konwalka 03.12.08, 12:06 Dziewczynki, powiedzcie mi czy stoi już ta wielka choinka? Odwiedził mnie w UK mój tata, chcemy wyskoczyc do stolycy, ale czekam na wzmocnienie efektu poprzez cuda oswietleniowe i choinke wlasnie na TS. To jak? Pięknie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dynema Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:21 Jesli chodzi Ci o ta na Trafalgar Square to jeszcze nie, ale w najblizszy weekend juz bedzie - pewnie sami sie wybierzemy o ile samopoczucie pozwoli Poza tym jest swietne lodowisko w Hyde Parku, jest tam caly a la 'niemiecki' market bozonarodzeniowy - minusem jest to ze jest dosc tloczno. Milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:24 Dynema, tloczno, ale za to "celebities" sie zdarzaja Odpowiedz Link Zgłoś
dynema Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:27 Tak, zawsze mona liczyc na to ze na Ciebie najada i je oskarzysz o ubytek na zdrowiu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:42 celebrities oczywiscie ... zimno dzis, to i paluchy zgrabialy Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:24 Trochę się podepnę pod ten wątek bo mam pytanie Emamy z londynu, czy mogłybyście polecić jakis fajny ale niezbyt drogi pensjonat/hotel. Szukałam w internecie, ale nie mam pojęcia czym oprócz ceną kierować się w wyborze. Od dłuższego czasu planuję taki weekendowy wyjazd do Londynu z mężem i córką no i musze się zdecydowac na jakies lokum. Więc pomóżcie kochane Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:43 Nie pomoge, bo nidgy nie szukalismy, nie korzystalismy. Moge polecic strony np. Expedia.co.uk gdzie mozna poszukac czegos Odpowiedz Link Zgłoś
jomamma Re: do mam w Londynie 03.12.08, 20:04 Hej, niedaleko mnie widzę wzmożony "ruch walizkowy" Hostelu nie znam, ale autentycznie widać, ze jest popularny, również dla rodzin Podaję namiary: Hostel London GlobetrotterInns - więcej informacji » Ravenscourt Gardens, London, W6 - 020 8746 3112 Ocena 3.6 na 5.0 liczba opinii: 52 - Dodaj opinię "Ravenscourt Garden W6 0TU London England. 44(20)87463112. 44(20)87489912. www.globetrotterinns.com. Aeroporto 24 KM Centro 8 KM Centro congressi 4 KM Stazione 7 .. To jest bardzo blisko stacji metra Stamford Brook, okolica fajna, obok spory park, sporo knajpek i sklepów, blisko do centrum. www.globetrotterinns.com/ Pozdrawiam J. (zbieram siły do napisania ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: do mam w Londynie 03.12.08, 21:59 o, dzięki. to już mam jakiś "trop" A tak wogóle to kiedy najlepiej wybrać się na zwiedzanie Londynu? Jest jakaś pora roku słoneczna i bez deszczu Żartowałam... No ale może kiedyś jest mniejszy nawał turystów, czy coś... Aha, słyszałam o jakimś zajebiście dużym i fajnym sklepie z zabawkami. To prawda? Na prawdę taki extra? Odpowiedz Link Zgłoś
jomamma Re: do mam w Londynie 03.12.08, 23:24 Z pogodą jak z koniem, każdy widzi , ale z doświadczenia powiem, że jak w Polsce, maj najpiekniejszy mnie się zdał ale już i kwiecień jest miły Deszcz to jest mocno przereklamowany; nawet jak popada, to przelotnie, potem słońce. Śmiem twierdzić, ze więcej tu słonecznych dni (w skali roku) niż w Polsce. a przynajmniej "półdni" ) - ja wolę. Sklep zabawczany - Hamleys, faktycznie ma w sobie siłę, byłam, posmakowałam, ale małej jeszcze nie zaciągam, 4 -letnie dziecko zgłupiałoby mi od nadmiaru pokus Za to doskonały dla dużych chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do mam w Londynie 03.12.08, 12:23 Google twierdzi, ze jutro ja postawia ))) www.london.gov.uk/trafalgarsquare/events/xmas.jsp A poza tym to centrum zima nie jest najprzyjemniejsze, zimne, wiejne - Oxford Str i Regent Str i Bond Str juz udekorowane sa i kolorowe. Tu mozesz poszperac o wydarzeniach w stolicy www.viewlondon.co.uk/whatson/christmas-in-london-feature-495.html Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: do mam w Londynie 03.12.08, 14:38 Dzieki pikne Jestem fanką Londynu - na jeden dzien. Ale w ten jeden dzień chłonę go dziko. Wiatr, nie wiatr, pod parlamentem po prostu czuję, jak historia niemal na mnie rzyga No to powiedzcie jeszcze, gdzie padrego dobrze nakarmić w stolycy Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do mam w Londynie 03.12.08, 18:33 A co Tata lubi jadac? Mam namiary na nowa restauracje japonska - otworzyl ja jeden z bylych pracownikow Nobu i gotuje to samo co tam, tylko w bardzo przystepnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: do mam w Londynie 03.12.08, 18:43 A serwują po japonsku na surowo? Bo jak tak, to poleć coś innego, svp Raczej jest tradycjonalistą Odpowiedz Link Zgłoś