Gość: PUCIEK IP: *.z064000157.lax-ca.dsl.cnc.net 26.05.03, 18:11 ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia prawdy nie mozna pokonac spamem viva KOMENTATOR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: John Kowalski Spamerom i szacherom mowimy NIE! IP: *.wpt.ptd.net 26.05.03, 18:20 Gość portalu: PUCIEK napisał(a): > ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum > udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia > prawdy nie mozna pokonac spamem > > viva KOMENTATOR Spokojnie, nikt nigdzie nie uciekl, koles. Nie czytasz tego forum? Masz racje, prawdy nie mozna pokonac spamem, ale mozna ja zagluszyc. Dlatego tez na forum PS nie pracuja zagluszarki w postaci twoich kolesi spamerow. Odpowiedz Link Zgłoś
puciek4u viva Komentator, precz z cenzura 27.05.03, 03:06 Gość portalu: John Kowalski napisał(a): > Gość portalu: PUCIEK napisał(a): > > > ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum > > udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia > > prawdy nie mozna pokonac spamem > > > > viva KOMENTATOR > > Spokojnie, nikt nigdzie nie uciekl, koles. Nie czytasz tego forum? > Masz racje, prawdy nie mozna pokonac spamem, ale mozna ja zagluszyc. Dlatego > tez na forum PS nie pracuja zagluszarki w postaci twoich kolesi spamerow. > > kowalski nie panikuj, masz cos do powiedzenia to wal z grubej rury ja po poprostu wypowiadam moja opinie, a prawda istnieje tylko w glowie kazdego zarozumialca dla mnie Komentator jest bohaterem wiarus i sfora oprocz zalewania tego forum niekonczacym sie spamem, niczym sie nie wykazal nienawidzi go cala forumowa Polonia na argumenty wiarus przegrala do zera chyba nie zaprzeczysz ze sfora kryje sie za cenzura z obawy przed uczciwa dyskusja dlaczega nie pozwolicie komentatorowi na rzeczowa dyskusje na forum paszportowym???? ja ci pomoge, bo sie boicie sily jego argumentow!!! prawda w oczy kole kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa24 Re: mylicjanty nie spia 3 rano IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 27.05.03, 03:33 Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Hehe, Puciek, ty huju co niejedno ma imie... 27.05.03, 03:43 Ty jestes stary mylycjant z nowym nickiem, czy brand new mylycjant? A wlasciwie i tak mam to w dupie. Ganiaj sie stad gliniak, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
puciek4u nastepny przypadek choroby wscieklych krow 27.05.03, 03:47 zlosliwe_bydle napisał: > Ty jestes stary mylycjant z nowym nickiem, czy brand new mylycjant? A > wlasciwie i tak mam to w dupie. Ganiaj sie stad gliniak, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Kowalski Trudny wybor Pucka IP: *.wpt.ptd.net 27.05.03, 04:00 puciek4u napisał: > dla mnie Komentator jest bohaterem > wiarus i sfora oprocz zalewania tego forum niekonczacym sie spamem, niczym sie > nie wykazal > nienawidzi go cala forumowa Polonia > na argumenty wiarus przegrala do zera Sprawdz prosze ilosc postow na forum PS i na forum twojego bohaterskiego szachera komentatora. Szacher nie ma poparcia i to widac na jego forum. Nie wiem jak dlugo jestes na forum Polonia, ale ten brak poparcia dla podporucznika komentatora byl tu zawsze widoczny. Podporucznik szacher myslal ze otwierajac swoje forum bedzie skuteczna przeciwwaga dla zamknietago forum PS. Okazalo sie ze jest wrecz przeciwnie, ze to zamkniete forum PS jest bardziej popularne. Chyba zgodzisz sie ze ta roznica ilosci postow miedzy forum PS i forum Szachera jest miernikiem prawdziwego zainteresowania forumowiczow, tymbardziej ze na forum PS uniemozliwione jest tam spamowanie, wiec wyniki sa prawdziwe. > chyba nie zaprzeczysz ze sfora kryje sie za cenzura z obawy przed > uczciwa dyskusja Powodem otwarcia forum PS bylo masowe i zorganizowanie spamowanie tematu szantazu paszportowego na forum Polonia. Ten temat jest niezwykle istotny dla Polonii. Istnieje w mediach internetowych od trzech lat. Ze wzgledu na niedawno rozpoczeta aktywnosc spamerow kontynuowanie tego tematu na tym forum zaczelo byc utrudnione. Jest w interesie Polonii zeby rzeczowa informacja na temat lamania prawa przez polskie wladze byla dostepna. Chyba na tym polega wolnosc informacji. Spamowanie i zagluszanie jej nie sluzy. Sa to metody rodem z komuny. > dlaczega nie pozwolicie komentatorowi na rzeczowa dyskusje na forum > paszportowym???? > ja ci pomoge, bo sie boicie sily jego argumentow!!! > > prawda w oczy kole kowalski Rzeczowa dyskusja z komentatorem nie istnieje. Probowalismy ja juz wielokrotnie ale konczy sie ona zawsze w ten sam sposob: cytat z Travel Warnings-Poland Departamentu Stanu, wybiorcze szukanie symetrii w prawach obcych panstw ktore w danym przypadku usprawiedliwialoby polskie przepisy nie pasujace do polskiej sytuacji, lapanie sie ostatniej deski ratunku jakim jest stwierdzenie ze polska "suwerennie" cos tam uchwalila, tak jakby suwerennosc automatycznie oznaczala praworzadnosc. Wszystkie metody duskusji z komentatorem zostaly wyczerpane. Przypadek jest beznadziejny ze wzgledu na ograniczone polskimi realiami horyzonty jakie ten osobnik posiada. Na dodatek lubi on klamac. Zostal przylapany conajmniej dwukrotnie na bezczelnym klamstwie. Raz argumentujac o tym ze "wladze" USA musza sprawdzac paszporty osob wyjezdzajacych z USA bo by nie wiedzialy kto ile czasu tam spedzil. Ta opinia byla przedstawiana przez niego w formie arbitralnej i w stylu eksperta, dopuki mu sie nie przedstawilo dowodow ze klamie. Drugim razem, nie dalej niz wczoraj, probowal oklamac forumowiczow ze Zbigniew Brzezinski niejako utracil polskie obywatelstwo i dlatego nie potrzebuje polskiego paszportu przy wjezdzie do Polski. Wiarus natychmiast udowodnil mu klamstwo poslugujac sie ogolnie dostepnymi danymi biograficznymi profesora Brzezinskiego. Wybieraj sobie strone ktora chcesz, Puciek. Jesli pasuje ci byc notorycznie oglupianym przez czlowieka chorego psychicznie i tryskajacego nienawiscia do Polonii, wybierz komentatora. Jesli chcesz byc rzetelnie i fachowo poinformowany o naduzyciach wladzy w Polsce (Wiarus konsultuje sie z prawnikami) wybierz "Sfore Wiarusa" i forum PS. Powodzenia w tym "trudnym" wyborze. JK Odpowiedz Link Zgłoś
puciek4u Re: KOMENTATOR GORA!!! PRAWDA ZWYCIEZYLA!!! 27.05.03, 22:25 Gość portalu: PUCIEK napisał(a): > ucieczka wiarusa na prywatne cenzurowane forum > udawadnie jego sromotna porazke na wolnym otwartym forum Polonia > prawdy nie mozna pokonac spamem > > viva KOMENTATOR Odpowiedz Link Zgłoś