Dodaj do ulubionych

Gdzie jest ORMO?

IP: *.wpt.ptd.net 14.05.03, 01:19
Oddzial Spamerski Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej musi chyba leczyc
kaca, bo cisza dzis jak cholera. Moze ktorys puscil pawia po klawiaturze.
Obserwuj wątek
    • Gość: wowa Re: Gdzie jest ORMO? IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 14.05.03, 01:25
      tow.mylicccjanty narobily takiego bajzlu ze czesc odeslano na odwykowke tych starszych .a reszta wyszla na
      miasto na patrol ,pochodza tow.to moze wytrzeswieja jak nie zachacza o jakas mete
    • Gość: John Kowalski Re: Gdzie jest ORMO? IP: *.wpt.ptd.net 17.05.03, 16:29
      Dzis tez cisza. Komisariat zamkniety na weekend. Wszyscy pija.
    • Gość: Dr Who Kowalski jakiej jestes narodowosci szmaciazu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.05.03, 18:37

--------------------------------------------------------------------------------
      To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale pochwal
      nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?

Dlugo nie trzeba myslec ja to czuje przez skore.
      • Gość: John Kowalski Re: Kowalski jakiej jestes narodowosci szmaciazu IP: *.wpt.ptd.net 17.05.03, 19:04
        Gość portalu: Dr Who napisał(a):

>
        > ------------------------------------------------------------------------------
        -
        > -
        > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale pochwal
        > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?
        >
        > Dlugo nie trzeba myslec ja to czuje przez skore.

A jaka twoja narodowosc? Kiedy obcinasz pejsy? Przyszyj daszek do czapeczki.
        • bushwacker Kowalski kogo jeszcze nienawidzisz???????????????? 17.05.03, 19:28
          Gość portalu: John Kowalski napisał(a):

> Gość portalu: Dr Who napisał(a):
          >
          > >
          > > --------------------------------------------------------------------------
          > ----
          > -
          > > -
          > > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale poch
          > wal
          > > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?
          > >
          > > Dlugo nie trzeba myslec ja to czuje przez skore.
          >
          > A jaka twoja narodowosc? Kiedy obcinasz pejsy? Przyszyj daszek do czapeczki.

no widzicie Kowalski teraz jestescie w swoim zywiole, co tam paszporty i Polacy
          jest przeciez tyle innych grup etnicznych, ktore mozna nienawidziec.
          Szkoda ze czasy nie te, ale zaloze sie, ze nasz Kowalski ma "piekne" tradycje
          rodzinne

• Gość: John Kowalski Re: Kowalski kogo jeszcze nienawidzisz??????????? IP: *.wpt.ptd.net 17.05.03, 19:34
            bushwacker napisał:

> Gość portalu: John Kowalski napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Dr Who napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > ---------------------------------------------------------------------
            > -----
            > > ----
            > > -
            > > > -
            > > > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale
            > poch
            > > wal
            > > > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?
            > > >
            > > > Dlugo nie trzeba myslec ja to czuje przez skore.
            > >
            > > A jaka twoja narodowosc? Kiedy obcinasz pejsy? Przyszyj daszek do czapeczk
            > i.
            >
            > no widzicie Kowalski teraz jestescie w swoim zywiole, co tam paszporty i
            Polacy
            > jest przeciez tyle innych grup etnicznych, ktore mozna nienawidziec.
            > Szkoda ze czasy nie te, ale zaloze sie, ze nasz Kowalski ma "piekne" tradycje
            > rodzinne
            >

Nie odwracaj kota ogonem, koles. Tani chwyt komunistyczny.
            • bushwacker Re: Kowalski kogo jeszcze nienawidzisz??????????? 17.05.03, 19:46

> bushwacker napisał:
              >
              > > Gość portalu: John Kowalski napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Dr Who napisał(a):
              > > >
              > > > >
              > > > > ----------------------------------------------------------------
              > -----
              > > -----
              > > > ----
              > > > -
              > > > > -
              > > > > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzim
              > y ale
              > > poch
              > > > wal
              > > > > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?
              > > > >
              > > > > Dlugo nie trzeba myslec ja to czuje przez skore.
              > > >
              > > > A jaka twoja narodowosc? Kiedy obcinasz pejsy? Przyszyj daszek do cza
              > peczk
              > > i.
              > >
              > > no widzicie Kowalski teraz jestescie w swoim zywiole, co tam paszporty i
              > Polacy
              > > jest przeciez tyle innych grup etnicznych, ktore mozna nienawidziec.
              > > Szkoda ze czasy nie te, ale zaloze sie, ze nasz Kowalski ma "piekne" trady
              > cje
              > > rodzinne
              > >
              >
              > Nie odwracaj kota ogonem, koles. Tani chwyt komunistyczny.

tak kowalski, nikt nie wygra z wasza inteligencja,
              potraficie przejrzec kazdy maly spisek, kazda globalna konspiracje
              jestescie otoczeni przez komunistow, ormowcow, Polakow i inne wrogie wam grupy
              etniczne
              i wy sie tylko bohatersko bronicie kowalski...
              pytanie tylko od kogo oczekujecie uznania za swoja bohaterska walke?

• Gość: John Kowalski Dziekuje bushwacker! IP: *.wpt.ptd.net 17.05.03, 20:26
                bushwacker napisał:

> tak kowalski, nikt nie wygra z wasza inteligencja,
                > potraficie przejrzec kazdy maly spisek, kazda globalna konspiracje
                > jestescie otoczeni przez komunistow, ormowcow, Polakow i inne wrogie wam
                grupy
                > etniczne
                > i wy sie tylko bohatersko bronicie kowalski...
                > pytanie tylko od kogo oczekujecie uznania za swoja bohaterska walke?

Od nikogo, jestem skromnym czlowiekiem.
                • bushwacker nie ma za co kowalski, nt 17.05.03, 20:44
      • grafiti Re: Kowalski jakiej jestes narodowosci szmaciazu 17.05.03, 20:56
        Gość portalu: Dr Who napisał(a):
        > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale
        pochwal
        > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?

Dr Who myslisz ze jak Kowalski nie lubi ORMO-wcow i innych neokomunistow to
        automatycznie on jest "szmaciazem"? Ja tez nie lubie ORMOW-cow i neokomunistow
        w terazniejszym rzadzie III Republiki Pomrocznej. Ten wasz rzad to bardzo
        probuje krzywdzic ludzi i dlatego go nie lubie.
        grafiti

• Gość: John Kowalski Re: Kowalski jakiej jestes narodowosci szmaciazu IP: *.wpt.ptd.net 17.05.03, 21:11
          grafiti napisała:

> Gość portalu: Dr Who napisał(a):
          > > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale
          > pochwal
          > > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?
          >
          > Dr Who myslisz ze jak Kowalski nie lubi ORMO-wcow i innych neokomunistow to
          > automatycznie on jest "szmaciazem"? Ja tez nie lubie ORMOW-cow i
          neokomunistow
          > w terazniejszym rzadzie III Republiki Pomrocznej. Ten wasz rzad to bardzo
          > probuje krzywdzic ludzi i dlatego go nie lubie.
          > grafiti
          >

Po prostu wystarczy uderzyc w stol a nozyce same sie odezwa, grafiti. Najlepsza
          metoda na sprawdzenie kto jest kim. I oto jak baranki wychodza funkcjonariusze
          ORMO: Dr.Who, bushwackery, paszporty, jeneralowie uop, kometatury i inna
          szumowina postkomunistyczna. Jak im przysmalic ogon to chwytaja sie ostatniej
          deski ratunku, jedynego usprawiedliwienia jakie im zostaje - wszedzie sa Zydzi!
          Niedlugo okaze sie ze sam Mieszko I byl Zydem (na prawde nazywal sie Mosze
          Eins). Jeszcze Polska nie zginela, panowla. Tak trzymac!

• bushwacker pracowity obywatel kowalski 17.05.03, 22:07

> grafiti napisała:
            >
            > > Gość portalu: Dr Who napisał(a):
            > > > To ze po polsku piszesz i masz typowo polskie nazwisko to widzimy ale
            >
            > > pochwal
            > > > nam sie jakiej narodowosci jestes sprzedawczyku?
            > >
            > > Dr Who myslisz ze jak Kowalski nie lubi ORMO-wcow i innych neokomunistow t
            > o
            > > automatycznie on jest "szmaciazem"? Ja tez nie lubie ORMOW-cow i
            > neokomunistow
            > > w terazniejszym rzadzie III Republiki Pomrocznej. Ten wasz rzad to bardzo
            > > probuje krzywdzic ludzi i dlatego go nie lubie.
            > > grafiti
            > >
            >
            > Po prostu wystarczy uderzyc w stol a nozyce same sie odezwa, grafiti.
            Najlepsza
            >
            > metoda na sprawdzenie kto jest kim. I oto jak baranki wychodza
            funkcjonariusze
            > ORMO: Dr.Who, bushwackery, paszporty, jeneralowie uop, kometatury i inna
            > szumowina postkomunistyczna. Jak im przysmalic ogon to chwytaja sie
            ostatniej
            > deski ratunku, jedynego usprawiedliwienia jakie im zostaje - wszedzie sa
            Zydzi!
            >
            > Niedlugo okaze sie ze sam Mieszko I byl Zydem (na prawde nazywal sie Mosze
            > Eins). Jeszcze Polska nie zginela, panowla. Tak trzymac!
            >

kowalski to bardzo pracowita pszczolka, w ciagy tylko kilku godzi juz
            naprodukowal tyle jadu
            jego ulubione taktyka to obrzucanie blotem Polakow, Zydow, oskarzanie
            wszytkich, ktorzy sie z nim nie zgadzaja, ze sa komunistami i ormowcami.
            Dlaczego nienawidzi GROMu, nie wiem, moze sam wyjasni
            Jego zasada: cel uswieca srodki, kto nie z nim to wrog, nie brac jencow
            zacytujmy kowalskiego:

A jaka twoja narodowosc? Kiedy obcinasz pejsy? Przyszyj daszek do czapeczki.
            Tu dodam tylko ze przed komunistami sie nie usprawiedliwiam, szczegolnie tymi
            pejsiastymi.

Dzis tez cisza. Komisariat zamkniety na weekend. Wszyscy pija.

Oddzial Spamerski Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej musi chyba leczyc
            kaca, bo cisza dzis jak cholera. Moze ktorys puscil pawia po klawiaturze.

Jak widac sojusznikiem latwo sie nazwac. Wystarczy wyslac 200 zomowcow ktorzy
            potem z pelnymi portkami beda sie chowac za dzikimi pustynnymi wielbladami i
            juz jest sojusz pelna geba.

• Gość: John Kowalski Te, bushwacker IP: *.wpt.ptd.net 18.05.03, 04:39
              Te bushwacker, co sie przyczepiles jak pedal? Co chcesz jeszcze wiedziec oprucz
              mojej narodowosci? Podac ci wymiary?
              • bushwacker Te, kowalski 18.05.03, 05:13

> Te bushwacker, co sie przyczepiles jak pedal? Co chcesz jeszcze wiedziec
                oprucz
                >
                > mojej narodowosci? Podac ci wymiary?

no chyba ciebie nie zdenerwowalem?
                powyzej, to tylko cytaty z twoich dzisiejszcych wypowiedzi.
                chyba sie ich nie wstydzisz?

BTW, twoja narodowosc mnie nie obchodzi, nigdy nie zadalem ci tego pytania
                twoja orientacja seksualna jeszcze mniej,
                whatever makes you happy kowalski

• Gość: John Kowalski Nastepny pedzio! IP: *.wpt.ptd.net 18.05.03, 05:39
                  bushwacker napisał:

> powyzej, to tylko cytaty z twoich dzisiejszcych wypowiedzi.
                  > chyba sie ich nie wstydzisz?
                  >
                  > BTW, twoja narodowosc mnie nie obchodzi, nigdy nie zadalem ci tego pytania
                  > twoja orientacja seksualna jeszcze mniej,

Bzdury pleciesz, bushwacker. Zebranie moich cytatow musialo zabrac ci troche
                  czasu, no wiesz, otworzyc watek, copy, potem paste, potem kolejny watek, copy,
                  paste. No to cholernie duzo czasu zajmuje i bez personalnego zainteresowania
                  moja osoba nie robilbys tego. Tak ze mysle ze moja orientacja seksualna ma dla
                  ciebie jakies znaczenie. Nie wykrecaj sie! Czy mam ci tez przeslac zdjecie, no
                  wiesz czego, jak nie dwuznacznie sugerowal mi to twoj kolega Dr Who? Zjezdzaj
                  pedale!
                  • bushwacker rozkosznej nocy kowalski 18.05.03, 05:50

> bushwacker napisał:
                    >
                    > > powyzej, to tylko cytaty z twoich dzisiejszcych wypowiedzi.
                    > > chyba sie ich nie wstydzisz?
                    > >
                    > > BTW, twoja narodowosc mnie nie obchodzi, nigdy nie zadalem ci tego pytania
                    > > twoja orientacja seksualna jeszcze mniej,
                    >
                    > Bzdury pleciesz, bushwacker. Zebranie moich cytatow musialo zabrac ci troche
                    > czasu, no wiesz, otworzyc watek, copy, potem paste, potem kolejny watek,
                    copy,
                    > paste. No to cholernie duzo czasu zajmuje i bez personalnego zainteresowania
                    > moja osoba nie robilbys tego. Tak ze mysle ze moja orientacja seksualna ma
                    dla
                    > ciebie jakies znaczenie. Nie wykrecaj sie! Czy mam ci tez przeslac zdjecie,
                    no
                    > wiesz czego, jak nie dwuznacznie sugerowal mi to twoj kolega Dr Who?
                    Zjezdzaj
                    > pedale!

aha, rozpaczliwa proba zmiany tematu
                    niestety kowalski, nie mozesz mnie obrazic swoim prymitywizmem

zycze rozkosznej nocy kowalski
    • Gość: Dr Who Gdzie jest Ko-Walski IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.05.03, 05:42

> Oddzial Spamerski Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej musi chyba leczyc
      > kaca, bo cisza dzis jak cholera. Moze ktorys puscil pawia po klawiaturze.

Jak wiadomo powszechnie walenie piesciami w klawiature czy tez butem w mowinice
      nie zawsze daje porzadane rezultaty kutafonie
      • Gość: texanka ....blad ortograficzny.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.05.03, 08:21
        Gość portalu: Dr Who napisało:

> Jak wiadomo powszechnie walenie piesciami w klawiature
        czy tez butem w mowinice nie zawsze daje porzadane rezultaty

Dla odmiany tutaj ten 2 wyraz od konca pisze sie w jezyku
        polskim przez "z/" smile).

texanka
        --

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka