erna7 04.04.05, 23:49 gardło mi kompletnie wysiadło.Boli jak jeszcze nigdy dotąd.Mam problemy z mówieniem.Migdały aż pulsują z bólu.Jutro lekarz.Bulimia zbiera żniwo.A ja wiję się z bólu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka4 Re: zrujnowane zdrowie 05.04.05, 11:02 biedactwo... boję się dziewczyny tak strasznie się boję Odpowiedz Link Zgłoś
erna7 Re: zrujnowane zdrowie 05.04.05, 22:22 też się boję.Co jeszcze mnie czeka?Jaka część ciała teraz się zbuntuje? Lekarz orzekł zapalenie migdałów i przepisał antybiotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka4 Re: zrujnowane zdrowie 06.04.05, 13:12 Wiesz, podobno tragedia zaczyna się jak człowiek zaczyna wymiotować takimi niby fusami z kawy. Póki co, nie jest jeszcze tak źle. Walcz dalej, słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ona Re: zrujnowane zdrowie 07.04.05, 14:49 takie niby fusy z kawy, oznaczają krew z żołądka - wiem to od lekarza i wystarczająco w to wierze - krew jest taka dziwna, dlatego, że zachodzi w reakcję z sokami z żoładka. gdyby wymotować jasnoczerwoną krwia - to oznacza, że z przełyku. I jedno i drugie- tragedna. Odpowiedz Link Zgłoś
white.shrew Re: zrujnowane zdrowie 09.04.05, 17:02 Znam ten ból, czasami oprócz gardła pulsują całe zatoki. Zastanawiam się czy któraś z was dziewczyny wie czy taka gorzka żółtawa ciecz to z wątroby jest, czy poprostu kwasy żołądkowe??? Wolałabym, żeby to nie wątroba mi siadała a lekarzy się boję bo zawsze jest to ryzyko, że rodzinka się dowie- Ci sami lekarze rodzinni Odpowiedz Link Zgłoś