loulla 16.11.10, 11:20 jakie noclegi polecicie w Mrzezynie, lato z dwójką dzieci 5lat i 1,5roczku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonaska Re: Mrzeżyno... 17.11.10, 18:58 oferta dobra cenowo - OW Perła - byliśmy w tym roku w tej odnowionej części w pokoju z widokiem na pl zabaw, w SUS Mrzeżyno z zewnątrz ok, ośrodek Bałtyk na stronie www wydaje się duuużo większy, w rzeczywistości bardzo ciasno tam, Bogdanka z zewnątrz na żywo wyglądała dużo atrakcyjniej niż na zdjęciach www. Ogólnie był to mój pierwszy i ostatni wyjazd do Mrzeżyna. Miejscowość baaardzo mi się nie podobała, mimo,że blisko do morza w sumie z każdego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Mrzeżyno... 19.11.10, 09:04 Co roku jeżdzimy do Mrzeżyna dam c jedną radę , nie wiem czy wiesz ale Mrzeżyno jest przedzielone rzeką (mostem) , po drugiej stronie mostu była kiedyś jednostka wojskowa i tam najlepiej znaleźć kwaterę lub domek, jest znacznie mniej tłoczno niż po drugiej stronie Mrzeżyna i na plaży zdecydowanie mniej ludzi. My tak zawsze robimy, a na obiady chodzimy do "centrum" 15 minut spacerkiem, też jeżdzimy z dziećmi. Nie mamy jednego sprawdzonego miejsca, ale jest tam dużo domków poprzerabianych na apartamenty, w jednym z nich bylismy ostatnio ( nazywał się Sroczki czy jakoś tak), fajnie bo po remoncie ale był jeden feler, zależało nam na aneksie kuchennym i niby taki był, ale dla nich aneks kuchenny to mała lodówka i zlew, żadnej kuchenki ani nawet jakiegoś palnika, jak chciałaś coś podgrzać, była kuchnia letnia ale na zewnątrz, obok grilla, tak więc nawet jajecznicy nie mogliśmy sobie zrobić rano. Jak dzieci były młodsze to wynajeliśmy domek i tam było super, domek znajdowal sie na posesji prywatnej, miał fajny taras, wyszystko było zagrodzone, dzieciaki mogły grać w piłkę i blisko plaży ale niestety zgubiłam gdzieś n telefonu do tych właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś