yapo2 04.02.09, 16:29 zadanie na dzis maja: szczur, wujekjurek i polonus 5. Macie sprobowac ten chleb i powiedziec jak smakuje. Wszystkim przesylam moja milosc i ide opchnac pare kartonow fajek. )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekjurek Re: pa, misiaczki 04.02.09, 16:50 Liczysz na to, że za dostarczenie nowych klientów będą Ci dawali za darmo wczorajsze bułki? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: pa, misiaczki 04.02.09, 16:55 yapo2 napisał: > zadanie na dzis maja: > > szczur, wujekjurek i polonus 5. Macie sprobowac ten chleb i powiedziec jak > smakuje. Wszystkim przesylam moja milosc Chyba wczoraj wreszcie byles u psychiatry i stad to palanie miloscia do wszystkich i ciagle zyczenie milego dnia hehehe Martwie sie, ze nie na dlugo wystarczy ci ta darmowa probka nowych tabletek cos ja wysepil od pana doktora Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: pa, misiaczki 04.02.09, 16:56 Mnie też te jego nagłe wyznania miłości zastanawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: pa, misiaczki 04.02.09, 16:59 wujekjurek napisał: > Mnie też te jego nagłe wyznania miłości zastanawiają. Cieszy sie, bo odczul ulge po wyjsciu z closetu hehe Ujawnil sie nam wreszcie jako antypolskie, szwabskie scierwo. Chleb_nazi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: pa, misiaczki 04.02.09, 17:12 ratpole napisał: > wujekjurek napisał: > > Mnie też te jego nagłe wyznania miłości zastanawiają. a mnie nie ma to po tatusiu, ktory go bardzo kochal.....3 razy w tygodniu hehehe > Cieszy sie, bo odczul ulge po wyjsciu z closetu hehe no cos ty! po zejsciu z dronga! Odpowiedz Link Zgłoś
ws222 Re: pa, misiaczki 04.02.09, 18:11 a ty ten chleb probowales ze tak zachwalasz? Na reklamach nie mozna tak znow polegac. Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: pa, misiaczki 05.02.09, 06:55 przeciez napisalem ze jadlem, nie czytasz uwaznie, mimo to posylam ci moja milosc. Milego dnia zycze ) Odpowiedz Link Zgłoś