Gość: karolina IP: *.sympatico.ca 05.09.03, 16:45 Dzien dobry wszystkim jestem nowa na forum interesuje mnie jak moge tanio dzwonic do Polski,bardzo dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Re: Tanie telefony 05.09.03, 17:29 don.badylios napisał: > www.masterbell.com Wyprobowales te karty na sobie? Pare lat temu uzywalem tych z "convenience stores", nie pamietam dokladnie, ale mam jakies niemile wrazenia. Jak to jest w tym wypadku: dostajesz "wirtualna karte" przez net czy musisz czekac az ci przysla? Daj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Tanie telefony IP: *.mt.sfl.net 05.09.03, 17:00 no co ty? jaja se robisz? pelno tutaj roznych firm masz i jesli naprawde tu mieszkasz to powinnas wiedziec ja mam startech o ile dobrze pamietam to kasuja 11 cencikow/minutke do Polszy Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Tanie telefony 05.09.03, 17:01 Gość portalu: karolina napisał(a): > Dzien dobry wszystkim jestem nowa na forum interesuje mnie jak moge tanio > dzwonic do Polski,bardzo dziekuje za informacje Najtaniej w rynne albo o parapet, ehehehe. A powaznie - ja mam long distance przez Primus (dawniej AT&T) - 15 centow za minute (nie pamietam) anytime. Odradzam karty, kupa zawracania glowy i nieraz robia przekrety. To byly czasy w 1990 jak Ma Bell "czardzowala" prawie $2 za minute rozmowy. Widac wyraznie roznice miedzy monopolem a "deregulated market", ehehee www.primus.ca Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi A mialem nadzieje, ze cie rekin oszamal, hehehe 05.09.03, 17:10 kalifornian napisał: > 4c/minuta w pieknej Kalifornii. Ale one widocznie scierwa nie jedza, ehehehe. Poza tym ona pisze z Kanady, slepa komendo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Tanie telefony IP: *.mt.sfl.net 05.09.03, 17:10 do baru za rogiem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Tanie telefony 05.09.03, 17:23 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > do baru za rogiem, hehehe No chyba nie jako klient. Na bar to trzeba miec - nawet na tani. Krzywy i szczerbaty usmiech nie wystarczy, ehehehe. Musi "busing tables". Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Co chcesz, z niego sie dobrze lacha drze, ehe 05.09.03, 17:51 soup_nazi napisał: > Nie, nie, nie do ciebie to bylo i ja tak "po ojcowsku" sie odezwalem, rozumiesz teraz (nie baw sie zapalkami)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Tanie telefony IP: *.mt.sfl.net 05.09.03, 17:34 4 cenciki za min. jak dzwoni do baru szefa zapytac czy kibelki czas juz zmywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tanie telefony IP: *.goosck01.sc.comcast.net 05.09.03, 21:08 www.pennytalk.com oplata za polaczenie 49c, a potem 7 c za minute z Polska, 2c za minute z Anglia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tanie telefony IP: *.NYCMNY83.covad.net 05.09.03, 21:42 cart.nivatel.com/catalog/product_info.php?products_id=31 Odpowiedz Link Zgłoś