xurek 10.09.03, 10:01 Bulki i piwo som, ale mi tu nie kruszyc i nie rozlewac, bo dopiero co posprzatane. Idem sie rozejzec, czy nie zalapie sie na jakas budowe dzis. VIKame Leon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka_01 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 10:22 Moze ogloszenia o robocie na scianie przylepiac? W koncu Polak Polakowi powinien byc kurde bratem, nie? Browarek owszem owszem, nie to co te szwabskie sikacze. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 11:01 ...ech lalka, tym sposobem pokazalas jak sie znasz na zupkach chmielowych. hehe, sikacze, moze ci bardziej smakuje piwko Meksykanskie? Prosit! > Moze ogloszenia o robocie na scianie przylepiac? W koncu Polak Polakowi > powinien byc kurde bratem, nie? Browarek owszem owszem, nie to co te szwabskie > sikacze. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 11:03 Chlusniem bo usniem Arturek. w Polszcze ostatnio to ja tylko pijalam imbirowe zielone babskie. Ale bo to Szkopki w ogole umeija cos po Bozemu zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 11:24 hey zaczepialska. no to lepiej nie probuj niemieckiego piwa, dostaniesz jeszcze orgazmu i sie jeszcze spodoba. niemieckich piw nie mozna ze soba porownywac. jest tyle gatunkow i rodzajow, ze trzeba by popic aby na ten temat rozmawiac. inne smakowo sa na poludniu i polnocy, oprocz tego rozne pilsy, exporty, weizeny itp. itd. tysiace roznych producentow. dla kazdego ryja cos milego. > Chlusniem bo usniem Arturek. w Polszcze ostatnio to ja tylko pijalam imbirowe > zielone babskie. Ale bo to Szkopki w ogole umeija cos po Bozemu zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 13:42 Pijemy! Szybko, bo sie sciemnia a na dodatek tna! Ja sie tam boje...Jozek pewnie ze byle jak sprzata, ale zeby zaraz psy wysylac... Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 13:56 pozwolisz siurek, ze sie podwiesze pod ciebie? Dzieki z gory. dobra z ciebie kobietka. Na oslej jestem, ale nie sam, nie sam,to wy bracia i siostry tez tam jestescie. No to oblejmy to i kawal kielbasy. Lala o piwie to masz moze pojecie ale bardzo blade takie jakies anemiczne. Moze wiecej tego piwa niemieckiego wypij, ma duzo witamin i dobrze dziala na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 13:59 Nigdy jeszcze nie bylam na oslej. To okazja. A o piwie bracie to ja chetnie i zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 14:05 wiedzialem lala zes swoja kobita podobnie jak siurek. Bo te inne nudziary to jakos takie malo zjadliwe sa albo sie upijaja albo klna albo cuzamen do kupy. Tylko siostro ja zadnym ci bratem nie jestem zakon karmelicki to ja mijam w drodze jak na ryby ide zeby sie wyciszyc i zrelaksowac. No nic to wybaczam pomylke lala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 14:07 bylas lala, bylas o tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=7891933 razem z innymi, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 14:10 no masz Vip piwo i kawal kielbasy z zapasow hipopotamek. Dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 14:11 Ale za kogo to bracie, bo cos ciekawa jestem. Sa jakies slowa-klucze? Tak tylko pytam, w sumie co mi tam, jedne my gardla mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 14:14 lalka_01 napisała: > Ale za kogo to bracie, bo cos ciekawa jestem. jeden za wszystkich, wszyscy za jednego - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 14:17 vip mnie w to nie wciagaj. Moge byc muszkieterem ale nie markietanka. Tutaj lala sie nada, albo jaka inna Zubrowka, to jest Bizonowka, to jest Bisowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 14:21 sam juz sie w to wcagnales, hehehe popatrz ile wpisow zrobiles Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 14:28 vip no masz troche tej intelygencji we lbie. Ale to tak z nudow. Siedze cisza ryby nie biora chyba pogonie je po akwarium albo pieprzowki od tej justyny co sie upija pozycze, Moze nabiora wigoru. Albo postrasze je, wezme sobie to cudo - slowo od tej z norwegii.szwedki czy jakiejs innej finki. Bydlaki sie przeplosza i beda brac robala. Chlusniem bo usniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp:lit Na kacu , ... IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 10.09.03, 14:25 I obojetnie jak jest na dworze My dzisiaj wstali w lewem humorze Siurek, ty stara ropucho ! W gardlach nam sucho , a ty Ze z forsa krucho A potem wpadli Bronek i Slawek I poszli my do parku Porozwalac pare lawek A jak my bili a jak my lamali to wszystkie ludzie z parku pryskali Niech wiedza sobie , ze Miedzy Bugiem , Odra i Nysa Najwazniejsze cwaniaki ,... To my sa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Na kacu , ... IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 14:31 widze ze split nawet w wielkiej zlosci potrafi dac nam troche radosci Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Na kacu , ... 10.09.03, 14:36 radosci daje i piwa daje ale nikomu nic nie staje nudne babska sie spily i w hipopotamy zamienily Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Na kacu , ... 10.09.03, 14:31 split tak miedzy nami w meskim kolku. Ty sie od siurka odczep i od ropuch jej niezasuwaj. Na gebie to ona nie najgorsza podobno, gorzej z innymi hipopotamicami. Ni na gebie ni we lbie nawet zagadac po ludzku nie umieja. Nic tylko chlac i klac. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Na kacu , ... + do bytu Bolo_K 10.09.03, 14:39 Bardzo mi sie podoba Twoj nowy nick. I fajnie pisze. I tak swojsko. I dziekuje za nowe imie. Oraz za kielbache. Pozdrawiam. Jutka zaszczycona Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Na kacu , ... + do bytu Bolo_K 10.09.03, 14:45 kobito nie przypominam sobie zebym cie na kielbase zapraszal. Jakies duze nieporozumienie. A kup sobie parowe bule i pol litra i do parku na lawke. A nie za moje. Jaki zazczyt o czym ty kobito gadasz???? upilas sie juz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Na kacu , ... + do bytu Bolo_K 10.09.03, 14:47 no glupio wyszlo, ale mnie zdenerwowalas. Czasami mnie nerwy ponosza szczegiolnie jak ryba nie bierze. Nie bierz sobie tak do serca. No to lyk . Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Na kacu , ... + do bytu Bolo_K 10.09.03, 14:58 bolo_kowalski napisał: > no glupio wyszlo, ale mnie zdenerwowalas. Czasami mnie nerwy ponosza > szczegiolnie jak ryba nie bierze. Nie bierz sobie tak do serca. No to lyk . ********* Przykro ze ryba nie bierze. Nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp:lit:) Re: Na kacu , ... Na co ma brac ? IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 10.09.03, 15:11 Jak przynete zezarl ,... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Na kacu , ... + do bytu Bolo_K 10.09.03, 14:56 bolo_kowalski napisał: > kobito nie przypominam sobie zebym cie na kielbase zapraszal. Jakies duze > nieporozumienie. A kup sobie parowe bule i pol litra i do parku na lawke. A nie za moje. Jaki zazczyt o czym ty kobito gadasz???? upilas sie juz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ********** Bolu. W godzinach pracy nie pije. Tak jak Ty pewnie. Parowek z bulkami nie lubie, tak prawde mowiac. Po litra tylko wirtualnie, w realu preferuje czerwone wino. Za cudze nie jem i nie pije. Czyli, jednym slowem: pudlo na wszystkich frontach. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Na kacu , ... + do bytu Bolo_K 10.09.03, 15:03 klamiesz, but never mnind. Niby wszystko wyjasnilas kobito ale zostal ten #zaszczyt# co baba miala na mysli uzywajac slowa. A poza tym to cmoktaski i caluski no i tradycyjne chlusniem bo usniem. Gdzie sie siurek podziewa. Ta to jest fajna kobitka, nie tak jak te nudziary sakramenckie. Chyba nie pogardzisz bula z parowa siurek, bo tamta baba jakas taka rozpaskudzona tylko by kavior zarla i jakas ruska woda zakanszala. Buly nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanepid Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 IP: *.webersupply.com 10.09.03, 14:57 tfu... ale tu smierdzi przeterminowanym syropem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 15:07 ale pudlo, no pudlo roku, pudlo stulecia. San i pid podobasz mi siem , no to chlusniem bo usniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 15:11 patrzcie go, francuski piesek sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 15:16 do kogo piesz vip? bo nie moge wykumac? do tej francuskiej od kawioru i ruskiej wodki? pisz wyrazniej bo glowa boli od picia i myslenia jednoczesnie. Tak bulka z parowka wzgardzila. Kawioru chce i ruskiej wody francuski piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 francuski piesek do bytu Bolo_K. 10.09.03, 15:27 bolo_kowalski napisał: > do tej francuskiej od kawioru i ruskiej? Tak bulka z parowka wzgardzila. Kawioru chce i ruskiej wody francuski piesek. ********* tak. to ja. francuski hipopotam, formerly known as ... coraz ciekawiej. It's getting curiouser and curiouser. Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 15:17 rany boskie, to dziala!)))))))) chlup i w morde i kopa, bo ja wiecie jak sie zdenerwuje i popija to robie burdy Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_kowalski Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 15:22 PODANIE Szanowna pani sabba niech pani zmieni styl. Naprawde nie pasuje pani. Niech sie pani nie wysila bo w zakresie kopania, bicia w morde i chlania sa lepsze zawodniczki i zawodnicy. Bardzo prosze o zmiane stylu. uklony caluski i cmoktaski Odpowiedz Link Zgłoś
sabba POdanie odrzucam 10.09.03, 15:46 Panie Blolo alez alez no mam nadzieje ze sa i bardzo dobrze, ja kopie i wale jak potrafie jak sie komus nie podoba to wara bez caluskow i sciskow Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Jezu, jak tu fajnie! 10.09.03, 16:35 Bule z parowa szybko zezarlem, piwem zapilem i lecem dalej, bo zalapalem robote przy wycieraniu wody na ulicy (padal deszcz a Szwajcary nie lubiom stupek moczyc). Chetnie bym tu z wami pogadal, ale potem bedzie, ze sknera jestem a ja jak do roboty na czas nie wroce, to nie bede mial z czego kartofli na bimber kupic. Poza tym ani ja siurek, ani ropucha ino KAMELEON. Czy wam juz tak szare komory zezarlo, ze za nic nie mozecie zapamietac? VIKameLeon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Jezu, jak tu fajnie! IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 16:56 nie wiesz ze bimber predzej szare komory pozera niz zacne trunki? widzisz po cenzorach od tego bimbru tak im odbilo ze wszystko by cieli jak dzieci kuzwa mac i jak dzieci nic se wytlumaczyc nie dadzom Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Jezu, jak tu fajnie! 10.09.03, 17:24 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > nie wiesz ze bimber predzej > szare komory pozera niz zacne trunki? > widzisz po cenzorach > od tego bimbru tak im odbilo ze wszystko by cieli > jak dzieci kuzwa mac > i jak dzieci nic se wytlumaczyc nie dadzom Ty takim dzieciom na "W Toronto..." tlumaczyles i myslisz ze ktory zalapal? Z uporem maniaka trwaja we mgle, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: Jezu, jak tu fajnie! 10.09.03, 17:30 xurek napisała: > Bule z parowa szybko zezarlem, piwem zapilem i lecem dalej, bo zalapalem > robote A ja myslalem, ze Xurek to dziewczynka ... co za czasy, co za ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
maczacz Re: Jezu, jak tu fajnie! 10.09.03, 18:21 Tak, Xurek to babka ze Szwajcu zyjaca na kocia lape z Bambusem ... Maja nawet potomstwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 10.09.03, 19:54 No piszcie, piszcie, piszcie piekne chlopce, bo dziewuchy Was bija na glowe! Piszcie poza tym szybko, bo cenzura dzis tez szybka i nie zdazycie siebie na stronie w ogole zobaczyc! No to luuuuuuuuudzie, czy Wy spicie????? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Lalko, czy Ty myslisz.... 10.09.03, 20:03 ze ja mam zdrowie z zelaza? wczoraj pol dnia tutaj, dzisiaj sie Jubileusz zaczal gdzie indziej, a jeszcze w czasie dnia mnie kusili jakimis parowkami w bulce (oparlam sie). ale doszlam juz do siebie, i ide poprawic makijaz... moze dla odmiany oczy na zielono zrobie? przywloklam krzynkem pywa marki Tyskie. Szwagier z masarni wyniosl (ukradl koledze co w szatni na czarna godzine trzymol) acha, i kabanosy tysz od szwagra. dla Bola mam parowki, bo podobno lubi. a moze to nie Bolo? hm, muszem pomyslec. na razie z" wdziecznoscia znajduje czysta musztardowke i nalewam seteczkie, wacham razowiec, i zapijam kranowka. nie zagryzam bo zabronilas no to siup. P.S. czy Panow moge prosic o dobranie odpowiedniej muzyki? czy jest np. cos Krzysztofa K.? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Lalko, czy Ty myslisz.... 10.09.03, 20:11 ten Bolo, nie uwazasz Pani Jutko, ze on cos za duzo mowi???? Czyzbysmy sie juz kiedys spotkali? Cos jakby kolo czegos....tylko jakos ciezko mi sie w tej chwili mysli. W Pani raczki! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Lalko, czy Ty myslisz.... 10.09.03, 20:20 lalka_01 napisała: > ten Bolo, nie uwazasz Pani Jutko, ze on cos za duzo mowi???? Czyzbysmy sie juz kiedys spotkali? Cos jakby kolo czegos....tylko jakos ciezko mi sie w tej > chwili mysli. > W Pani raczki! ********** Pani Lalko! Czemu ZA duzo? Niech Bolo mowi, niech mowi, swojsko brzmi, jakby znajomo, i wiem, ze piwo lubi. Ja z wdziecznosci za te parowkie z bulom (oparlam sie) dla Bola przywloklam to paserskie pywo Tyskie. No bo ja to wirtualnie wolem sfoiskom wodencjem, a nie jakies tam francuskie psie przysmaki typu, fuj, kawior czy ruskom wode. OOOOO nieee.... Dla VIP-a mam koniak, jedyne co mi siem udalo podchedozyc z supermaketu to Metaxa 7*, nie wiem, czy sie nada, ale do skrytki kladem. Zamykam. VIP ma szyfr to se otworzy. Dla odmiany jednak cien do powiek zielony, ale za to szminkem zwinelam w sewenilewen koloru wozu strazackiego. Mam intuicjem, ze do rudego bedzie pikna. Eeeeech. Jak ten Krzysztof K. piknie spiwa... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ja na chwile 10.09.03, 20:49 zagladne, na setuchne, bo z robota podgonic musze. Nikt mnie nie pogania, to nie to, to database chce byc uapdejtowana i sie gapi na mnie ze smutkiem. Pani jutko, setkie i razowca ze sloninom proszem raz! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Ja na chwile 10.09.03, 20:54 Panie Waldeczku. Setuchnem polewam, razowca krojem, sloninkiem z przepastnych przepasci wyciongam (specjalnie dla Pana sejwowalam), a jeszcze... niespodzianka!! salceson szwagier wyniosl 10 minut temu... zapodac? tym dejtabejsem siem nie przejmuj, niech na Ciebie siem gapi, moze polej po ekranie, to zasnie??? chlup. sniff razowiec. bajt slonina. ech. lajfizntbed Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Na zrazie 11.09.03, 00:12 Klub zamykam. Klucz pod wycieraczka. Piwo w lodowce. Slonina w przepasciach zarezerwowana dla waldka.usa Salceson wyjedzony. Parowki sie ostaly bo Bolo sie nie zjawil Kabanosy som. Flaki som. Bigos jest. Wszystko do jutra w lodowce wytrzyma....wiec..... Hasta mañana, adios, buenas noches, buena notte, bonne nuit, gutte nacht, good night sleep tight don't let the bed bugs bite Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na zrazie , ... Puk! , puk! , ... Wal deck ! IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 11.09.03, 01:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Na zrazie , ... Puk! , puk! , ... Wal deck ! IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 11.09.03, 01:54 Oooo ! Sorry Sir! ,... Forgat Your title , Sir!,... Mr. Wal De deck , Sir! It's time ,... Sir! , ... Oooo! what a mess ,... He's cooked again ! Wednesday ? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: W koncu sie dowloklem 11.09.03, 15:17 Trzy piwa - trudno sie zalac. Stalem kuzwa w korku i ogladalem zalosne manewry faceta. Buduja hotel i gosciu probowal wcisnac traka z przyczepa zaladowana structural steel na plac budowy. Jezdnia waska, brama niby przepisowa, a on utknal w poprzek i ani w te, ani w tamte. Pol godziny sie brandzlowal, detail glina latal dookola jak headless chicken, korek sie zrobil, klaksony graja, ludziska slowem publicznem rzucaja, dzieci placza, jakis debil o terrorystach wspomnial - no i sie spoznilem. Tak pozatem to wszystko spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek gdzie wszyscy som? 11.09.03, 11:36 Juz prawie poludnie a tu pustki. Takzescie wczoraj popili, ze nie do zycia dzisiaj? Nic to, wstawac i cieszyc sie! Bylem wlasnie z Xurkiem na wieeelkim waaaznym meeetingu (siedzialem w teczce od laptopa) - poszlo wspaniale, moze siem nawet kontraktem skonczy. A jak na razie to macie tu lososia, kawior, jajecznice, sledzia w jakims pasukudnym sosie, bulki i smazony boczek - ja to wszystko specjalnie dla was wynioslem z elytarnego bufeta sniadanioweg, ktorym sie Xurek raczyl po mytyngu. Do picia niestety nic, bo jedyna lampke szampusa, co byla, Xurek wychlal sam. Jedyne, co bylo paskudne, to pora. Kto to widzial, zeby mytyng o 7.30 zrobic? Na takie gupoty mogom tylko internacjonalne koordynatory wpasc... wasz VIKameLeon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Ballada ! ,... Smutno mi ! I nikt tego nie zna , IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 11.09.03, 02:35 But before I go to my schedual routine , please pick your lazy asses up and give a some respect to those who lost their lives to save others on 9 11 01 Can I please have your attention , ... Thank You !!! Kapie sie w Slupi , co dzien Zamkowa Stare miasto kamieniem spi A na podzamczu wlecze sie chlopak W oczach ma zal i rozpaczy lzy , ... Bis A na podzamczu wlecze sie chlopak w oczach ma zal i rozpaczy lzy ! Idzie przed siebie , sam nie wie dokad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Ballada ! ,... Smutno mi ! I nikt tego nie zna , IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 11.09.03, 02:57 But before I go to my schedual routine , please pick your lazy asses up and give a some respect to those who lost their lives to save others on 9 11 01 Can I please have your attention , ... Thank You !!! Kapie sie w Slupi , co dzien Zamkowa Stare miasto kamieniem spi A na podzamczu wlecze sie chlopak W oczach ma zal i rozpaczy lzy , ... Bis A na podzamczu wlecze sie chlopak w oczach ma zal i rozpaczy lzy ! Idzie przed siebie , sam nie wie dokad Wiatr z ponad rzeki wieje mu w twarz Na smutnym niebie Gwiazdy sie zloca , jakby pytaly sie Gdzie ty tak gnasz ? ,... Bis Na smutnym niebie Gwiazdy sie zloca Jakby pytaly sie Gdzie ty tak gnasz ? Lecz Felus , Manke Naiwniak kochal Czy ona jego ktoz ja tam wie po nocach plakal rankami szlochal bo juz nie wiedzial gdzie szukac jej , ... Bis Po nocach szlochal Rankami plakal Bojuz nie wiedzial Gdzie szukac jej A ona podla innego juz miala Felus dawno zeszedl na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Ballada ! ,... Smutno mi ! I nikt tego nie z IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 11.09.03, 03:32 Ale sie naj,ebalem , ... Hi hi ,... Jamnik tez mi lata po klawiaturze O'k , ... Na czy skonczlismy ? Lecz Felus Manke naiwniak kochal Czy ona jego , ktoz ja tam wie Rankami plakal , po nocach szlochal Bo juz nie wiedzial gdzie szukac jej , ... Bis Rankami plakal , po nocach szlochal Bo juz nie wiedzial gdzie szukac jej . Ref Felus z zamkowej , kazdy go znal , Felus swoj honor napewno mial Kochal dziewczyne jak ciezki grzech Kochal z fasonem , powiedziec smiech , Bis Kochal dziewczyne jak ciezki grzech Kochal z fasonem powiedziec SMIECH Dedykowane mlodym emigrantom ktorzy nie wiedza kiedy czas wrocic do domu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Swietlica zakladowa 11.09.03, 11:49 Wlazlam do klubu prosto z ogrodu, w ubloconych gumofilcach i cale moje szczescie, bo zaraz za progiem wdeplam w kaluze jakas taka zoltawozielona z plywajacymi petami. Co jest, k..wa, zamiast chlac piwo to sie nim polewacie? a ryzlyng jest? Nie ma? Zarowka miga, niech ja ktos wkreci, ja w gumiakach nie bede balansowac na skrzynce po wodce. I niech kto podwiesi pod nia lep na muchy, ewentualnie jakas lepka czesc garderoby bo muchy sie zlecialy i wpadaja mi do szklanki. Jak mi ryzlyng mily, jaki to klub - to swietlica zakladowa, jakis jentelygentny to klubem nazwal, ale na pohybel, nie bedzie Krzyzak w ryzlyng nam plul i nazywal swojskiej swietlicy klubem. Co my Angole czy co? Splywam z rybkami Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
xurek tu NIE jest swietlica zakladowa, 11.09.03, 11:52 chociazby dlatego, ze zakladu brak. Tu jest klub Prim i juz. My nie angole, ale tez nie bsioty (czyli bisowskie cioty) czy inne hipopotamy, dlatego jest, jak jest. Ale temu, co nalal i niepowycieral sie oberwie, bo mowilem, ze pluc i lac NIE wolno, albo ma sie posprzontac. Ryzlynga nie ma, ale wez se lososia, zanim sie nie zepsuje. A ja lecem szukac roboty na jakims dachu, no chyba ze mnie zaplacisz za wylapanie w klubiku much, to zostanem. KameLeon Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: tu NIE jest swietlica zakladowa, 11.09.03, 12:02 w szfietlycy zakladowej som fajne chopaki, z zakladu oczywiscie. Zakladu nima, to i swietlycom tego nazwac nie mozna, mimo ze chopaki fajne som tysz. ja siem meldujem poslusznie, miedzy myciem okien i pojsciem na plejsy, kaca nie mam bo i po czym, jedyny waldek.usa siem ze mnom napil wczoraj, a i tak tylko setuchne bo go dejtabejz odciagla od nas. proszem o troche piwa na rozpoczecie dnia w klubie. nie zakanszam. i jeszcze raz przypominam, ze chociazem hipopotam, to parowek z bulom nie lubiem i juz. nie proponowac! i nie karmic zwierzat! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie tu jest swietlica zakladowa, 11.09.03, 12:09 Wracam z czatu, bo tam puchy. Co bedziecie mi gadac ze to nie jest swietlica jak JEST - a jak sie bedziecie upierac, to dam wam po lbie ta wiazka wedzonych sledzi co przynioslam, ze az ich oczka poleca na wszystkie strony. Bedziecie mi podpadac, to sledzi nie dam. Lososie jedza, wielkie mi panstwo - szpanerstwo i tyle, sledzie to polska zagrycha, narod pracujacy wie co dobre. Zaraz sie dosiade do stolu, tylko zdejme gumiaki i postawie skarpety w kacie. Luiza-w-Gumiakach ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: tu jest swietlica zakladowa, 11.09.03, 12:55 Narod pracuje, narod zarabia, to i wie co to losos. A Pani Juteczka to mi dzsi podpadla, oj podpadla. Pila ze mna wczoraj jak hipopotam a dzisiaj tylko wladeczek i waldeczek (a wczoraj bolo). Ja rozumiem ze spodnie, ale ja tez tylko do roboty kiecke zakladam... No to po maluchu - piekne panie! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 A ten chlopiec 11.09.03, 12:57 co to do lustra wczoraj pil to wolny jeszcze jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: tu jest swietlica zakladowa, 11.09.03, 15:10 lalka_01 napisała: > A Pani Juteczka to mi dzsi > podpadla, oj podpadla. Pila ze mna wczoraj jak hipopotam a dzisiaj tylko > wladeczek i waldeczek (a wczoraj bolo). Ja rozumiem ze spodnie, ale ja tez > tylko do roboty kiecke zakladam... *********** Pani Lako Droga, toz pilam wczoraj z Toba, ale potem sie gdzies zmylas... NB, kto to jest wladeczek??? A Bolo_K. to jest byt wirtualny, do ktorego wlasciciela realnego jakos tak slabosc mam, mimo wszystko i wbrew pozorom. To i razy Bola znosze, aczkolwiek przy parowce z bulkom mowie stanowcze nie ))) Lalka, mam nowa szminke, szwagier podwedzil inspektorce w masarni. Wprawdzie ma lekko liliowy odcien, ale do blue shadow pasowac bedzie... kcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: tu jest swietlica zakladowa, 11.09.03, 15:57 Szminka super, dzieki! Wladeczek to niestety tylko literowka. Ale pozyjem, uwidim, moze jakis sie i znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Zebranie Klubu Prim Nr. 2 11.09.03, 14:32 xurek napisała: > Bulki i piwo som, ale mi tu nie kruszyc i nie rozlewac, bo dopiero co > posprzatane. Idem sie rozejzec, czy nie zalapie sie na jakas budowe dzis. > > VIKame Leon Ah tiens, a tutaj cenzura intelektualna nie funkcjonuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Do lauriane 11.09.03, 15:13 lauriane napisał: > Ah tiens, a tutaj cenzura intelektualna nie funkcjonuje...... ********** ah tiens, dit donc, apparement vous avez rien compris... domage... mais peut-etre que c'est normale pour quelq'un de nouveau? ou non? bien amicalement- Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Do lauriane + mialo byc dommage, navré ntx 11.09.03, 17:28 jutka1 napisała: > Bo tak po prostu wyrazilem moje zdziwienie nawiazujac do watku X-ka o hipopotamach gdzie ona sie skarzy na cenzure....rien de plus, rien de moins.. pozdrawiam JC Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Do lauriane + mialo byc dommage, navré ntx 11.09.03, 17:49 lauriane napisał: > > Bo tak po prostu wyrazilem moje zdziwienie nawiazujac do watku X-ka o > hipopotamach gdzie ona sie skarzy na cenzure....rien de plus, rien de moins.. > pozdrawiam > JC *********** aaaaa compris! i également pozdrawiam, Jutka ) Odpowiedz Link Zgłoś
xurek chentny do czymania porzondku przez wykend 11.09.03, 17:54 niech sie zglosi. Jade z Xurkiem i Piranhom do Niymiec, rodzine odwiedzic. Nie bedzie mie w klubie do wtorku. Co cza robic? Butelki napelnic, opieprzyc i wycionc tych co brudzom i nie sprzontajom i nowe zebranie zalozyc, jak dojdziecie do steki. Lalka i Jutka - fajnie wam w makeupach i fryzurach, ale uwazajcie, bo nie jestem pewien, czy te chlopaki to tak na powaznie siem nadajom a ryzykowac dla krotkiego romansu tez nie zawsze siem oplaci. I nie robic mi tu stolowki z klubika - mnie siem stolowka z nudom kojarzy, a tu fajnie i ciekawie jest i klubik i juz. No to spadam z klubiku, bo bardzo zajenty jestem. VIKameLeon Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: chentny do czymania porzondku przez wykend 11.09.03, 18:55 mogem sprobowac. chociaz w lykend muszem wzionc udzial w paru innych wydarzeniach, wiec bendem wpadac i wypadac, sprzontac i nalewac. puszczam Stenkie Kozlowska, i zostawiam troche zarcia. prosze nie rozlewac piwa i nie pluc na podloge. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: No to po setuchnie 11.09.03, 23:03 Belvedera, jutka, poprosze o slonine, flaki w poniedzialek przytargam, kumpel w pracy obiecal lazagne - italianiec, gotuje jak marzenie i Franka Sinatre poscimy na stereo. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: No to po setuchnie 11.09.03, 23:46 waldek.usa napisał: > Belvedera, jutka, poprosze o slonine, flaki w poniedzialek przytargam, kumpel w pracy obiecal lazagne - italianiec, gotuje jak marzenie i Franka Sinatre poscimy na stereo. *********** Dolewam! Slonine kroje (ze skrytki wyjelam sekretnie), razowiec tysz... i chlup. Sinatre puszczam Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Kameleon oslepl a ja mea culpa 16.09.03, 12:14 Kameleonie, Klubik jest, ino pusty byl w weekend, ja przyznaje zem zaniedbala z powodow powinnosci w realu i okolicach. Bijem siem w grudz, i na znak pokoju stawiam piwo - zostalo siem z imprezy weekendowej i szwgier ukradkiem wyniosl od gospodarzy imprezy. Chyba sie nie domyslili, bo spali z nosem w schabowym. Nie ma zarcia. Dzwonie do szwagra zeby z masarni cus wyniosl. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek nie bendem pic, 16.09.03, 12:23 bo jeszcze bardziej oslepnem a na dodatek czujem sie fatalnie i marze o cieplej kompieli. Musialem wczoraj przez cale czternascie wagonow z Piranhom i wieeeeklim bagazem, zeby byc z przodu i zdazyc na przesiadke. A tera mie wszystko boli i lamie i zimno mi strasznie a do domu jeszcze nie mogem. Czuje siem baaardzo biedny i szary ( VIKameLeon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony.kapturek czy stare watki w pijanym zwidzie wyciagacie ?? IP: *.dialup.pltn13.pacbell.net 26.02.04, 08:00 Postepuje galopujaca dezintegracja Forum Polonia. Czyzby powodem byl brak poparcia dla hasla "walka Polonii o zniesienie wiz amerykanskich" ? a moze brak odzewu na haslo budowy pomnika Macierz-Uchodzcom ? jakies inne powody ....???? Odpowiedz Link Zgłoś