ania-bell 18.12.09, 18:29 Witam. Znacie może Pensjonat Michaś w Krasnobrodzie na ul. Targowej? Proszę o opinie. Piszcie też co sądzicie o wypoczynku letnim w Krasnobrodzie z dziećmi w wieku szkolnym, czy to dobry pomysł?. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: Michaś - Krasnobród 19.12.09, 21:58 Widzę że szukasz na Roztoczu....w owym pensjonacie nie byłam ale sam Krasnobród jest fajny tyle że w sezonie jak na Roztocze dość zatłoczony...jest fajna plaża i jezioro i w sumie tak jak nad morzem kramy lody gofry itp....można wypożyczyć rowery wodne kajaki jest przystań wodna było też wesołe miasteczko nad wodą...Bylismy w zeszłym roku i jak pisałam jestem zakochana w tym zakątku Polski ....w Krasnobrodzie masz też trochę dużych sklepów więc jest też troche głośniej...my byliśmy gdzie indziej a dojeżdźaliśmy sobie w różne miejsca.....i do Krasnobrodu też....byłam tam też kiedy wczesną wiosną i wtedy było pieknie spokojnie miło ... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Michaś - Krasnobród 23.12.09, 11:01 Szukam na Roztoczu, bo nigdy tam nie byłam i chyba już znalazłam ale ani Zwierzyniec, ani Krasnobród, wybór padł na Susiec, dom Stokrotka. Mam nadzieje, że będzie fajnie i woda w Majdanie Sopockim na tyle ciepła, żeby się dało popływać. Zrobimy sobie wycieczki tak żeby zwiedzić Krasnobród, Zwierzyniec i Zamość. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Michaś - Krasnobród 25.12.09, 19:48 Susiec to super pomysł...my własnie bylismy...zobacz sobie jeszcze osrodek roztoczanka polecam z całego serca( a widzę że mają nowe atrakcje)...bylismy w zeszłym roku wprawdzie mieliśmy czadową pogodę całe 10 dni upału i słońca ale tak i tak jest pieknie....z Suśca jest dobry dojazd do wszelkich atrakcji i miejsc na Roztoczu za to mieścinka malutka i o 21 cisza jak makiem zasiał.....natomiast na ośrodku naprawdę super... Odpowiedz Link Zgłoś
misia.m Re: Michaś - Krasnobród 02.01.10, 23:20 Roztocze to przepiękny rejon Polski,znajdziesz tam nawet....wodospad,choć do gór daleko.Piękne lasy, woda,lasy,rzeczki, tama zrobiona przez bobry, koniki,zabytki,zamki, pałace, kościoły i miejsca,gdzie też sporo turystów zagląda, a także liczne bunkry w lasach bardziej od Narola ,dzikiej części Roztocza ,dla męskiej części rodziny od siebie mogę polecić moich ulubionych gospodarzy z Borowiny ,znam ich parę ładnych lat,dostali nawt nagrodę w plebiscycie pisma "Poznaj Swój Kraj" za wyjątkową opiekę i serdeczność w stosunku do swoich gości www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=35&sz=w&v=s&s=1&sort=&c= Życze miłych wrażeń z pobytu na Roztoczu, to iście magiczny rejon! misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: Michaś - Krasnobród 03.01.10, 17:39 My z mężem bylismy kiedyś na roztoczu, dawno dawno temu, gdy nie mieliśmy jeszcze dzieci. Były to jednak tylko 3 dni, właściwie przejazdem, ale bardzo nam sie tam podobało i zastanawiamy sie czy tam w tym roku nie wrócić. Tyle ze teraz mamy dwójke maluchów, w lipicu 1 rok i 3 latka. Jestemy bardzo aktywnymi ludzmi i zastanawiamy sie czy nie wziąc ze sobą rowerów z krzesełkami dla dzieci i troche pojeździć. Tzn znaleźć sobie jakąś miejscowośc -baze i trochę pozwiedzać, tzn robić rowerowe wyjazdówki na 3, 4 godzinki. Czy są tam tereny które można poobjeźdzać. Czy ktoś móglby polecić jakąś fajna miejscowość bazę, ewentualnie ośrodek, który nadaje się dla takich maluchów? Odpowiedz Link Zgłoś