Dodaj do ulubionych

Węgry /Balaton/

12.02.04, 14:43
Dziewczyny chcielibyśmy w tym roku wybrać się na Węgry naszą trzy osobową
rodzinką, czy któraś z Was może polecić jakąś w miarę nie drogą kwaterę.
Niestety wybieramy się sami dlatego wynajęcie całego mieszkania czy domu nie
wchodzi w grę. Bardzo Was proszę pomóżcie. Podajcie jakieś namiary.
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością
Obserwuj wątek
    • mast1 Re: Węgry /Balaton/ 13.02.04, 13:29
      A ile chcecie wydać? Zajrzyj na stronę www.vital.pl - sprawdzone biuro
      zajmujące się turystyką na Węgrzech, możesz do nich napisać i pomogą w wyborze,
      jak w zeszłym roku jechaliśmy do Egeru, to babka z biura dokładnie nam opisała
      wszystkie miejsca i doradziła gdzie najlepiej z dzieckiem.
      • mamapiotrusia Re: Węgry /Balaton/ 13.02.04, 22:14
        Mast1, chcielibyśmy jechać na dwa tygodnie przed sezonem (nie lubimy tłumów),
        ale nie wiem czy ja na tym vital nie umiem szukać czy tam są raczej wysokie
        ceny bo jak widzę tydzień za 1000 zł od osoby to jestem w szoku tym bardziej że
        w zeszłym roku za 1300 byliśmy samolotem na Krecie w hotelu z klimatyzacją i
        śniadaniami i stuprocentową pogodą. Jeżeli wolno zapytać to ile kosztowało Was
        mieszkanie w zeszłym roku i jakie są ogólnie ceny na Węgrzech jeżeli chodzi o
        żywność bo na Krecie jest ona potwornie droga.
        Dziękuję Ci bardzo za podpowiedź a tak swoją drogą to napiszę do tego Vital i
        zapytam co mogą zaoferować. A i jeszcze jedno ile godzin jechaliście?
        Pozdrawiam cieplutko Agnieszka mama 3 letniego urwisa
        • mast1 Re: Węgry /Balaton/ 14.02.04, 19:40
          No wiesz, ja może nie specjalnie mam nosa do wyszukiwania okazji - bo ten Wasz
          tydzień na Krecie za 1300 to musiała być super okazja.....
          W zeszłym roku mieliśmy w miarę kasę na wakacje więc nie szukałam wersji bardzo
          oszczędnej. Za niecałe 3.000 zł mieliśmy pobyt w hotelu Flora w Egerze dla 2
          osób + roczniak. W tym: zakwaterowanie, wstęp na baseny nieograniczony,
          wyżywienie 2x dziennie bufetowe (tyle, że się kulaliśmy wychodząc, baaaardzo
          urozmaicone). Ceny żywności nieco wyższe niż u nas. Ale generalnie
          porównywalne. My jechaliśmy z Gdyni i z przystankiem w Mszanie Dolnej. Z Mszany
          jakieś 4 godzinki.
          • iziaberka Re: Węgry /Balaton/ 17.02.04, 21:48
            A jak z pogodą na Węgrzech?
            Byłam tam z Rodzicami jak byłam dzieckiem, ale nie bardzo pamiętam smile
            A woda w jeziorze ok? Przy brzegu są kamienie?
            Pozdrawiam. Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka