iwannabesedated 26.09.03, 18:06 To jest wątek o treści kulinarnej i poradniczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Koniecznie zacznij od "macoolo" 26.09.03, 18:10 czyli gowno z cebula, eehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated jednak nie skorzystam i zaczne ad ovo 26.09.03, 18:12 a więc jądra bycze z grila raz jeszcze mociumpaństwo: udajemy się truchcikiem na pastwisko bydlaczka odpowiedniego sobie upatrując, chyłkiem boczkiem do niego skradamy, rękę za plecami trzymamy a w niej ostre nożyczuszki bądź do skórek cążki, podbiegamy do nicniespodziewającego wołka od tylca i cabas za jajka, cakcak cążkami, wyłuskane sprawnie jąderka lądują w nadstawionej kieszeni, bydlak ryczy jak opętany. I teraz tylko pozostaje jądra czosnkiem majerankiem cząbrem natrzeć na ruszt wrzucić, opiec ciachciach z jednej ciachciach z drugiej strony i z boczków trochę i już można jeść ze smakiem i z sałatą i winem czerwonym popijać, ja na przykład lubię montepulciano d'abruzzo. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi [...] 26.09.03, 18:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: kulinaria i porady 26.09.03, 18:10 Dorotko, cos Ty najlepszego zrobila, toz to plachta na byka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Kto jak to, ale ja sie znam, eheheeh 26.09.03, 18:13 Sam nick na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated tylko trzeba uważać 26.09.03, 18:14 żeby nam się wycakcakowany z jajek wołek nie trafił, odróżnić łatwo, ten co bardzo ryczy to nie ma jaj, oj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa serek z THC. 26.09.03, 18:15 Kroisz bagietke na plasterki. bierzesz ok. 2g trawy, np. super-skunk i ucierasz na puder. Wczesniej kupiony twarog posypujesz rzekoma marijuhana, i zjadasz. Wazne! Nie zapomnec! najwazniejsza bagietka! Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated i tez czujem siem zmuszona dodac 26.09.03, 18:16 że wpis można odtworzyć jaja natomiast niestety nie odrastają i jest to prawda obiektywna, obrażać sie ni ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Kanapki z chlebem 26.09.03, 18:18 Na kromce chleba kladziemy kromke chleba i przekladamy nastepna kromke chleba. Ilosc warstw dowolna, zaleznie od smaku i wielkosci japy, co w twoim przypadku zapewne nie jest problemem, ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Re: Salceson (kujawski?!) z paznokci 26.09.03, 18:26 od nog czy od rak? A w ogole to Francuzi nazywaja salceson fromage du tete, czyli ser z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Auto-jajecznica 26.09.03, 18:22 Na wlasnym gazie usmazyc wlasne jaja. To sztuka na raz i dlatego wielki frykas, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated i tnijta co chceta, orginaly tych wpisow 26.09.03, 18:22 mam na ciotkowym strychu i bede je tu powtarzac dopoki mi kwestia nie przekaze lutownicy w nagrode za redundantnosc, a wiec dlugo, panie, dlugo. A dlaczego? zapytacie - A dlaczegobynie? odpowiedzial Stirlitz i blysnal czerwona jak u pawiana dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa nfgulo trmnkjm 26.09.03, 18:26 Jesli byl czystym aryjczykiem, to mial czerwona dupe. Mysle, ten Szyrlic. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Losos w galarecie... 26.09.03, 18:36 ..., ktory snil sie splitowi w innym watku Odpowiedz Link Zgłoś
i.c.sparks Re: Miod... 26.09.03, 18:46 zupa (dow)cipna pan w rosole jaj juz byly ... Odpowiedz Link Zgłoś
i.c.sparks Re: czy jest tu jakis gownoznawca? 26.09.03, 18:54 bo po tej diecie to tylko 'hershy squirts' widze albo jakies 'mexican poopies'. O 'Lincoln Log' mozeta sobie tylko pomarzyc he he he Odpowiedz Link Zgłoś
i.c.sparks Re: Mowi sie 'skatolog', prostaku 26.09.03, 19:09 Ooooo. Ciekawie to brzmi. Nawet mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Mowi sie 'skatolog', prostaku 26.09.03, 22:41 No widzisz Lusnia ty mlocie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: kulinaria i porady 26.09.03, 19:12 Nic nowego nie wymyslilas. To sie nazywa Rocky Mountain Oysters i znane jest od wielu lat oraz uwazane jako doskonaly przysmak. Odpowiedz Link Zgłoś
i.c.sparks Re: Zupka dla Dorotki 26.09.03, 20:11 naszej stokrotki - sam jang kam. Najsamprzod polowanie na mlodzienca - musi byc lowny, urodny i dobrze ubrany. Potem przychodzi kolej na raczki i takie rozne teatralne dodatki, no bo jak to sie mowi cel uswieca wytrysk. Zadnej przemocy, bron boze prosze pan, bo jak znam zycie to organ nie wypali. Piescic dlugo i namietnie .... cholera moje zydy wracaja ...... Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Parady u kulinaria 26.09.03, 22:38 To nie bylo. Oprocz tego wszzstko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: kulinaria i porady IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 16:57 ha ha ha ale sie usmialam, byl kiedys taki watek juz ale ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated służba zdrowia to zaiste same zboki 01.10.03, 22:28 wyobraźta sobie pies mojej ciotki sobie chuja naderwał usiłując się rozmnożyć, zresztą pisałam o tym, nieważne. W każdym razie weteryniarz powiedział niech mu pani da wołowego penisa lekkoobgotowanego, po piesek jest już w tym wieku, że kostek nie może bo się zatka, a szczęki muszą jednak pracować. Więc tylko penis wołowy jest odpowiednio umięśniony i uchrzęszczony, szybko go nie połknie bo jest duży, więc go sobie pożżżżuje (słowo żżżżuje wymawiał weteryniarz z lubością śliniąc się). Zaraz więc wyruszyła cała moja rodzina w poszukiwaniu wołowego chuja, jednak na to forum to na pewno nie przyjdą po co? Odpowiedz Link Zgłoś