Dodaj do ulubionych

No i co z tym Tussipectem??????

IP: *.telco.ras.pl 26.12.03, 16:27
Hej!!!Kto wie cos o tym Tussi tak na serio????Czy rzeczywiscie szkodzi i ma
takie skutki uboczne?Nie wierze zeby jedna tabsa dziennie tak bardzo mogla
zaszkodzic...oczywiscie zazywana przez jakis czas np 1 do 2
miechow...Powiedzcie cos o tym..oczywiscie ten kto wie cos na serio.....bez
oszustw i klamstw...ile kosztuje,gdzie go kupic,jak dziala,skutki uboczne
itp.a ile mniej wiecej bym schudla po ok 1-2 miechach stosowanka???THX
NarQa!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anxx Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.use.pl 26.12.03, 16:49
      ja brałam przez miesiac po 8 dziennie
      i co?
      i nic, prawi nic nie schudlam, moze 2 kg, zadnych skutkow ubocznych nie
      zauwazylam,
      nie chciało mi sie jesc i mialam duzo energii, malo jadlam ale jakos marny to
      srodek odchudzajacy, sadzilam ze bedzie lepiej
      podobno ma grozne skutko uboczne po duzych dawkach i długotrwałym braniu
      gdzie go kupic?
      idziesz do najblizszej apteki i z niewinna minka mowisz: poprosze Tussipect,
      nie wiem czy mozna go sprzedawac wiecej niz jedno op. na raz
      tabletki (20) ok 4 zl, syropek ok 5 zl
      • Gość: gocha Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.krak.tke.pl 19.03.04, 00:24
        chcialam sie spytac czy musze popijac te tabletki kawa czy moge je zazywac same
    • Gość: tiili Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: 80.51.247.* 26.12.03, 17:53
      No wlasnie, mnie tez interesuje ten temat ale widze ze na tym forum ciezko sie
      czegos dowiedziec. Cos dziewczyny nie chca sie dzielic doswiadczeniami ;( Ja
      bym chciala brac ok 2 tabletki dziennie ale nie wiem czy w ogole jest sens? da
      mi to cos?
      Dziewczyny piszcie nooooo...
    • Gość: Lola~~ Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.telco.ras.pl 26.12.03, 19:21
      Anxx...very dzienx!!!!Za to,ze udzielilas mi informacji...wiesz..niektore
      dziewczyny pisza,ze chudna po kilka albo kilkanascie kilosow na 1 lub 2
      miechy...moze na kazdy organizm to dziala inaczej....musze sie przekonac i
      kupic...hehe..ale jak myslisz,jak poprosze sprzedawczynie o Tussi to nie
      bedzie sie na mnie glupio gapic???I nic nie powie??albo sie nie zapyta o wiek??
      Bo wiesz mam 14 latexów....a Ty ile masz???I ile mialas lat jak to kupilas???I
      sama to kupilas czy ktos Ci kupil???Odpowiedz...NarQa!!!THX
      • Gość: Anxx Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.use.pl 22.01.04, 16:25
        mam 23, ale podobno wygladam na 18
        w aptece raczej nikt cie nie spyta po co, na co i o twoj wiek
        tak przy okazji; jest to srodek wykrztusny pomocny przy zapaleniu oskrzeli itp.
        ale jesli bedzesz co kilka dni chodzic do tej samej apteki, pani moze sie
        zdziwic
        • Gość: !!!!!! ZWARIOWALAS!!!!! IP: *.chello.pl 18.02.04, 16:47
          Dziewczyno ty masz 23 lata i takie porady dajesz 14 latce???!!!!
          Moze napisz jej lepiej o skUtkach ubocznych, bo o takie tez prosila, Ty moze
          bralas 1, 2 tabletki tego, a skad wiesz ile ona tego wezmie!! PISZESZ ZE
          WYGLADASZ NA 18 LAT, A JA MYSLE ZE MYSLISZ JAK 18 - LATKA..MALO POWIEDZIANE...
          • Gość: Anxx Re: ZWARIOWALAS!!!!! IP: *.use.pl 20.02.04, 16:08
            skutki uboczne zostały juz wymienione ponizej przez nawiedzone panienki
            zatroskane cudzym losem
            na opakowaniu jest napisane, ze mozna brac ok 6 o ile dobrze pamietam
            wiec ostatnio lykam czasem 8 i nic mi nie jest
            a co do tego jak mysle:
            to mysle jak anorektyczka-bulimiczka z 4-letnim ponad stazem, ktora probowała
            sie wyleczyc, chodziła do psychiatry i psychologa, ale jak dotad bezskutecznie,
            tak wiec mysle chyba jak lekko chora psychicznie, ktora wspolczuje innym
            podobnie chorym bliznim, bo wydaje jej sie, ze wie co czuja
            • Gość: !!!!! Re: ZWARIOWALAS!!!!! IP: *.chello.pl 20.02.04, 17:08
              Lepiej powiedz, zeby poszly sie leczyc do szpitala!!! Tobie tez to radze!!!
              Slyszalam, tam robia pranie mozgu, non stop masz kontakt z psychologami! Tylko
              musisz chciec i wierzyc, ze Ci pomoga, a nie uwazac ich za glupkow z takim
              podejsciem: i tak jestem od nich madrzejsza..albo..ten koles tylko bierze kase,
              wcale nie chce mnie wyleczyc, zreszta ma wiele takich przypadkow i dlaczego ma
              mu zalezec na mnie...Nie wolno tak myslec - trzeba im uwierzyc - to jest bardzo
              wazny krok w owocnej terapii!
    • Gość: Lola~~ Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.telco.ras.pl 27.12.03, 16:52
      Wiesz co wyczytalam o tym Tussi????Ze dziala na niezyty uklady
      oddechowego,oskrzeli i ogolnie sprawy zwiazane z gardlem...to w takim razie co
      to moze miec wspolnego z odchudzaniem????Weszlam na www.google.pl i
      wyszukalam "Tussipect" no i przeczytalam to co wczesniej napisalam....teraz
      juz sama nie wiem co o tym myslec....i jak to....to sa tabsy wykrztusne???
      Czyli co..bede kaszlala przez to czy jak???Moze ktos mi na to odpowie????
      • Gość: tiili Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: 80.51.247.* 27.12.03, 17:05
        Bo to sa tabletki na kaszel ale zawieraja efedryne, czyli to co jest m.in. w
        amfie, co znacznie zmniejsza łakinienie. do tego musisz pic mocna kawe lub
        brac tabletki kofeinowe. po tym powinnas schudnac, ciekawa tylko jestem jakie
        dawki trzeba brac. oczywiscie na kazdego zadziala inaczej ale ja chyba
        zaryzykuje.
        • Gość: Lola~~ Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.telco.ras.pl 27.12.03, 20:06
          Czyli bede kaszlala??????????????I musze pic kawe????MUSZE????Koniecznie???nie
          no....glupio...myslalam,ze to troche inaczej jest...no ale zaryzykuje...dzienx
          Tiili!!!
          • agata_vip Re: No i co z tym Tussipectem?????? 29.12.03, 13:41
            Z tym Tussi to Tiili ma racje! Poza tym ja poprosiłam żeby stary kupił mi te
            tabletki, mowiac ze sa one dobre na gardło. Wiadomo starych sie nie beda
            trzepiać. Powodzenia
    • Gość: charlie Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 11:04
      Tabletki kupisz w każdej aptece,bez recepty,za 4 złote 20 tabletek, jakby cie
      pytali na co Ci to to powiedz że masz mocny kaszel.Nie bedziesz sie po tym
      krztusic ani nic takiego.I teraz tak,ile bierzesz to zależy ile masz lat i
      wogóle od waruknów fizycznych,bo jak np.ja mam 170 wzrostu i 60 kg i wystarczy
      mi dwie tabletki dziennie+kawa z dwóch łyżeczek(albo te cukierki kopico w
      dużych ilościach)+jedna tabletka aspiryny,ale efedryna troszke wykańcza
      organizm więc bierz do tego codziennie jakiś Vitaral albo inne witaminy.Ja to
      stosuje jako środek na polepszenie kondycji,bo więcej mogę po tym biegać,tak
      szybko się nie męczę,na chudnięciu mi nie zależy,więc dużo jem do tego.Ale
      skoro tobie zalezy na tym zeby schudnac to tak:tussi obniza apetyt,wiec jedz po
      prostu tylko wtedy kiedy bedziesz glodna,najlepiej jak ta mieszanke wezmiesz
      kolo 8 to gdzies dopiero kolacje ci sie zachce jesc:-)Poza tym nie mysl ze
      tłuszcz spali się sam.Efedryna w tussi powoduje wzrost temperatury ciala,przez
      co szybciej spala sie tluszcz,ale tylko wtedy kiedy sobie troche do tego
      pocwiczysz,najlepiej pobiegasz truchtem tak z 20 - 30 minut.Bez treningu nie
      bedziesz miala zadnych efektów.I co najważniejsze:PO TUSSI NIE ZLECI CI
      WAGA.Schudniesz jakby to powiedziec wizualnie bo zleci ci tkanka tłuszczowa z
      ciała,ale na biologii napewno cię uczyli,że ona praktycznie niewiele waży.Także
      bedziesz wyglądać szczuplej,ale waga za bardzo się nie zmieni.I teraz jeszcze
      jedno.Skutki uboczne.Na każdy organizm działa to inaczej.Jednym po 15
      tabletkach nic nie jest a innym po 2 - 3 wysiada serducho.Może ci sie
      przytrafić nieprzyjemne kołotanie serca, ożesz załapać doła,mieć wypryski na
      twarzy i szary kolor skówry.Także jak tylko coś takiego zauważysz po dwóch,
      trzech razach jak weźmiesz to dla własnego dobra odstaw to.Po drugie efedryna
      to pochodna amfetaminy, takze uzaleznia wiec taka kuracja nie dluzej niz dwa
      miesiace, i potem musisz miec dosyc silna wole zeby odstawic.Acha i nie bierz
      codziennie bo sie wykonczysz, trzy razy w tygodniu ci starczy, ale biegaj
      codziennie. No, kosztuje to troche wysiłku i pracy ale powiem ci dla
      pocieszenia ze moje efekty są takie - 2 tygodnie i 12 cm w biodrach mniej:-)
      Pozdrówka, w razie jakichs pytan pisz na maila charlitos1@wp.pl
    • Gość: Maritka Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.szwajcarska.pl 22.01.04, 14:18
      tak tak...bierz schudniesz dużo w krótkim czasie ale równie w krótkim czasie
      stanie ci serduszko.Powodzenia
      • Gość: charlie Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 10:44
        Gdyby od normalnej dawki, jak napisalam w poprzedniej wypowiedzi mialo stawac
        serduszko to nikt by tego nie sprzedawal w aptece bez recepty. Jeśli wskazania
        lekarzy sa 6 tabletek dziennie to po dwóch tym bardziej nic sie nie stanie.
        Trzeba tylko poprostu uwazac, brac witaminy i cwiczyc do tego. Chyba ze ktos ma
        np. arytmie serca. Wtedy to rozwali go nawet sama słaba kawka :-) Pozdrawiam
        • Gość: GoCha Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 00:19
          Moment jeszcze ja mam pytanko!Czyli do tych tabletek albo kawa czrna albo
          aspirynka tak?I brac raz dziennie?
          • Gość: charlie Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 11:34
            I kawka i aspirynka jednoczesnie raz dziennie, i 3 albo 4 razy w tygodniu a nie
            codziennie
            • okaleczona Re: No i co z tym Tussipectem?????? 26.01.04, 17:53
              darujcie sobie aspiryne. tylko wątrobe sobie zniszczycie a i tak na niewiele A.
              się zdaje.
              • Gość: GoCha Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:26
                Własnie dzis wypróbowałam i moge powiedziec ze bes aspiryny tez
                działa.Normalnie jak po fecie sie czułam tylko krocej mnie 3mało chyba...
                • Gość: charlie Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 11:53
                  Dziala ale aspirynka rozszerza naczynia krwionosne i zwieksza mozliwosc
                  przeplywu krwi. Dzieki temu nie niszczycie sobie serducha :) A wątroba i tak
                  kiedyś wysiądzie - od kawy :-) No to normalne ze czulas sie jak po fecie, bo
                  efedryna jesr pochodna amfetaminy:-)
                  • Gość: justus Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.04, 17:01
                    wzielam dzis pierwszy raz- 2tab.,kawa,aspiryna,fajka.
                    czuje sie w sumie tak samo jak codzien-troche w glowie mi sie kreci,ciezko sie
                    oddycha itp.ale to przez to ze jem malo.
                    a po tussi? no moze tylko rece mi sie lekko trzesa. moze mam mniejsza ochote
                    na jedzenie?
                    po jakim czasie to zaczyna dzialac, chyba nie tak juz po 1 dawce nie?
                    • okaleczona Re: No i co z tym Tussipectem?????? 28.01.04, 08:06
                      mi tam ciężko się oddycha właśnie po t. a nie z braku małej ilości pokarmu.
                      no ale kazdy organizm wkacu inaczej reaguje :)
                      aaaa... pamiętajcie, że nie na kazdego działa. więc jak z 2 razy weźmiecie i
                      nic to darujcie sobie :]

>po jakim czasie to zaczyna dzialac, chyba nie tak juz po 1 dawce nie?<

eee.. ale o co chodzi? :>
                      na co ma działać?
                      działa po wzięciu.. jakioś po 30min-1h. różnie bywa.

A ĆWICZYCIE CHOCIAŻ? bo wiecie t. daje energie na poczatku napewno.
                      gorzej potem.. bedzieta ospałeee.. no chyba że zwiększycie dawke. choć nie
                      zawsze.
    • Gość: GoCha Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 15:06
      Właśnie właśnie kciałam sie zapytać czy po tym jak bede brała te 2-3 tabletki
      to ta dawka bedzie na mnie działac.Czyli bede musiała zwiękaszać?Ups no to
      ładnie jak bede po tym ospała...Kurde zebym tylko sie od tego nie uzależniła
      bo to mozliwe nie?
      • okaleczona Re: No i co z tym Tussipectem?????? 28.01.04, 21:40
        na poczatku, przez jakiś czas napewno będzie napewno działać.. ale wkącu po
        paru-nastu dniach organizm się przyzwyczaji i zarząda więcej i więcej.. aż
        dojdziesz do listka dziennie ;D ospała bedziesz raczej później, albo nawet
        wcale.. jak już wspomniałam. KAŻDY ORGANIZM REAGUJE INACZEJ. to tj. np. z
        trawką ;p najednego działa, na innego wcale, albo ledwo ledwo. tak samo z tym.
        tym bardziej że to pochodna amfetaminy.
        a czy uzaleznia?
        jasne.. jak kazdy narkotyk.
        • Gość: justus Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.01.04, 11:04
          oki,slycze ciagle ze uzaleznia.
          a jakie konkretne szkody wyrzadza organizmowi?
          • okaleczona Re: No i co z tym Tussipectem?????? 29.01.04, 13:01
            o matko.. ja Ci moze zapodam stronke, bo nie chce mi się już chrzanić o tym
            tussi, tym bardziej że właśnie zażyłam :]

kliknijtutaj
            • Gość: natalia Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: 62.233.153.* 29.01.04, 14:19
              ja slyszalam ze po tussi lepiej wchodzi nauka do glowy ale nie wiem czy to
              jest spowodowane tym ze po tussi i kawie nie bede spala czy to serio dziala.a
              slyszalam tez ze potem rownie szybko cala ta wiedza ulatuje.wiecie cos o ty,???
              • okaleczona Re: No i co z tym Tussipectem?????? 30.01.04, 01:45
                no kurwa mać. ile można.
                przecież to tj. amfa
                tylko, że w zmniejszoooooonej dawce
                poczutaj sobie o amfetaminie a wszystko bedziesz wiedziec
                wrrrr
                • Gość: A+ Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:56
                  czy wy na prawde macie zamiar odchudzac sie tym swinstwem???? ludzie to biora
                  zamiast amfy bo zawiera pochodna efedryny!!!! zniszczycie sobie organizm, a
                  skutkow pewnie nie bedzie zadznych?! Dziewczyby, ile wy macie lat, zeby
                  wierzyc w takie bzdury!!!!
          • Gość: charlie Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 18:35
            Napisałam już w którymś tekscie jakie dokładnie, dodam tylko jeszcze do tego że
            człowiek jakiś taki podkurwiały chodzi po jakimś czasie :-)
            • Gość: meeve1 Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.04, 20:42
              Wzielam tussi 4 razy w ciagu tygodnia (co 2 dni po 3 tabsy) popijac mocna
              kawa. Wkurzylam sie jednak na siebie ze to mi nic nie da, wyrzucilam
              opakowanie, dzis nic nie bralam ale odczuwam co i raz lekkie klucie po lewej
              stronie (w okolicy serca)...czy to moze byc przez Tussi??????
              • Gość: niewidzialna Re: No i co z tym Tussipectem?????? IP: *.lodz.mm.pl 07.03.04, 00:27
                no i jakoś nagle odpowiedzi umilkły.... pewnie tak, jak już tu było mówione, to
                zalezy od organizmu jak na kogo działa, podejrzewam że twój organizm poprostu
                daje ci sygnał ostrzegawczy(a on najlepiej wie co mówi:D) że taki sposób nie
                jest dla ciebie, ale chyba nie jest dla nikogo dobry, równie dobrze można
                zostać ćpunem bo sie chciało schudnąć.
                Pozdruffki:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka