ilka.n 24.08.08, 10:17 ostatnio często boli mnie wątroba? na ogół nie jem nic smażonego, jem dużo owoców i warzyw, czy to może być przyczyną. czy raczej bulimia jesttego przyczyną. chciałam zapytać czy Wy też macie takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrakobieta3 Re: a co z wątrobą? 24.08.08, 14:18 Dziewczynko, a czy Ty naprawdę uważasz, że "jedząc" dużo owoców i warzyw dostarczas sobie niezbędnych witam, minerałów itd - pomimo że je natychmiast z siebie wyrzucasz?????? Przyczyną większości Twoich dolegliwości może być pośrednio lub bezpośrednio bulimia - to wirus dotykający całego człowieka. Tylko co Tobie przyjdzie z tej wiedzy....? Odpowiedz Link Zgłoś
zyjacbeznadziei Re: a co z wątrobą? 24.08.08, 21:57 Radzę Ci szybko wybrać się do lekarza pierwszego kontaktu i na USG, a jeśli źle wyjdzie, to do hepatologa. Ja mam całkowicie zwaloną wątrobę.. jeśli przestanę brać leki ją podtrzymujące.. to już po mnie. Nic przyjemnego, taka świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka.n Re: a co z wątrobą? 25.08.08, 10:03 chyba muszę iść do lekarza, mam jeszcze jedno pytanko, jakie miałś objawy, oprócz bulu w prawym boku? pozdrawiam i życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ilka.n Re: a co z wątrobą? 25.08.08, 10:05 a i jeszcze jedno, czego nie możesz jeść? a co możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zyjacbeznadziei Re: a co z wątrobą? 29.08.08, 21:07 WYjątkowo, przeszłam bezobjawowo. Wyszlo przy badaniach kontrolnych. Nie mogę smażonych rzeczy, tłustych, obciążających wątrobę, no i nie mogę się objadać (to mi akurat nie grozi). Odpowiedz Link Zgłoś
ilka.n Re: a co z wątrobą? 01.09.08, 09:28 Dzięki za odp. byłam ostatnio u lekarza,dostałam skierowanie na badanie moczo, krwi,cukier i usg wątroby, które nic nie wykryło.pozostałych jeszcze nie odebrałam, ciekawa jestem czy coś wykarzą? Odpowiedz Link Zgłoś