flipflap Re: rozladowana komórka nadaua 01.04.07, 17:12 Nie śmiej się. On ją jeszcze ładuje. Jak naładuje to siec wyłączą albo wója Leona konia brata syna kuzyn, z Pcimia przyjechał i też nie ma czasu. Jak to jest tow. Nadau? Firma nie ma szmalu na sponsorowanie poza internetowych agitacji? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff fura, skora i komora 01.04.07, 18:07 komore juz poznalismy, hehehe. Czekam na zdjecia skory, hahahaha. Przynaje ze luiza go niezle zyebala. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: fura, skora i komora 02.04.07, 14:00 piss.doff napisał: > komore juz poznalismy, hehehe. Czekam na zdjecia skory, hahahaha. moze bonk zdjencie swojej skorki tu zamiesci, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: rozladowana komórka nadaua 01.04.07, 21:49 To jest baba i pracuje w Gazecie Prawnej Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Tow. nasrau nie wytrzymal 02.04.07, 21:33 gry nerw z kol. Luiza. Luiza nie ma nic na przeciwko konfrontacjom w realu, hehehe. Nawet na kawe pod parasolem na jakims rynku Luizy nie zaprosil. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Gra nerw z kol. Luiza 03.04.07, 10:07 waldek.usa napisał: > gry nerw z kol. Luiza. > Luiza nie ma nic na przeciwko konfrontacjom w realu, hehehe. > Nawet na kawe pod parasolem na jakims rynku Luizy nie zaprosil. Jakie nerwy? Spotkalam sie w ostatni weekend z forumowiczami z Warszawy, dzisiaj planuje sie zobaczyc z forumowiczka z Poznania, jeszcze kilka osob z forum mam nadzieje poznac po swietach i nikt sie nie denerwuje. Nie jestem taka straszna, jak sie mnie maluje, naprawde :oP Nie wiem, czemu kol. Nadau jest taki nerwowy. Moze ma tradzik i wstydzi sie pokazac? Ale przez komorke moglby przeciez pogadac? Najpierw zaprasza, podsyla poznanskie linki a teraz co? Wstyd straszny... Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Gra nerw z kol. Luiza 03.04.07, 19:01 juz sie znalazl!!! tu masz numer alternatora do Mercedesa albo jakiegos tellurydu, ewentualnie medeq pushers z Indii 0 600 008 500 Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Gra nerw z kol. Luiza 15.04.07, 02:50 Luiza, nadau to kobieta, pracuje w Gazecie Prawnej na dosc wysokim stanowiesku i nigdy sie nie przyzna kim jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: rozladowana komórka nadaua 02.04.07, 21:42 nastepny kultowy przedmiot dalacza do galerii obciachu kanalu polonia, chlubne miejsce zaraz obok lodowki tego jak mu tam bylo...DSa? p.s. mial miec takie potezne jaja? a wystraszyl sie pokazac swojej facjaty lol... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Ze co? 02.04.07, 21:52 jot-23 napisał: > nastepny kultowy przedmiot dalacza do galerii obciachu kanalu polonia, chlubne > miejsce zaraz obok lodowki tego jak mu tam bylo...DSa? ► jaka lodowka? jaki DS??? > > p.s. mial miec takie potezne jaja? a wystraszyl sie pokazac swojej facjaty > lol... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ze co? 02.04.07, 22:21 jot-23 napisał: > za mlody jestes waldi ► nie kombinuj, hehehe. Zapodaj perelke, chyba, ze niecenzuralne i admin wytnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hinczik proponuje oglosic dzien zaloby dla tej nieszczesne 03.04.07, 04:19 -j kobiety z gazety prwniczej roboiacej za nadaua. Wyraznie widizalem wielki talent pisarski, inteligencje i wielkie mydlenie oczu. Az dziwne ze taki niewinny drobiazg jak zaproszenie luizy na rozmowe spowodowalo zejscie smiertelne jednego z redaktorow gazety prawniczej buahahahahaha! Niech zyje listonosz na emeryturze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Ja jestem bardzo spokojny człowiek 03.04.07, 11:20 Ale niestety nie zawsze mam czas być przy kompie, a jak już jestem to nie zawsze mam czas na rozrywkę. Poza tym często służbowo wyjeżdżam i nie korzystam wówczas z kompa. Tak było tym razem, a że pogoda dopisała przedłużyłem pobyt na prywatną rozrywkę przez weekend. Po świętach kupię prepayd'a i podam Luizie jego numer. Obiecana kawa stygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Ja jestem bardzo spokojny człowiek 03.04.07, 11:35 Specjalnie kupisz komorke zeby podac jej numer? Nie latwiej podac jej domowy albo napisac do niej PM i wziac od niej numer telefonu? nadau! szkoda czasu. Pokaz ze jestes mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Kazdy sadzi innych wedlug siebie 03.04.07, 11:46 jp.hi napisał: > Specjalnie kupisz komorke zeby podac jej numer? Nie latwiej podac jej domowy > albo napisac do niej PM i wziac od niej numer telefonu? > nadau! szkoda czasu. Pokaz ze jestes mezczyzna Nadau mysli, ze zaraz rozglosze jego numer domowy, adres oraz zrobione ukradkiem zdjecie, ot co. Gdyby uwazniej czytal forum, wiedzialby, ze takich numerow nie robie a niejednego forumowicza/czke juz spotkalam a nawet, o zgrozo, mimo zem nieznajoma kobieta do domow bylam zapraszana i przedstawiana mezom, zonom oraz nieletnim dzieciom. Coz, kazdy sadzi innych wedlug siebie. Pozdrawiam Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Kazdy sadzi innych wedlug siebie 03.04.07, 11:56 luiza-w-ogrodzie napisała: > bylam zapraszana i przedstawiana mezom, zonom oraz nieletnim dzieciom. Tu juz przesadzilas ) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Kazdy sadzi innych wedlug siebie 03.04.07, 12:00 jp.hi napisał: > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > bylam zapraszana i przedstawiana mezom, zonom oraz > nieletnim dzieciom. > > Tu juz przesadzilas ) A kuku! Wlasnie ze nie przesadzilam :o) inna sprawa ze nieletnie dzieci byly mojej plci. Pelnoletnie tez gdzies sie przemykaly w tle ;o) ale kto w ferworze dyskusji z forumowiczami by sie podniosl zza stolu znad dereniowki, win francuskich i australijskich oraz napojow pokrewnych zeby zainteresowac sie dziecmi? Pozdrawiam Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Ja jestem bardzo spokojny człowiek 03.04.07, 12:20 jp.hi napisał: > Specjalnie kupisz komorke zeby podac jej numer? --------- Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ja jestem bardzo spokojny człowiek 03.04.07, 12:52 nadau napisał: > Nie, kupię tylko kartę prepaid. > Po prostu nie mam zaufania do Polousów. > > "Kto raz zdradził, zawsze zdradzi." Poprosze przyklady moich forumowych zdrad. Skoro tak do tego podchodzisz, to chyba nie ma sie co spotykac? Nie pozdrawiam. Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Ja jestem bardzo spokojny człowiek 03.04.07, 13:17 luiza-w-ogrodzie napisała: > Poprosze przyklady moich forumowych zdrad. > Skoro tak do tego podchodzisz, to chyba nie ma sie co spotykac? > Nie pozdrawiam. --------------------- No ! Pani Luizo proszę się nie obrażać. Nie miałem na myśli forumowej zdrady. Poruszasz się po Poznaniu jakimś autem, czy jak? Jakie masz plany po świętach? Jesteś cały czas w Poznaniu czy wyjeżdżasz do innych miast? Do kiedy w ogóle jesteś w Polsce? Pytam, bo planuję się wpisać w Twój napięty kalendarz. Pozdrawiam nadau po Poznaniem Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Plany po świętach 03.04.07, 13:28 nadau napisał: > No ! Pani Luizo proszę się nie obrażać. > Nie miałem na myśli forumowej zdrady. To po co te glupie komentarze? > Poruszasz się po Poznaniu jakimś autem, czy jak? Komunikacja miejska i taksowkami. Prowadzenie w Polsce nie jest dla mnie relaksujacym sposobem spedzania wakacji. > Jakie masz plany po świętach? Krakow, Wieliczka, Wroclaw, Praga, rocznica matury pod Poznaniem. 16-24 pracuje (z przerwa na weekend) miedzy 6-14, potem jestem wolna. > Jesteś cały czas w Poznaniu czy wyjeżdżasz do innych miast? Jak wyzej plus Szamotuly i Warszawa. > Do kiedy w ogóle jesteś w Polsce? Do 26 kwietnia. > Pytam, bo planuję się wpisać w Twój napięty kalendarz. Podaj emajlem numer komorki, bo nie mam dostepu do netu poza dniami kiedy pracuje, to sie dogadamy. > Pozdrawiam > nadau po Poznaniem Luiza-w-Poznaniu .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Luizo, będziesz w Szczecinie? 03.04.07, 15:07 12-14 kwietnia? Potrzebny ktoś do sfilmowania Kagana dla YouTube. mikro.univ.szczecin.pl/gif/13knme/call.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Luizo, będziesz w Szczecinie? 03.04.07, 18:07 Co ciebie tak boli w tym nieszczęsnym Kaganie? To że jest Tatarem czy też to, że przyjaźni się z twoimi wrogami Palestyńczykami? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Luizo, będziesz w Szczecinie? 03.04.07, 19:00 ty sie nie czepiaj wiarusa tylko dawaj te komorke! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Luizo, będziesz w Szczecinie? 04.04.07, 08:52 Wiarus, tak mi zle zyczysz? Nie, nie bede w Szczecinie :o) Pozdrawiam Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ja jestem bardzo spokojny człowiek 03.04.07, 15:28 nadau napisał: > Poza tym często służbowo wyjeżdżam i nie korzystam wówczas z kompa. sluzbowo, to ty wlasnie przy kompie siedzisz p.s. cus ci tych jajec do rozmowy z luiza zabraklo, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff nadau, jak to fajnie ze sie jednak znalazles! 03.04.07, 16:52 sorry about twoja komorka ze trzeba sie zapisywac w kolejce zeby ja dostac. popros szefa moze ci zalatwi jakis talon na te komorke zebyc mogl sobie wreszcie porozmawiac jak czlowiek z luiza. Czytajac twoje teksty o braku komorki, o rozjazdach i o tych nieszczesnych swietach widac wyraznie ze wpadles w poploch. Normalnie byles (bylas?) opanowany a tu taki poploch?! 3m sie pozdro i nara, zycze wesolych jaj plastykowych z seks shopa. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: nadau, jak to fajnie ze sie jednak znalazles! 03.04.07, 17:38 piss.doff napisał: > sorry about twoja komorka ze trzeba sie zapisywac w kolejce zeby ja dostac. > popros szefa moze ci zalatwi jakis talon na te komorke zebyc mogl sobie > wreszcie porozmawiac jak czlowiek z luiza. > > Czytajac twoje teksty o braku komorki, o rozjazdach i o tych nieszczesnych > swietach widac wyraznie ze wpadles w poploch. Normalnie byles (bylas?) > opanowany a tu taki poploch?! ------------------------------- Nikt inny, prócz Luzy nie pytał mnie o mój nr komórki. Niestety nie mam szefa. Ale mam komórkę, tylko dotąd wolałem jej nie ujawniać dlatego kupię do niej kartę z innym numerem - tak jak zrobiła to Luiza. To nie jest drogie, pod warunkiem, że Luiza się nie rozgada. Ale jeśli to jest dla Ciebie takie ważne mogę go podać wyjątkowo bez kolejki: Notuj: 0 600 008 500 Nie wpadłem w żaden popłoch tylko w bardzo wesołe towarzystwo i zabalowałem w mieście Łodzi. Bez kompa i komórki. Wystarczyły dobre towarzystwo, muzyka i alkohol. Zauważyłem za to, że wielu tutaj wpadło w jakiś dziwny amok. Na całe szczęście Luiza robi wrażenie nie tylko opanowanej, ale i normalnej. Wkrótce się przekonam, czy to tylko wrażenie. pochwa nadau Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: nadau, jak to fajnie ze sie jednak znalazles! 03.04.07, 17:53 nadau napisał: > dlatego kupię do niej kartę z innym numerem - tak jak zrobiła to Luiza. > To nie jest drogie, pod warunkiem, że Luiza się nie rozgada. to ty biedaku na cene patrzysz? marniutkie cus te twoje jajca, marniutkie, hehe tylko przypadkiem na cene kawy juz tak nie patrz bo sie kompletnie zblaznisz Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: nadau, jak to fajnie ze sie jednak znalazles! 03.04.07, 18:06 ontarian napisał: to ty biedaku na cene patrzysz? > marniutkie cus te twoje jajca, marniutkie, hehe > tylko przypadkiem na cene kawy juz tak nie patrz > bo sie kompletnie zblaznisz ----------------------- Bo widzisz tak już jest w życiu, że tylko biedni nie patrzą na cenę i dlatego są biedni. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: nadau, jak to fajnie ze sie jednak znalazles! 03.04.07, 18:21 widzicie nadal, wszystko zalezy o cenie czego mowimy biedni patrza na cene kawy, herbaty, telefonu i takich tam innych pie.. im bogatszy, tym na mniej cen spoglada a juz napewno nie na cene skarpet czy koszuli to, ze ty spogladasz na cene telefonu swiadczy jedynie o tym, jakie naprawde "jajca" masz Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: nadau, jak to fajnie ze sie jednak znalazles! 03.04.07, 18:59 probowalem ten numer odszukac: 1. jest to alternator do Mercedesa 2. jakis peirwiastek z grupy tellurowej 3. Jest nawet firma z Indii ktora opycha spzet medyczny, nazywa sie Nada, czy to twoja? 4. Probowalem dzwonic przez skype i okazuje sie ze to zly numer. +148600008500 Zadzwon do siebie i sam sprawdz czy jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Towarzysz Nasrau agent WSI 04.04.07, 02:40 juz dawno pislaem kto jest Nadu vel Nasrau ,ale nikt nie chce w to wierzyc ze to stary agent bylej bezpieki potocznie zwany "bezpiecznik" dzialajacy rowniez w formacjach WSI pod pseudonimem "Nasrau" albo 'Jajec" ,ma za zadanie robic zamieszanie na lamach sieci internetowej i siac propagande ,stad unika jak moze prawdziwego kontaktu z ludzmi Polonii,udajac bogatego biznesmana ,liczy kazda zlotowke z pensji agenta MSW. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Program Przeciwdziałania Przymuszonej Prostytucji 04.04.07, 08:57 Podawanie jako swojej komorki numeru do Programu Przeciwdziałania Przymuszonej Prostytucji jest srednio cienkim dowcipem, Nadau. Program Przeciwdziałania Przymuszonej Prostytucji Warszawa punkt czynny w godz. 15.00 do 1.00 w noc tel. 0 600 008 500 www.pppp.pl Obszary działania: handel kobietami / informacja / prawa człowieka / prostytucja / przemoc wobec kobiet / zdrowie / prawa seksualne / Formy działania: poradnictwo / telefon zaufania / Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Program Przeciwdziałania Przymuszonej Prostyt 04.04.07, 09:19 Witam Przecież ja nie podawałem Tobie tego numeru Podam Tobie swój nowy wykupiony numer po świętach, jak wrócisz z wojaży. I to na priva, (chyba, że Ty wcześniej podasz na priva swój tymczasowy numer) Tak czy owak skontaktuję się z Tobą na pewno. Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Pozdrawiam z biura 04.04.07, 09:27 nadau napisał: > Witam > > Przecież ja nie podawałem Tobie tego numeru Podales na forum z sugestia, ze to Twoj, ale od czego jest Google ;oP > Podam Tobie swój nowy wykupiony numer po świętach, jak wrócisz z wojaży. > I to na priva, (chyba, że Ty wcześniej podasz na priva swój tymczasowy numer) OK. Bede przytomna i w Poznaniu chyba od 15-go. Przedtem Swieta i rozjazdy. Podeslij numer na poczte gazetowa, jak go bedziesz juz mial (rozumiem, ze nadal czaisz sie z opcja kupienia nowego numeru z obawy przede mna, he he he. Alez ty musisz miec doswiadczenia z internetem!). > Tak czy owak skontaktuję się z Tobą na pewno. Przyrzekles publicznie, teraz Ciebie rozlicza :o) > Wesołych Świąt Swietnych Jaj :o[+] Pozdrawiam z biura Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Również 04.04.07, 09:47 luiza-w-ogrodzie napisała: Podales na forum z sugestia, ze to Twoj, ale od czego jest Google ;oP --------------------- Nie podałem go bezpośrednio Tobie! Tak, mam przykre doświadczenie z internautami. Dlatego przestrzegam pewnych zasad, być może niesłusznie w stosunku do Ciebie. Ale jak mówią Niemcy "zaufanie dobra rzecz, kontrola lepsza". Zgłoszę się po świętach, albo podaj swój nr na priva w poczcie gazeta. Wtedy ja zadzwonię. Mnie jest obojętnie. Pozdro również z biura, które za chwilę opuszczę. Taką mam pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Nadau pracuje dla >>.???? 05.04.07, 00:28 i prosze ! oto slynny Nadau z jajami a peka ze strachu przed Luzia,juz 3 tydzien sie czai zeby podac jej nr komury !!! kombinuje chlopina jak kon pod gorke zeby bron Boze sie nie wydalo kim naprawde jest . A poki co to my juz wiemy >>>>> my tzn PWE [ poloinijny wywiad emigrancki] ze towarzysz Nadau to pracownik pionu lacznosci z polonia w dziale MSW w Warszawie ,dzialajacy rowniez w oddziale WSi [ wojskowe sluzby informacyjne] stad ta jego daleko posunieta ostroznosc i ograniczony budzet na karty telefoniczne ,ehehehheeh!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Nadau pracuje dla >>.???? 05.04.07, 03:37 zwykly zul z morda od ucha do ucha. Staropolskie: jak ci powiedzialem to ci mowie (ten numer telefonu). Proponuje mu zachowac te tricki jak bedzie sie tlumaczyl z poziomu eurorogionu przed unia, buahahahaha, no to dopiero bedzie smiech! Labedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Pozdrawiam z biura 05.04.07, 06:04 Luiza, jestes niezniszczalna ) Po tym co nadau wyzej napisal, cyt: "Po prostu nie mam zaufania do Polousów. "Kto raz zdradził, zawsze zdradzi."" Ja bym juz z nim nie gadal. A moze on wlasnie na to liczyl? Pies mu morde ... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Pozdrawiam z biura 05.04.07, 07:11 jp.hi napisał: > Luiza, jestes niezniszczalna ) Moj znajomy ujmowal to inaczej: "Ty, Luiza, to cierpliwoscia mozesz zabic!" > Po tym co nadau wyzej napisal, cyt: > "Po prostu nie mam zaufania do Polousów. > "Kto raz zdradził, zawsze zdradzi."" Nadau napisal tez ze sie przejechal na internautach. Wcale mu sie nie dziwie, bo zdarzylo mi sie spotkac nieciekawych Polonusow a o swirnietych internautach wszyscy slyszelismy. Niemniej przykro, ze wrzucil mnie do jednego wora z tym towarzystwem. > Ja bym juz z nim nie gadal. A moze on wlasnie na to liczyl? Pies mu morde ... E, jp.hi nie badz taki testosteronowiec. Od razu obrazac sie, wyciagac psy i mordy, to taaaakie meskie... Pozdrawiam w ostatni dzien na necie przed wakacyjna przerwa Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 komórka nadaua dzwoni !!!!! 05.04.07, 03:18 www.tvn24.pl/2038874,0,0,1,1,wideo.html www.tvn24.pl/2038874,0,0,1,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: komórka nadaua dzwoni !!!!! 05.04.07, 08:08 Teraz towarzyszu musicie załatwic sobie nową komórę,hehehehehe Dopiero po świętach powiadacie,hehehe Jak się poznasz z Luizą? Jakiś goździk w butonierce i czarne rękawice na lewym kolanie. Ech chyba nie. Powiedz tak: Jestem pospolitej urody - czyli czerwony nos od picia na służbie. Poniżej wałęsowski wąs - to zostało z dawnych lat, kiedy trzeba było bic w pięty nowemu establiszmentowi. Na dodatek cały wyperfumowany w OLD SPICE, rutynowy przydział. Jak już powiedziałeś będzie nowa komóra która została tobie przydzielona po tygodniowej prośbie na piśmie do szefa. Jeszcze jedno pytanie - kogo zlecicie żeby odgrywał rolę NADAU. Jakiegoś lokalnego kapusia na pensji czy oficera z etatu zagłuszaczy? Pamiętaj że Luiza rozmawia po angielsku. Nie splamcie się podstawiając frajera bez znajomości. Hehehehe Ale jaja. Cosik mi się warzy że w ostatniej chwili, wypadnie tobie ważny wyjazd na prowincję lub podpisanie kontraktu w miejscowości oddalonej o wiele wiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: komórka nadaua dzwoni !!!!! 05.04.07, 08:13 flipflap napisał: > Teraz towarzyszu musicie załatwic sobie nową komórę,hehehehehe > Dopiero po świętach powiadacie,hehehe > > Jak się poznasz z Luizą? > Jakiś goździk w butonierce i czarne rękawice na lewym kolanie. Ech chyba nie. > Powiedz tak: > Jestem pospolitej urody - czyli czerwony nos od picia na służbie. Poniżej > wałęsowski wąs - to zostało z dawnych lat, kiedy trzeba było bic w pięty nowemu > establiszmentowi. Na dodatek cały wyperfumowany w OLD SPICE, rutynowy > przydział. Jak już powiedziałeś będzie nowa komóra która została tobie > przydzielona po tygodniowej prośbie na piśmie do szefa. > Jeszcze jedno pytanie - kogo zlecicie żeby odgrywał rolę NADAU. Jakiegoś > lokalnego kapusia na pensji czy oficera z etatu zagłuszaczy? Pamiętaj że Luiza > rozmawia po angielsku. Nie splamcie się podstawiając frajera bez znajomości. > Hehehehe > Ale jaja. Cosik mi się warzy że w ostatniej chwili, wypadnie tobie ważny wyjazd na prowincję lub podpisanie kontraktu w miejscowości oddalonej o wiele wiorstw. Za to mnie bedzie latwo poznac: mocno tleniona wielka, biusciasta blondyna z wasikiem :o) Pozdrawiam Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: komórka nadaua dzwoni !!!!! 05.04.07, 11:45 Luzia, hasło i odzew będą jak następuje: nadau: najlepsze kasztany są na placu Pigalle ty: Zuzanna lubi je tylko jesienią nadau: przysyła pani nową porcję Pytanie: z czego ten dialog? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie najlepsze kasztany są na placu Pigalle? 05.04.07, 11:55 starywiarus napisała: > Luzia, hasło i odzew będą jak następuje: > > nadau: najlepsze kasztany są na placu Pigalle > ty: Zuzanna lubi je tylko jesienią > nadau: przysyła pani nową porcję > > Pytanie: z czego ten dialog? Dialog jest autorstwa Andrzeja Szypulskiego i Zbigniewa Safjana, wlozony w usta jotdwadziesciatrzy (ale nie tego forumowego). Ale o tej porze roku nie ma zadnych kasztanow, wiec nie ze mna te numery, Nadau! Bedzie trzeba sie odwolac do czerwonej rozy w butonierce i zlozonego wpol przedwczorajszego numeru "Glosu Wielkopolskiego" :oPPP Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: najlepsze kasztany są na placu Pigalle? 06.04.07, 04:59 luiza-w-ogrodzie napisała: > Ale o tej porze roku nie ma zadnych kasztanow, wiec nie ze mna te numery, Nadau Jak to "nie ma"? Nie na placu Pigalle, tylko w Toronto wzglednie w Toruniu, nie Zuzanna, tylko Brunon Minetnik, i nie "lubi", tylko wytrzasa z nogawek dyskretnie miedzy jednym a drugim nawrotem z sandwich board na deptaku w w/w T. or T. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Luiza może se to tera luknąć w TV 05.04.07, 13:13 A wiarus nie bardzo www.kinopolska.pl/film.php?data=2007-03-22&id=16886 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Akurat mam czas i ochote lukać w TV 05.04.07, 13:21 Akurat mam czas i ochote lukać w TV... Nadau, ja na wakacjach jestem! Ale moze dzieci obejrza, w koncu to polski film kultowy na rowni z "Misiem" czy "Rejsem"... Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Akurat mam czas i ochote lukać w TV 05.04.07, 13:34 luiza-w-ogrodzie napisała: > Akurat mam czas i ochote lukać w TV... Nadau, ja na wakacjach jestem! > Ale moze dzieci obejrza, w koncu to polski film kultowy na rowni z "Misiem" > czy "Rejsem"... Luiza, koncentruj się na misji - pamiętaj, bez śladów! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Luiza - pamiętaj, bez śladów! 05.04.07, 13:41 Stary, to sie nazywa aiding & abetting i jest karalne. Jedyne slady jakie moglabym zostawic to slady szminki ale z Nadau nie jestesmy na tym etapie, wiec nic mu nie grozi. Pozdrawiam wielkanocnie Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Luiza - pamiętaj, bez śladów! 06.04.07, 05:09 ty uwazaj co piszesz bo tu czytaja rozni perwerci wyglodniali i napaleni Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Akurat mam czas i ochote lukać w TV 05.04.07, 13:37 luiza-w-ogrodzie napisała: > Akurat mam czas i ochote lukać w TV... Nadau, ja na wakacjach jestem! > Ale moze dzieci obejrza, w koncu to polski film kultowy na rowni z "Misiem" > czy "Rejsem"... ------------- Rejsu nie polecam, bo reżyser okazał się TW, tak jak wiarus. Dzieci? To w ilu tu przyjechałaś ? pzdr nadau Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Akurat mam czas i ochote lukać w TV 05.04.07, 13:46 nadau napisał: ------------- > > Rejsu nie polecam, bo reżyser okazał się TW, tak jak wiarus. Nie rozumiem, o czym mowisz. Co to jest TW? Tygodnik Wielkopolski? > Dzieci? > To w ilu tu przyjechałaś ? Przyjechalam z corka z Sydney a syn wczoraj przyjechal na swieta z Londynu. Zaraz ide do domu, moze wpadne jutro do biura cos podeslac. Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Luisa !! i co z Nadauem ?? 06.04.07, 02:59 zjawil sie ?? nie ma go do tej pory ??.... taki wielki cwaniak i tak swietnie zostal rozpracowany przez poznanianke z antypodow !!! Ale jaja !! czlowiek z jajami zostal z wycietymi jajami jako bezjajowiec !!! towarzyszu Nadau zrobili was w JAJO !!!!,ehehheehhehee! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Luisa !! i co z Nadauem ?? 06.04.07, 05:13 nadau intesywnie wymysla coraz to inna wersje ustawienia sie do problemu komoki. Najpierw ja ladowal (na polki sklepowe?) a teraz uprawia jakis taniec cieni ze niby cos mowil ale nikt nie wie co to bylo. Slowem wiekszego kretacza to tu jeszzcze nie bylo. Zaklad ze nadau to znak zodiaku Ryby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Luisa !! i co z Nadauem ?? 06.04.07, 20:38 piss.doff napisał: > Ryby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ► pisdoff ty sie rybek nie czepiaj! Zgadnij dlaczego. Poza tem sie zgadzam w sprawie tow. nasrau. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Akurat mam czas i ochote lukać w TV 06.04.07, 05:10 TW ma oznaczac Tajny Wspolpracownik. Nadau odwraca w ten sposob uwage ale jak stary to przeczyta to go znowu skopie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Akurat mam czas i ochote lukać w TV 06.04.07, 05:55 kobieto,daj sobie z nim luz on istnieje tylko w necie Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Nadau, odpisalam n/t 13.04.07, 01:01 i gdzie jest ten Nadau szanowna pani Luiso ????/!!! i jak wyglada ?/i gdzie jest ta jego firma co zatrudnia ukraincow i bialorusinow, i dlaczego nie podal nr komury ?? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nadau, odpisalam n/t 13.04.07, 01:11 burgerking1 napisał: > i gdzie jest ten Nadau szanowna pani Luiso ????/!!! i jak wyglada ?/i gdzie > > jest ta jego firma co zatrudnia ukraincow i bialorusinow, i dlaczego nie > > podal nr komury ?? Sorki, burgerking, juz pisalam ze nie zamieszczam w domenie publicznej opisow forumowiczow. Sam nadau pisal tutaj ze jest dobrze prsperujacym biznesmenem, mozesz sie go sam zapytac o wyglad i firme. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Nadau, odpisalam n/t 13.04.07, 02:29 te 'sorki' to zaslyszane u tubylcow? Brzmi to paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Nadau, und Luisa !!!! 13.04.07, 03:22 Luisa !!!!!!!!,niestety sam Nadau nic o sobie jak i o firmie nie chce pisac nic, mimo ze byl o to pytany wielokrotnie na forum i to przez wielu ludzi, Na kazde pytanie o nim samym ,wykreca sie przyslowiowym sianem !!,stad podejrzenia forumowiczy ze to zwykly Nikodem Dyzma i wodolejec 'bez jaj" Gdyby byl naprawde wielkim biznesmanem napewno by nie mial czasu na to !!!.....zeby siedziec tu na tak glupkowatym forum i pisac pier..doly o doopie Maryni zamiast sie zajmowac firma czy biznesem. Nadu oder Nasrau to tylko zwykly handlarz typu peerelowsko - pewexowski cinkciarz ktory kombinuje w obcnej PL jak sie nie narobic a zarobic,takich pelno teraz dookola ktorzy szumnie nazywaja siebie "buissneman" A wiec jesli spotkalas Nadau w takim "wydaniu" to wspolczuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Nadau jeszcze nie spotkalam 13.04.07, 19:32 Nadau jeszcze nie spotkalam, wiec powstrzymaj sie prosze z wyrazami wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Sorki zaslyszalam w Polsce 13.04.07, 19:31 Sorki zaslyszalam w Polsce, wiec uzywam, zeby sie nie odrozniac od tubylcow :o) Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Sorki zaslyszalam w Polsce 13.04.07, 19:57 tak myslalem, bo przeciez jestes za inteligentna zeby tak nisko upasc na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Nadau, odpisalam n/t 13.04.07, 23:24 piss.doff napisał: > te 'sorki' to zaslyszane u tubylcow? Brzmi to paskudnie. --------------- Ciekawe, że różnice w innych językach, jak choćby w austriackim, czy szwajcarskim niemieckim, albo australijskim, amerykańskim czy kanadyjskim angielskim was nie dziwią. Przecież każdy język się zmienia, zapożycza i przekręca wyrazy od innych języków. Dodatkowo każde pokolenia tworzy swój specyficzny slang. I tak już jest od setek lat. Niestety nikt już w kraju nie używa wyrazów typu cizia, forsa, w dechę, na 102 czy alpaga, prywatka, ślug. "Gostek, kopsnij dziekena na alpagę, albo śluga" - wasz slang rodem z PRL-u, niestety już nie istnieje. www.smieszny.net/teksty/pokaz.php?id=893 Poczytaj se o sorkach: (również: sora soreczki sorka sorra sorrka sorr) www.tadeuszpiotrowski.neostrada.pl/sorki.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Nadau, odpisalam n/t 14.04.07, 00:00 nadau napisał: > Ciekawe, że różnice w innych językach, jak choćby w austriackim, czy > szwajcarskim niemieckim, albo australijskim, amerykańskim czy kanadyjskim > angielskim was nie dziwią. > Przecież każdy język się zmienia, zapożycza i przekręca wyrazy od innych językó > w. > Dodatkowo każde pokolenia tworzy swój specyficzny slang. > I tak już jest od setek lat. > Niestety nikt już w kraju nie używa wyrazów typu cizia, forsa, w dechę, na 102 > czy alpaga, prywatka, ślug. > > "Gostek, kopsnij dziekena na alpagę, albo śluga" > - wasz slang rodem z PRL-u, niestety już nie istnieje. > > > www.smieszny.net/teksty/pokaz.php?id=893 > > > Poczytaj se o sorkach: > > (również: sora soreczki sorka sorra sorrka sorr) > > > www.tadeuszpiotrowski.neostrada.pl/sorki.pdf > > Zamiast pierdzielic zagluszane historie, ty powiedz lepiej kiedy urząd pompowni naleciałości odbytowy zaprelenguje swojego przedstawiciela, na umuwione spotkanie z Luizą. Nie odwracaj kopyta dyszlem, tylko spoko odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Podziwiam nadau'a 14.04.07, 22:29 Ja nie potrafilbym tak sie zeszmacic publicznie. Na jego miejscu wynajalbym za 2 wina kumpla co ma wszystkie, a przynajmniej wiecej zebow. Umylbym go, ubral w wypozyczony smoking i wystawil na spotkanie Luizy w jakiejs ekskluzywnej restauracji jako samego siebie czyli nadaua z jajami. Dalbym im minute na wymiane powitalnych grzecznosci i wpadl do knajpy podajac sie za kierowce limuzyny, przerywajac ich spotkanie z powodu rzekomo nie cierpiacego zwloki spotkania nadaua z np. prezydentem Francji. Zaczynam podejrzewac nadaua o kompletny brak jaj Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Podziwiam nadau'a 15.04.07, 02:59 Nadau to baba, pracuje w Gazecie Prawnej i to dosc wysoko. Wyobrazni nie ma, jest wyjatkowo ograniczona, poza tym m a zlosliwa menopauze. Brak dzieci jeszcze ja poglebia. Jak widzisz podobne zakretasy teatralne, jakie sugerujesz nie sa w jej stylu, nie chce sie jej (jak wiekszosci bab w menopauzie). A czym ma sie denerwowac? Zawsze moze wszystko zwalic na nienaladowana komorke, bo mowic przez nia tez nie moze poniewaza posiada kobiecy glos. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Niezly pomysl 15.04.07, 21:09 ratpole napisał: Ja nie potrafilbym tak sie zeszmacic publicznie. Na jego miejscu wynajalbym za 2 wina kumpla co ma wszystkie, a przynajmniej wiecej zebow. Umylbym go, ubral w wypozyczony smoking i wystawil na spotkanie Luizy w jakiejs ekskluzywnej restauracji jako samego siebie czyli nadaua z jajami. Dalbym im minute na wymiane powitalnych grzecznosci i wpadl do knajpy podajac sie za kierowce limuzyny, przerywajac ich spotkanie z powodu rzekomo nie cierpiacego zwloki spotkania nadaua z np. prezydentem Francji. Zaczynam podejrzewac nadaua o kompletny brak jaj ► ale tow. kapelan zachnal sie niecierpliwie i stwierdzil, ze na takie akcje nie ma pieniedzy, ludzi i sprzetu (sorry zupa). Komunikacja telefoniczna rowniez nie wchodzi w rachube, gdyz damski glos trudno zmienic (jak juz ktos to zauwazyl), zas meski laczy sie z konsekwencjami. Krotko mowiac, tow. nasrau dalo dupy, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 [...] 16.04.07, 02:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: No i cos ty napisal, ze wycieli? n/t 17.04.07, 03:05 wycial tekst jakis nadgorliwiec biura cenzury na Rakowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Nadau, kiedy zadzwonisz? 17.04.07, 06:40 Masz moj numer komorki od kilku dni, jesli chcesz sie umowic to daj znac, zamiast pisac emajle, do ktorych nie zawsze mam dostep. Chyba, ze czekasz az wyjade? Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Ranny ptaszek ! 17.04.07, 07:44 Dzisiaj pozdro P.S. Pisałaś, że jesteś do 26-tego. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ranny ptaszek ! 17.04.07, 07:49 Mam jeszcze w planie kilka spotkan i rozne zakupy przed wyjazdem - a wyjazd za tydzien z mala gorka. Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Ranny ptaszek na wakacjach !! 17.04.07, 07:55 OK. Napisz proszę na priva w które popołudnie masz trochę wolnego. Dziś zadzwonię. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ranny ptaszek na wakacjach !! 17.04.07, 08:19 No to jak zadzwonisz to sie umowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Z jajami na ramieniu 17.04.07, 12:58 drżącym głosikiem nadau udziela ostatnich instrukcji wynajętemu żigolakowi. Nareszcie przyszedł approval z centrali sitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Komórkę już naładowana. Proszę zakończyć wątek 17.04.07, 13:23 Nic tu nie ma poza naładowaną komórką. Proszę zakończyć wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
tovv.kapelan Re: Komórkę już naładowana. Proszę zakończyć wąte 17.04.07, 13:57 To po kiego sam podbijasz wątek z jajami na ramieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Komórka już naładowana! Proszę zakończyć wąte 17.04.07, 14:04 tovv.kapelan napisał: > To po kiego sam podbijasz wątek z jajami na ramieniu? ----------------------------- Prosiłem, kurde nie podbijać ! I co wy towarzyszu ciągle o tych jajach? Brakuje wam ich, czy jak? Nawet Papież je posiada! lysakowski.wordpress.com/2006/09/19/papiez-z-jajami www.obrazki.jeja.pl/autorskie/kp,chlop,z,jajami.php Tu macie więcej dla natchnienia: www.patafian.pl/forum/viewtopic.php?t=526&user=gwar Odpowiedz Link Zgłoś
tovv.kapelan Indycze jajo 17.04.07, 18:05 Miałem już, kurde, nie podbijać, ale, kurde, wpadł mi w oko ten url o sitwie i, kurde, nie mogłem się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan nadauę do kryptki 18.04.07, 13:14 No to teraz na 110% musicie przyjąć nadauę do kryptki. UZASADNIENIE: 1. nadau posiada mentalność jutki 2. ma plecy u sitwy just like jutka 3. jezd "ambasadorem" Bulbonii wśród Polonii just like jutka 4. nadau ma dwoje lub nawet troje wprowadzających wśród kryptkowiczów/ek 5. IQ nadauy jezd ciut niższe od SP ale za to jest mniej namolny od SP Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: nadauę do kryptki 18.04.07, 15:33 > No to teraz na 110% musicie przyjąć nadauę do kryptki. > > UZASADNIENIE: > > 1. nadau posiada mentalność jutki > 2. ma plecy u sitwy just like jutka > 3. jezd "ambasadorem" Bulbonii wśród Polonii just like jutka > 4. nadau ma dwoje lub nawet troje wprowadzających wśród kryptkowiczów/ek > 5. IQ nadauy jezd ciut niższe od SP ale za to jest mniej namolny od SP > > 6. No i te piegi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=7607781&a=7720782 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Nadau, daj mi numer swojej komorki 20.04.07, 17:21 Nadau, daj mi numer swojej komorki, bo nie moge sie z toba skontaktowac. Nie bede na necie do poniedzialku rana. Milego weekendu wszystkim (kibicom tego watku tez :o))) Luiza-w-Polsce .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Nadau, daj mi numer swojej komorki 20.04.07, 19:39 Haha, jedyna komorke jaka on posiada jest komorka na wungiel A numeru juz nie widac po tym jak patrol niemiecki ostrzelal ja w czasie powstania Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Nadau, daj mi numer swojej komorki 20.04.07, 20:10 chardonnay napisał: A numeru juz nie widac po tym jak patrol niemiecki ostrzelal ja w czasie powstania --------------- Jakiego powstania? Nachlałeś się za dużo tego fastfoodowego świństwa starbucks, czy jak ? Wypij lepiej lampkę chardonnay to ci przejdzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=59950235&a=59991606 Co ty wiesz o kawie? He he Tyle samo co o najwyższych budowlach, które nie stoją niestety 300 m od twojej komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff nadau, rozczarowales mnie 20.04.07, 19:49 myslalem, ze juz dawno zlozyles poklon luizie i jakies dary zeby cie nie tarmosila jak stary swetr z molami. jaja to ty masz cos jak ten tutaj, kozak doski rodem z Gdanska tinyurl.com/2kbpqo Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: nadau, rozczarowales mnie 20.04.07, 19:56 Przecież się doczekała. No ale cóż, widać spodobało jej się. To już nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay [...] 20.04.07, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Co mi sie spodobalo? 23.04.07, 09:39 nadau napisał: > Przecież się doczekała. > No ale cóż, widać spodobało jej się. > To już nie moja wina. Co mi sie spodobalo? Odpowiedz Link Zgłoś