Dodaj do ulubionych

KOMENTATOR GORA!!! PRAWDA ZWYCIEZYLA!!!

IP: *.z064000157.lax-ca.dsl.cnc.net 26.05.03, 18:11
ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum
udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia
prawdy nie mozna pokonac spamem

viva KOMENTATOR
Obserwuj wątek
    • Gość: John Kowalski Spamerom i szacherom mowimy NIE! IP: *.wpt.ptd.net 26.05.03, 18:20
      Gość portalu: PUCIEK napisał(a):

> ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum
      > udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia
      > prawdy nie mozna pokonac spamem
      >
      > viva KOMENTATOR

Spokojnie, nikt nigdzie nie uciekl, koles. Nie czytasz tego forum?
      Masz racje, prawdy nie mozna pokonac spamem, ale mozna ja zagluszyc. Dlatego
      tez na forum PS nie pracuja zagluszarki w postaci twoich kolesi spamerow.

• puciek4u viva Komentator, precz z cenzura 27.05.03, 03:06
        Gość portalu: John Kowalski napisał(a):

> Gość portalu: PUCIEK napisał(a):
        >
        > > ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum
        > > udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia
        > > prawdy nie mozna pokonac spamem
        > >
        > > viva KOMENTATOR
        >
        > Spokojnie, nikt nigdzie nie uciekl, koles. Nie czytasz tego forum?
        > Masz racje, prawdy nie mozna pokonac spamem, ale mozna ja zagluszyc. Dlatego
        > tez na forum PS nie pracuja zagluszarki w postaci twoich kolesi spamerow.
        >
        >

kowalski nie panikuj,
        masz cos do powiedzenia to wal z grubej rury

ja po poprostu wypowiadam moja opinie,
        a prawda istnieje tylko w glowie kazdego zarozumialca
        dla mnie Komentator jest bohaterem
        wiarus i sfora oprocz zalewania tego forum niekonczacym sie spamem, niczym sie
        nie wykazal
        nienawidzi go cala forumowa Polonia
        na argumenty wiarus przegrala do zera

chyba nie zaprzeczysz ze sfora kryje sie za cenzura z obawy przed
        uczciwa dyskusja

dlaczega nie pozwolicie komentatorowi na rzeczowa dyskusje na forum
        paszportowym????
        ja ci pomoge, bo sie boicie sily jego argumentow!!!

prawda w oczy kole kowalski
        • Gość: wowa24 Re: mylicjanty nie spia 3 rano IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 27.05.03, 03:33
          • puciek4u wowa, jeszcze jeden geniusz paszportowy... 27.05.03, 03:39
            • zlosliwe_bydle Hehe, Puciek, ty huju co niejedno ma imie... 27.05.03, 03:43
              Ty jestes stary mylycjant z nowym nickiem, czy brand new mylycjant? A
              wlasciwie i tak mam to w dupie. Ganiaj sie stad gliniak, hehehe
              • puciek4u nastepny przypadek choroby wscieklych krow 27.05.03, 03:47
                zlosliwe_bydle napisał:

> Ty jestes stary mylycjant z nowym nickiem, czy brand new mylycjant? A
                > wlasciwie i tak mam to w dupie. Ganiaj sie stad gliniak, hehehe
        • Gość: John Kowalski Trudny wybor Pucka IP: *.wpt.ptd.net 27.05.03, 04:00
          puciek4u napisał:

> dla mnie Komentator jest bohaterem
          > wiarus i sfora oprocz zalewania tego forum niekonczacym sie spamem, niczym
          sie
          > nie wykazal
          > nienawidzi go cala forumowa Polonia
          > na argumenty wiarus przegrala do zera

Sprawdz prosze ilosc postow na forum PS i na forum twojego bohaterskiego
          szachera komentatora. Szacher nie ma poparcia i to widac na jego forum. Nie
          wiem jak dlugo jestes na forum Polonia, ale ten brak poparcia dla podporucznika
          komentatora byl tu zawsze widoczny. Podporucznik szacher myslal ze otwierajac
          swoje forum bedzie skuteczna przeciwwaga dla zamknietago forum PS. Okazalo sie
          ze jest wrecz przeciwnie, ze to zamkniete forum PS jest bardziej popularne.
          Chyba zgodzisz sie ze ta roznica ilosci postow miedzy forum PS i forum Szachera
          jest miernikiem prawdziwego zainteresowania forumowiczow, tymbardziej ze na
          forum PS uniemozliwione jest tam spamowanie, wiec wyniki sa prawdziwe.

> chyba nie zaprzeczysz ze sfora kryje sie za cenzura z obawy przed
          > uczciwa dyskusja

Powodem otwarcia forum PS bylo masowe i zorganizowanie spamowanie tematu
          szantazu paszportowego na forum Polonia. Ten temat jest niezwykle istotny dla
          Polonii. Istnieje w mediach internetowych od trzech lat. Ze wzgledu na niedawno
          rozpoczeta aktywnosc spamerow kontynuowanie tego tematu na tym forum zaczelo
          byc utrudnione. Jest w interesie Polonii zeby rzeczowa informacja na temat
          lamania prawa przez polskie wladze byla dostepna. Chyba na tym polega wolnosc
          informacji. Spamowanie i zagluszanie jej nie sluzy. Sa to metody rodem z komuny.

> dlaczega nie pozwolicie komentatorowi na rzeczowa dyskusje na forum
          > paszportowym????
          > ja ci pomoge, bo sie boicie sily jego argumentow!!!
          >
          > prawda w oczy kole kowalski

Rzeczowa dyskusja z komentatorem nie istnieje. Probowalismy ja juz wielokrotnie
          ale konczy sie ona zawsze w ten sam sposob: cytat z Travel Warnings-Poland
          Departamentu Stanu, wybiorcze szukanie symetrii w prawach obcych panstw ktore w
          danym przypadku usprawiedliwialoby polskie przepisy nie pasujace do polskiej
          sytuacji, lapanie sie ostatniej deski ratunku jakim jest stwierdzenie ze
          polska "suwerennie" cos tam uchwalila, tak jakby suwerennosc automatycznie
          oznaczala praworzadnosc. Wszystkie metody duskusji z komentatorem zostaly
          wyczerpane. Przypadek jest beznadziejny ze wzgledu na ograniczone polskimi
          realiami horyzonty jakie ten osobnik posiada. Na dodatek lubi on klamac. Zostal
          przylapany conajmniej dwukrotnie na bezczelnym klamstwie. Raz argumentujac o
          tym ze "wladze" USA musza sprawdzac paszporty osob wyjezdzajacych z USA bo by
          nie wiedzialy kto ile czasu tam spedzil. Ta opinia byla przedstawiana przez
          niego w formie arbitralnej i w stylu eksperta, dopuki mu sie nie przedstawilo
          dowodow ze klamie. Drugim razem, nie dalej niz wczoraj, probowal oklamac
          forumowiczow ze Zbigniew Brzezinski niejako utracil polskie obywatelstwo i
          dlatego nie potrzebuje polskiego paszportu przy wjezdzie do Polski. Wiarus
          natychmiast udowodnil mu klamstwo poslugujac sie ogolnie dostepnymi danymi
          biograficznymi profesora Brzezinskiego.

Wybieraj sobie strone ktora chcesz, Puciek. Jesli pasuje ci byc notorycznie
          oglupianym przez czlowieka chorego psychicznie i tryskajacego nienawiscia do
          Polonii, wybierz komentatora. Jesli chcesz byc rzetelnie i fachowo
          poinformowany o naduzyciach wladzy w Polsce (Wiarus konsultuje sie z
          prawnikami) wybierz "Sfore Wiarusa" i forum PS.

Powodzenia w tym "trudnym" wyborze.

JK
    • puciek4u Re: KOMENTATOR GORA!!! PRAWDA ZWYCIEZYLA!!! 27.05.03, 22:25
      Gość portalu: PUCIEK napisał(a):

> ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum
      > udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia
      > prawdy nie mozna pokonac spamem
      >
      > viva KOMENTATOR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka