ratpole 28.01.08, 03:45 Powtarzam na wypadek gdyby krwawe bulwiacze galy jeszcze nie dosc krwawe byly Drodzy Panstwo... dzien bez zoopy to dzien do doopy. Prosze skrzetnie zakonotowac hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup.nazi Re: Moje motto 28.01.08, 04:11 ratpole napisał: > Powtarzam na wypadek gdyby krwawe bulwiacze galy jeszcze nie dosc krwawe byly > > Drodzy Panstwo... dzien bez zoopy to dzien do doopy. Troche mi przykro, bo wiem, ze piszesz to tylko po to by rozwscieczyc jeszcze bardziej tego alfanumerycznego debila, ktory rzeczywiscie piane toczy z pyska w sposob zenujacy. Ale niech tam, moge sie troche poludzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Moje motto 28.01.08, 04:18 soup.nazi napisał: > Troche mi przykro Niech Ci nie bedzie. Draznienie skosnego to tylko produkt uboczny mojego holdu, ktory niniejszym skladam za skuteczne i genialnie proste w swej formie wygaszanie slonc Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Moje motto 28.01.08, 06:23 ratpole napisał: >za skuteczne No to tutaj to juz przykadziles. Niestety nikomu z nas sie to nie udaje. Nawet na forum Brytania wiecej zrobil czas niz my. Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Moje motto 28.01.08, 06:43 ty, florek, nadstaw doope, to moze tez cie w nia pocaluje jak ta resta twoich przydoopasow, hehehe. you'll never know, chwieju pomylony. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Moje motto 28.01.08, 06:47 1y2a3p4o napisał: > ty, florek, nadstaw doope, to moze tez cie w nia pocaluje jak ta > resta twoich przydoopasow, hehehe. you'll never know, chwieju > pomylony. YOU NEVER KNOW, dick Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Moje motto 28.01.08, 06:54 ratpole napisał: > YOU NEVER KNOW, dick Hehe, chciej jest mocarny. "Lemme" tez bylo kulaste. Ciekawe gdzie sie tego naumial. OK, chwiej, lemme tell ya about the proposition I haf for ya - a proposition involving travel and sex. Here it comes: Go fuck thyself, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o o, lingwista nr2 sie odezwal 28.01.08, 07:04 lemme know potrzebuje ciebie obco brzmiec? Ty mnie nie rozsmieszaj bo przywalam wam rowno raz po raz Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: o, lingwista nr2 sie odezwal 28.01.08, 07:08 1y2a3p4o napisał: > lemme know potrzebuje ciebie obco brzmiec? Ty mnie nie rozsmieszaj > bo przywalam wam rowno raz po raz Your wish, punk. You are being punched in your fugly trap, time and time again, not knowing which direction hits come from. And you will never know hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Moje motto 28.01.08, 07:01 Ty glupi palancie! Widac od raz gdzie brales nauki jezyka angielskiego, hehehe, tylko ze pomylily ci sie kraje, zreszta cholera wie gdzie ty mieszkasz, teraz to mam nawet watpliwosci czy pod kolem porarnym czy w mOngolii w yurcie. Ucz sie debilu: en.wikipedia.org/wiki/You'll_Never_Know Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Ale yaya :)))) 28.01.08, 07:05 1y2a3p4o napisał: > Ty glupi palancie! Widac od raz gdzie brales nauki jezyka > angielskiego, hehehe, tylko ze pomylily ci sie kraje, zreszta > cholera wie gdzie ty mieszkasz, teraz to mam nawet watpliwosci czy > pod kolem porarnym czy w mOngolii w yurcie. > > Ucz sie debilu: en.wikipedia.org/wiki/You'll_Never_Know O 7 rano to ty sie juz do niczego nie nadajesz. Za pol godziny kadrowa przyniesie wiadro kaszy i wiadro herbaty Madras. Napisz jeszcze cos jak sie posilisz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: ooohh 28.01.08, 07:10 1y2a3p4o napisał: > ouch! trafiony! I am SO sorry ... hehehe pocieszny palant You'll never know, ja nie moge ehehehe. Barbra Streisand haha Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Qrva, tego jeszcze nie grali 28.01.08, 07:27 Co dalej? Dyskusja czy mowi sie "laf story" czy "lof story"? Beret i porubstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Qrva, tego jeszcze nie grali 28.01.08, 07:31 soup.nazi napisał: > Co dalej? Dyskusja czy mowi sie "laf story" czy "lof story"? Will you ever know? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Qrva, tego jeszcze nie grali 28.01.08, 07:35 ratpole napisał: > soup.nazi napisał: > > > Co dalej? Dyskusja czy mowi sie "laf story" czy "lof story"? > > Will you ever know? hehe I vil - when I read Wikipedia vepsajt. OK, me, Furby, tired, now sleep. Gliniak, hear me? Jak bedziesz mial klopoty z tlumaczeniem to zajrzyj do Wikipedii, zenon Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Qrva, tego jeszcze nie grali 28.01.08, 07:41 soup.nazi napisał: > I vil - when I read Wikipedia vepsajt. OK, me, Furby, tired, now > sleep. Gliniak, hear me? Jak bedziesz mial klopoty z tlumaczeniem to > zajrzyj do Wikipedii, zenon Kam egejn. Gut najt Ja se jeszcze poczytam o blokadzie Wawy. Bedzie sie dzialo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Moje motto 28.01.08, 06:55 Chichoczcie jako i ja chichocze przeczytawszy post zacny a nieupierdliwy. Azali osoba tfurcy czyz tresc postu istotna jest? Albowiem zaprawde powiadam wam: predzej przendzie wielblad przez ucho od butelki nizli Bulbonczyk o galach krwawych a rekach lepkich wnijdzie do krolestwa jankeskiego bez wizy! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Moje motto 28.01.08, 07:01 soup.nazi napisał: > Chichoczcie jako i ja chichocze przeczytawszy post zacny a > nieupierdliwy. Azali osoba tfurcy czyz tresc postu istotna jest? Na forum to tresc tworzy tworce. Nie znamy cie, a nawet wiecej... Panie, nie jestesmy godni abys przyszedl do nas, ale pisz jak najczesciej a bedzie ubawiona dusza nasza Ejmen. Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Moje motto 28.01.08, 07:06 a teraz grzecznie wytrzyj swoj zapluty ryj i pocaluj tego psychola w doope! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Moje motto 28.01.08, 07:11 1y2a3p4o napisał: > a teraz grzecznie wytrzyj swoj zapluty ryj i pocaluj tego psychola w > doope! To dla mnie zaszczyt. Chetnie to czynie, jak widzisz publicznie. W mojej bajce lepsze zawsze wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
calber A propos zaszczytu... 28.01.08, 07:51 Nie zapomnij o języczku. Na zakończenie może być numerek z połykiem. To tylko powiększy zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Dobre!!! Zakonotowałeś ratpole? 29.01.08, 07:36 Ja to wymyslilem. Zakonotuj sobie to lachmyto Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Ależ proszę bardzo!!! 29.01.08, 10:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=74944403&a=74945421 Ja ciebie też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś