze chron Polske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do andy IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.01, 09:48 widze ze jestes bardzo porzadnym czlowiekiem andy " Re: A co Ty lubisz w seksie? adres: *.4.4.16 / gwa4.fe.bosch.de Goć portalu: faja 09-05-2001, 11:33:00 odpowiedz na list odpowiedz cytując chcialbym analnie z zona ale nie chce co robic? " Re: Keine bullshit! adres: *.4.4.15 / gwa3.fe.bosch.de Goć portalu: andy 09-05-2001, 07:30:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując du mesco bist du ein Schlesier oder ein Gorol? üüää dla tych co przeczytli, prosze porównac adresy . Wiadomosci zostaly wyslane z tego samego serwera. jedna byla tu, druga wiadomosc pochodzi z watka towarzyskie , co lubisz w seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do andy IP: *.stg.tli.de 11.05.01, 21:35 polityka polityka a lozko, lozkiem OK? jo niy jest Polok , jo jes Slonzok, oj ty wiesz ja obrazic Slazaka, wiesz..... trzeba mu po prostu nawymyslac od Polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do andy IP: *.stg.tli.de 11.05.01, 21:38 oj musze powiedziec adminowi zeby wylaczyl DNS w serwerze pocztowym, ja nigdy nie obrazam nikogo pierwszy, nawet gdyby byl z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek S Re: do andy IP: 129.212.11.* 22.05.01, 22:18 Gość portalu: mesco napisał(a): > widze ze jestes bardzo porzadnym czlowiekiem andy > > " Re: A co Ty lubisz w seksie? adres: *.4.4.16 / gwa4.fe.bosch.de > Goć portalu: faja 09-05-2001, 11:33:00 odpowiedz na list odpowie > dz cytując > > chcialbym analnie z zona ale nie chce co robic? > > > " Re: Keine bullshit! adres: *.4.4.15 / gwa3.fe.bosch.de > Goć portalu: andy 09-05-2001, 07:30:5 > 0 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > du mesco bist du ein Schlesier oder ein > Gorol? > üüää > > > dla tych co przeczytli, prosze porównac adresy . Wiadomosci zostaly wyslane z t > ego samego serwera. > > jedna byla tu, druga wiadomosc pochodzi z watka towarzyskie , co lubisz w seksi > e. > > > > > Tak na marginesie mowiac to czy wiesz co to jest proxy, firewall i routing? Czy wiesz ze ten sam adres nie oznacza tej samej osoby? Podam Ci przyklad, ze adres przez ktory pisze nalezy do kilku tysiecy osob. Moj oryginalny IP adres jest ukryty przez proxy i firewall. Dodatkowo jesli to jest HTML mail to mozna bardzo latwo oszukiwac spod jakiego adresu to zostalo napisane. Na przyklad moge Ci wyslac e-maila albo post z falszywym adresem np. chinskiego albo japonskiego serwera a bede siedzial przy komputerze obok Ciebie. Tak dziala tzw. "spam" na swiecie. Ja wiem o jego potencjale i jak dziala, ale nie korzystam z tego. Trzymaj sie i nie sadz tak latwo (chociaz szanse masz trafic w osobe po adresie ale nie serwera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek S Re: mesco IP: 129.212.11.* 22.05.01, 22:04 Gość portalu: mesco napisał(a): > Was wollt ihr denn alle von mir? Zebys moze mowil po polsku, poniewaz juz wszyscy wiemy ze potrafisz mowic po polsku. Nikt sie nie obrazi jak nawet popelnisz bledy jesli masz problemy. > Lernt zuerst mal eine richtig zivilisierte Sprache, wie Deutsch beispielsweise, Niekoniecznie. Dlaczego wymagasz tego od nas Polakow? No dobra ja kiedys takze mowilem w miare dobrze po niemiecku ale dzis musze duzo sobie przypominac kiedy piszesz tutaj. Obecnie wiekszosc czasu w ciagu wielu dni mowie po angielsku (a nie po polsku) , ale to nie oznacza ze napolskim forum bede sie popisywal jakims innym jezykiem. Jesli chodzi o to ze to ktos do Ciebie adresuje to wcale nie oznacza ze to jest najwlasciwsza forma. Do tego sluzy prywatna korespondencja a nie forum. Ja mysle ze Barabasz zaproponowal Ci najlepsza wymiane opinii. Skorzystaj z e-maila albo nie miej pretensji ze kogos denerwuje uzywanie jezyka niemieckiego na polskim forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: mesco IP: *.netcom.ca 12.05.01, 00:36 Mesko, baranie! > wohnst Du wirklich in Köln? Wieso hast Du denn > keine deutsche Tastatur ? > Grüße Won kutasen in Messen? Widziol das ajne karikatur? Spozrij w lusteka! Grosse bullshit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: *.stg.tli.de 13.05.01, 08:21 Gustlik ty pieronie kas ty sie urodziyl? Gorole do szole a lina upolic!!!!!! panie sztajger szola sie urwala, byli tam jakes ludzie? niy ino dwoch goroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.01, 18:28 eure Schlonsakenscheisse wird langsam unerträglich. Alleine bei der Lektüre bekomme ich schon Darmkrämpfe. Ich kann mir kaum vorstellen, dies einaml live erleben zu müssen. Wann werdet ihr aussterben? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: mesco IP: 142.154.119.* 13.05.01, 23:33 Gos´c´ portalu: mesco napisa?(a): > eure Schlonsakenscheisse wird langsam unerträglich. > Alleine bei der Lektüre bekomme ich schon Darmkrämpfe. > Ich kann mir kaum vorstellen, dies einaml live erleben > zu müssen. Wann werdet ihr aussterben? Ja foldzwagen yo squarehead yo! Kleine kaffe, keine kakao! Und arbeit muss sein yo, yo, yo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 14.05.01, 07:09 Gość portalu: Zorro napisał(a): > Gos´c´ portalu: mesco napisa?(a): > > > eure Schlonsakenscheisse wird langsam unerträglich. > > Alleine bei der Lektüre bekomme ich schon Darmkrämpfe. > > Ich kann mir kaum vorstellen, dies einaml live erleben > > zu müssen. Wann werdet ihr aussterben? > > Ja foldzwagen yo squarehead yo! Kleine kaffe, keine > kakao! Und arbeit muss sein yo, yo, yo! > powiedzial co wiedzial????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: mesco IP: 216.104.228.* 14.05.01, 00:14 Gość portalu: mesco napisał(a): Mesko jestes chory (a przynajmniej jedna z Twoich osobowosci) ale dlatego Cie lubie > eure Schlonsakenscheisse wird langsam unerträglich. > Alleine bei der Lektüre bekomme ich schon Darmkrämpfe. > Ich kann mir kaum vorstellen, dies einaml live erleben > zu müssen. Wann werdet ihr aussterben? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 14.05.01, 09:06 z pewnoscia pozniej niz ty ,rosnie przeciez nowe pokolenie Slazakow, mesco jest sprzedajne za DM ...............ZERO................... kochsz Polske i niemieckie marki, ktore z nich bardziej sadzac po ilosci wulgaryzmow, twoim ojcem byl jakis Polak spod budki z piwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: mesco IP: 216.104.228.* 14.05.01, 20:15 to bylo do Mu! czy mesco (takie mlynki do kawy zamiast rakiet) ? Mu jako brat wscieklych krow jest zdezorientowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: *.stg.tli.de 14.05.01, 21:26 logo ze do mesco, przepraszam ale mi sie po prostu zle "wkliknelo", ale chyba sie juz nigdy nie dowiemy, dlaczego mesco kochajac Polske mieszka w Niemczech na "duldungu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: mesco IP: 64.124.150.* 14.05.01, 21:33 spoko, Mu! jako wsciekle bydle sie nie obraze bo i tak nie ma mozgu No tak ale czy nie mozna kochac Ojczyzny i mieszkac 'gdzies tam' ? Jesli tak bysmy rozumowali to czy nie jest tak: obcokrajowcy won, Polacy won do kraju ? Grunt, zeby wstydu krajowi nie przynosil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 13:29 duldungu nie mam. Mam normalny niemiecki dowód osobisty. Klopotów jak ty, andy, z seksem analnym tez nie mam. Mialem ten rodzaj seksu w ostatnia sobote. Wymieniasz czesto niemiecki marki, czym ty oplacasz te czeskie prostytutki jadac ze Stuttgartu, gdzie mieszkasz i pracujesz w firmie Bosch, do Polski i które to pierdolisz, prawdopodobnie bez prezerwatywy w przydroznym rowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 15.05.01, 14:23 mesco slyszales moze to: "krowa ktora ryczy jest chora na BSE"? ciesze sie masz niemieckie obywatelstwo,, tzn Niemcy cie stad nie wyrzuca i bedziesz mogl wzbogacac dalej tutejsze burdele. Wstap do "inwestycje Polski...." i przytocz jakies rzczowe argumenty, a propos fabryke Opla w Gliwicach wybudowali Niemcy. Dlaczego zdradzasz gdzie, mieszkam jak pojade do "hajmatu" to mi twoi rodacy z braku innych argumentow podrapia moje nowe "Porsche" 911 ))))); Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 19:08 to na drugi raz parkuj pod strzezonym burdelem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 16.05.01, 07:28 nie stac mnie, przeciez sam wiesz, tu wszyscy Slazacy sa bezrobotni, dlatego wracaja do ukochanej ojczyzny, nareszcie doceniaja to co Polska zrobila dla Slaska przez te pol wieku, placza po nocach, chca z powrotem na jej lono, a ona potezna bogata od morza do morza mowi: "idz precz Volkswagendeutschu" nie potrzebuje twoich brzydkich Euro, nie potrzebuje cie, wiecej okradac cie juz nie mozna wiec cie nie potrzebuje ))))))))))))))))))))))))))))))))));;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 13:21 Gość portalu: Mu! napisał(a): > Mesko jestes chory (a przynajmniej jedna z Twoich osobowosci) ale dlatego Cie > lubie > jak mnie zes rozgryzl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 15.05.01, 14:28 mesco skoro jestes taki Holms to skad pisze ten debil TYP? *.we.mediaone.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: mesco IP: 216.104.228.* 15.05.01, 16:07 Gość portalu: mesco napisał(a): Mu! bo jedna z moich osobowosci tez jest szalona, muuuu! > Gość portalu: Mu! napisał(a): > > > > Mesko jestes chory (a przynajmniej jedna z Twoich osobowosci) ale dlatego > Cie > > lubie > > > > jak mnie zes rozgryzl? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: mesco IP: 193.194.145.* 16.05.01, 07:46 na pewno cie w tej mordowni (polskiej dyskotece w kolonii) zobaczyl , tez cie tam juz raz widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 12:52 nie znam zadnej polskiej mordowni w Kolonii. Przychodza tam tez polskie pedaly? Moze dlatego bo tam nie chodze to jestem chory? Kto zna LULU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober do chorej osobowosci mesca IP: 193.194.145.* 16.05.01, 07:58 mesco, mialem dzisiaj troche czasu, to sobie i przegladnolem tutejsze forum troche dokladniej. Stwierdzic moge tylko jedno ty nie masz silnej osobowosci, twoje stanowisko zmienia sie razem ze zmiana kierunku wiatru. Na tym dyskusja z toba jest dla mnie skonczona....z chorymi umyslowo sie nie zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: do chorej osobowosci mesca IP: *.proxy.aol.com 22.05.01, 23:16 Jak taki prawdziwy Polak jak Mesco na Alemannenstr. mieszka ,to nie ma sie co dziwic ze mu sie w glowie pomieszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 22.05.01, 12:19 mesco........wtedy na czerwono teraz na niebisko )))-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.01, 12:53 Gość portalu: andy napisał(a): > mesco........wtedy na czerwono teraz na niebisko )))-: o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 23.05.01, 06:53 nie tym razem o nic, ja tylko tak ................ dla jaj )))): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco IP: *.ub.uni-duesseldorf.de 25.05.01, 13:33 Gość portalu: andy napisał(a): > nie tym razem o nic, ja tylko tak ................ dla jaj )))): aha, pomysl niezly tak wymalowac sobie jedno jajo na niebiesko, drugie na czerwono, albo na bialo czerwono albo czarno-czerwono a kutasa na gold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.01, 15:57 Ja tak z ciekawosci. Czy tez ubierasz te dziedzioly z latexu?Bo slyszalem, ze jest to niepraktyczne w stosunkach homoseksualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 25.05.01, 16:31 nie wiem czy warto sie tak malowac, bo u mnie tego gold tak malo by bylo )-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: Marek IP: *.proxy.aol.com 25.05.01, 23:53 Z Marka zrobil sie Mesco ,a z Mesca Adam.Prawda panie Mareczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwe Re: mesco fakencurven IP: 142.154.110.* 26.05.01, 14:29 Czy tam naprawde nie ma juz szrinkow w tym Rajchu? Lecz sie chlopie poki nie za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: co wy ode mnie chcecie ?? IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 20:17 ludie sie tu podszywaja pode mnie i wypisuja glupoty ja mam zone, dobra prace, jezdze smieciarka, mam piecioro dzieci, socjal nam doplaca. Lepiej nie moze byc. Mieszkam w Stuttgarcie. Platanenstr. 38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co wy ode mnie chcecie ?? IP: *.stg.tli.de 29.05.01, 20:33 ludzie nie wierzcie mu ta ulica konczy sie na numerze 36. ))))-: oj mesco 5-cioro masz, to masz duzy "kindergeld" prawie tak duzy jak nadzieja narodu niemieckiego "Turcy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 30.05.01, 06:51 mesco mnie moj analityczny umysl mowi ze ciebie po prostu nie ma........pra "mistrzu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 18:23 pomyliles nazwy Platanenstrasse z Planetenstrasse. Wiedz Slonzoku ze Einbahnstrasse nie prowadzi do dworca!!!!!! apoza tym czemu tak zadko jestes na www.schlesien.de czy tez na www.oberschlesien. de tam sa fajne Beiträge aus den Bereichen Kultur und Geschichte, unbedingt reinschauen, bevor sie gelöscht werden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 31.05.01, 07:14 przyznom sie mocno zgrzyszylech, ale sie juzech poprawiyl )-:, a fto mi niy wierzi w tyn wypadek ? sprawa sie ciongnie do dzisioj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 31.05.01, 09:14 mesco jak cie niy ma , to cymu ty tu cos pises? mom gowa zdrowo, dobro, "analityczno", ciebie niy ma !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 13:50 co takiego? Ty musisz koniecznie w koncu spróbowac analnie, bo widze ze ci cos dolega popatrz sie na www.homo.de www.eurogay.de idz na strone Stuttgartu i dzis wieczorem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 01.06.01, 12:18 mesco jak ty to robisz, ciebie nie ma, a ty tu piszesz, nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: co wy ode mnie chcecie ??........................................? IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 16:58 jak mnie nie ma ? czesto jestem na schlesien.de Gość portalu: andy napisał(a): > mesco jak ty to robisz, ciebie nie ma, a ty tu piszesz, > nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk mesco ja cie przepraszam, IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 19:25 strasznie cie skrzywdzilem na "kawalach o Niemcach". Potraktowalem Cie mianowicie powaznie. Ale jak sobie poczytalem troche wiecej twoich postow to juz wiem kto ty jestes: Polak maly, jaki znak twoj - osiol bialy. I nigdy sie tego pozbedziesz, wiec przestan sie wstydzic byc Polakiem bo i swoi sie beda z ciebie smiac i Niemcy pogardzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mesco ja cie przepraszam,................ IP: *.stg.tli.de 02.06.01, 08:26 mesco znamy sie juz dlugo napisze wiec "mesuniu", autoreklama cie zdradzila - prawda "mistrzu"? nikomu nie powiem OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: mesco ja cie przepraszam,................ IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 14:12 Andy, ja naprawde nie jestem mesco. mieszkam tez w Niemczech i takich jak on nie lubie bo psuja nam Polakom opinie. W odroznieniu od mesca uwazam, ze Polacy wlozyli ogromny wklad w rozwoj Niemiec - o wiele wiekszy niz Niemcy na to zasluzyli - a ze jak to, pieknie pisze, Polacy podejmuja sie roznych prac, ktorych Niemcy nie tykaja, to przyczyna jest taka ze Niemy sa rozpuszczeni, rozwydrzeni i leniwi i juz coraz trudniej znalezc Nimca, ktory usosabialaby te tak wychwalane "niemieckie cnoty" czystosc, punktualnosc, pracowitosc. Niemieckie koleje spozniaja sie bardziej niz Polskie, (NAPRAWDE), Niemcy wprawdzie ciagle sa nieco porzadniejsi o Polakow ale juz nie dlugo, bo mlodziez rzuca juz wszystko pod siebie, a o pracowitosci, to sam mesco sie zdradzil, ze gdyby nie POlacy to Niemcy nie jedli by szparagow i nie pili wina. Niemcy wpradzie generalnie maja lekcewazacy stosunek do Polakow, ale szybko go zmieniaja, jezeli trafiaja na kogos kogo nie mozna lekcewazyc. Jestem w Niemczech 18 lat, przedstawiam sie jako Polak - Choc mam obywatelstwo niemieckie - i nigdy nie mialem z tego powodu problemow. Predzej problemy bedzie mial mesco chocby dlatego, ze Niemcy lubia jasno postawione sprawy, a skad mogo wiedziec kim on naprawde jest jak on sa tego nie wie. Aha. Na tym adresie znaduje sie sie kilkanascie innych komputerow bo to telekom, najwiekszy provider w Niemczech. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco ja cie przepraszam,................ IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 19:31 borsuk to kto inny to je prawda. Ja kurwa nie moge przeciez ciagle cos pisac, musze tez cos innego robic. A tak poza tym pomalowales sobie andy jaja na schwarz-rot i kutasa na gold? Do tego borsuka Poza robotnikami sezonowymi Polacy nie wlozyli zadnego wkladu w rozwój Niemiec. Podaj jakies znane nazwiska. Niemcy sa pracowici, mlodziez jest rozwydrzona to fakt. Ale dlaczego nie jest to wina tych wszystkich kolorowych i calego motlochu który tu do nas przyjedza i wszystko niszczy ? A zbieranie szparagów to praca nisko platna. Dlatego Polacy to robia. BY robic co innego trza znac jenzyk. A nimiecki to ja dubrze znom, bo ja ni Polak, ja Nimiec. I lobywatielstwo niemieckoje u mnieja choroszo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: mesco ja cie przepraszam,................ IP: *.skane.se 02.06.01, 23:13 MESCO Walisz sie z sezonowymi robolami z Polski za marny grosz. Niemiec Ci nie da chyba za pedal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco ja cie przepraszam,................ IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.01, 21:28 tak najprzyjemniejsze walenie jest na truskawkach! Gość portalu: XYZ napisał(a): > MESCO > Walisz sie z sezonowymi robolami z Polski za marny grosz. > Niemiec Ci nie da chyba za pedal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Do Palanta ktory nie ma odwagi sie podpisac IP: 63.94.130.* 04.06.01, 22:09 Poprzednia wypowiedz nie byla oczywiscie moja to widac po adresie nadawcy.Ze ten glab jest tak ograniczony iz nie widzi swojego adresu.Trudno tak czasami bywa.Mesko przepraszam raz jeszcze to nie moja wypowiedz co zreszta widzisz. Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Do Palanta ktory nie ma odwagi sie podpisac IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 12:59 za mnie tez juz sie podszywali. Nie zwrócilem uwagi. Ale podtrzymuje to co napisalem. Gość portalu: XYZ napisał(a): > Poprzednia wypowiedz nie byla oczywiscie moja to widac po adresie nadawcy.Ze > ten glab jest tak ograniczony iz nie widzi swojego adresu.Trudno tak czasami > bywa.Mesko przepraszam raz jeszcze to nie moja wypowiedz co zreszta widzisz. > Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś