Gość: lady IP: *.prodigy.net.mx 24.05.03, 19:52 to w koncu co oznaczaja te gwiazdki na wizie usa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena_l Ilosc lat jaka mozesz spedzic w USA turystycznie 24.05.03, 19:53 Gość portalu: lady napisał(a): > to w koncu co oznaczaja te gwiazdki na wizie usa??? Ilosc lat jaka mozesz spedzic w USA turystycznie JAk masz 10 gwiazdek to wiza jest 10 letnia czyli lecisz teraz i wracasz za 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Jeszcze nie ... 24.05.03, 20:07 Po co srasz paszportami na Turystyce? Wystarczy tutaj chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Zdecyduj sie ... 24.05.03, 20:09 Sluchaj, najpjerw sie mnie czepiasz a potem mi dajesz rady . Wiec sie zdecyduj bo na razie to cie olewam Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Zdecyduj sie ... 24.05.03, 20:12 Ok, dobra, nie bede sie czepial poki co bo nawet podoba mi sie twoje pisanie ostatnio. Na biesie odpowiadasz mi grzecznie to i ja bede robil to samo chyba ze cos mnie wkurwi! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l A jakiego masz nika na bisie 24.05.03, 21:24 A jakiego masz nika na bisie to sobie zanutuje zeby nie odpowiadac grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Ilosc lat jaka mozesz spedzic w USA turystycz IP: *.prodigy.net.mx 24.05.03, 20:23 o rany, bozena, pytam sie serio. mam wize na dziesiec lat i dwie gwaiazdki, jakies propozycje matko ojcowski narodow? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Ilosc lat jaka mozesz spedzic w USA turystycz 24.05.03, 20:29 Po gwint ci wiza amerykanska w meksyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Ilosc lat jaka mozesz spedzic w USA turystycz IP: *.prodigy.net.mx 24.05.03, 20:33 jak to po gwint?? to jest moj kraj przeznaczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Ilosc lat jaka mozesz spedzic w USA turystycz 24.05.03, 20:34 To wal przez Organ Pipe w Arizonie. Tam dziury w plocie. Odpowiedz Link Zgłoś