edytkus 15.10.03, 02:00 Czy ktos moglby podzielic sie opinia na temat silowni Curves, cwiczen Tae-Boe oraz cwiczen Windsor Pilates? A moze polecicie jakies dobre "domowe" cwiczenia na DVD? Kiedys cwiczylam z Cindy niestety nie ma wersji na DVD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffodil1 Re: Curves International i inne 15.10.03, 10:09 Ja ostatnio zaczelam cwiczyc Pilates. Kupilam sobie ksiazke z tymi cwiczeniami kilka razy juz ja przeczytalam (bo tak autor poleca). Cwiczenia Pilates polecane sa dla ludzi z problemami kregoslupa, stawow (jestem przed trzydziestka ale niestety kosci czasami mnie juz bola- moze to ta Londynska wilgoc) poniewaz nie skacze sie ani nie wykonuje sie zadnych drastycznych ruchow. Cwiczenia sa przyjemne, kladzie sie nacisk na jakosc a nie ilosc. Nie slyszalam o Pilates na dvd, chociaz wydaje mi sie ze byloby to bardzo ciekawe. Jezeli ktos cwiczy Pilates od dluzszego czasu prosze dajcie znac, ciekawa jestem czy to rzeczywiscie przynosi takie pozytywne skutki dla ciala i duszy. Odpowiedz Link Zgłoś