trufelka 02.07.03, 04:00 Mojj pilot TV ma w srodku oderwany drucik. Czy macie prosze jakies rady gdzie mozna te druciki zespawac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axx Re: drut IP: 209.136.102.* 02.07.03, 04:08 Nie wiem jak zespawac ale na pewno mozna drucika obciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
szambalele Re: drut 02.07.03, 05:19 jaki to model pilota? Chetnie ci takiego pilota podaruje za drucik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: drut IP: *.client.attbi.com 02.07.03, 05:56 Ja bym tez byl w kolejce ale za daleko mieszkam. Poza tym takie rzeczy to sie wyrzuca do smieci i kupuje nowe. To jeszcze sie naprawia tylko w Mongolii, Bangladeszu i innych tego typu bogatych krajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melb Re: Melbourne IP: 203.40.161.* 02.07.03, 07:31 Na Carlise st.,miedzy Chapel st a biblioteka jest warsztat i P.Zygmunt napewno na miejscu to przylutuje,pozdrowienia. PS.Ciekaw jestem gdzie z takiego powodu od razu wyrzuca sie pilota?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Melbourne IP: *.client.attbi.com 02.07.03, 15:35 W Ameryce napewno by nikt tego nie naprawial, gwarantuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilot Chce Druta do Melb IP: 130.94.107.* 02.07.03, 15:57 Jak ci juz Kaziu powiedzial, tak jest. Np. w USA wyp..la sie cale ustrojstwo z pilotem i wszelkimi dodatkami przed posesje i tam sobie rozni tacy moga to wziac i zespawac. Naprawa sie nie oplaca, jakosc jest syfiasta a co kilka lat technologia z Chin sama sie przeskakuje. Najtrudniej Polakowi to zrobic pierwszy raz ale potem to sie modli zeby ktos wszedl i wyniosl ten 32 calowy telewizor zeby mozna bylo kupic sobie nowszy.Rozumiem ze w Australii jest inaczej ale co kraj to obyczaj. A ten drucik to pewnie pekniety krysztal od walniecia o sciane. Ustawiam sie w kolejce za panem Zygmuntem czy jak mu tam na imie. Rozczuliles mnie tym przemilym przykladem z podrozy w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: do Melb 02.07.03, 16:03 Gość portalu: Pilot Chce Druta napisał(a): > co do remotow, ten jest tani i genialny www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?&User_ID=13839165&St=7801&St2=36361557&St3=- 48465401&DS_ID=3&Product_ID=118760&DID=7 mozna go nauczyc zeby obslugiwal wszystkie maszynki. One remote to to rule them all. One remote to find them; One remote to bring them all; and in the darknes bind them, Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: Melbourne 03.07.03, 01:10 Gość portalu: melb napisał(a): > Na Carlise st.,miedzy Chapel st a biblioteka jest warsztat i P.Zygmunt napewno > na miejscu to przylutuje,pozdrowienia. > PS.Ciekaw jestem gdzie z takiego powodu od razu wyrzuca sie pilota?? Dziekuje bardzo . Ja nawet kupilam nowy u Dicka Smitha ale cos nie pasowal. I wtedy stary zaczal znowu dzialac. A tak naprawde to lubie stary, latwy jest do obslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serwis Re: Melbourne IP: *.lib.latrobe.edu.au 03.07.03, 12:22 trufelka napisała: > Gość portalu: melb napisał(a): > > > Na Carlise st.,miedzy Chapel st a biblioteka jest warsztat i P.Zygmunt > napewno > > na miejscu to przylutuje,pozdrowienia. > > PS.Ciekaw jestem gdzie z takiego powodu od razu wyrzuca sie pilota?? > > Dziekuje bardzo . Ja nawet kupilam nowy u Dicka Smitha ale cos nie pasowal. > I wtedy stary zaczal znowu dzialac. A tak naprawde to lubie stary, latwy jest > do obslugi. Ja jestem jeszcze latwiejszy! Dombrowski_Paveleck Numero: szescdziesiat-dwa na Atheldene_Drive Swiety-Albans w-Wiktorii telefono: osiem-trzy-zero-siedem-trzy-osiem-zero-trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: prosze o rady kogos z Melbourne IP: *.mt.sfl.net 02.07.03, 16:22 ja ci moge swego drucika dac - z gwarancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CO GWARANTUJESZ Re: prosze o rady kogos z Melbourne IP: 130.94.123.* 02.07.03, 17:31 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: prosze o rady kogos z Melbourne IP: *.mt.sfl.net 02.07.03, 18:16 ze sie nie oderwie przeciez poprzedni sie oderwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne Re: prosze o rady kogos z Melbourne IP: *.lib.latrobe.edu.au 03.07.03, 11:25 trufelka napisała: Moj pilot TV ma w srodku oderwany drucik. Czy macie prosze jakies rady gdzie mozna te druciki zespawac? Pawel z Melbourne: najlepiej u mnie! 62 Atheldene Drv St Albans 3021, tel. (03) 8307 3803 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U mnie! Re: prosze o rady kogos z Melbourne IP: *.lib.latrobe.edu.au 03.07.03, 11:49 Dabrowski P 62 Atheldene Drv St Albans 3021 (03) 8307 3803 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naprawca Re: prosze o rady kogos z Melbourne IP: *.lib.latrobe.edu.au 03.07.03, 12:20 Polecam sie osobiscie! Dombrowski Paveleck Numero szescdziesiat dwa na AtheldeneDrive Swiety Albans w Wiktorii tel. osiem trzy zero siedem trzy osiem zero trzy Odpowiedz Link Zgłoś