Gość: pliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:26 a teraz nawet 29kg, przy wzroscie 160 cm, i nie moge sie przelamac, zeby przytyc........mam 18 lat i beznadziejne zycie ......teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: 30kg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.04, 12:47 Pliska!!!DO LEKARZA!!!!!!!!!!!Dziewczyno...Umrzesz...Rozumiesz????Umrzesz...Nie bój się, nie wstydź.Ja mam bulimię, waże za dużo, ale kiedy okazało się, że mam spieprzone serce, trzustkę, nerki, brzydką buzię, psują mi się zawsze zdrowe zęby i mam osteoporozę...SRAM NA TO!!!!!Chcę żyć...Tylko żyć...I żyję...Napisz do mnie...agnasie@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: 30kg 08.05.04, 22:02 Aga- czytam kolejny Twój post na tym Forum, dziękuję, że piszesz takie mądre rzeczy. Trzymaj się. Pozdrawiam Cię serdecznie. Mam Twojego maila, napiszę do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illa Re: 30kg IP: *.lodz.mm.pl 09.05.04, 00:11 Boże, nie możliwe że nikt nie zauważył ja ważyłam tyle jak szłam do 4 klasy podstwówki. Musisz coś z tym zrobić,napweno ktoś zauważył, a może już się leczysz? jesteśmy róieśniczkami, życie mamy przed sobą, do ciebie należy pierwszy krok,żeby to życie kontynuowac, warto naprawde,musisz coś z tym zrobić póki wogóle masz siłe. Szybko. Trzymaj sie pozdrawiam i trzymam kciuki. RATUJ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: 30kg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 11:58 A wy się dajecie nabrać ... Odpowiedz Link Zgłoś