Dodaj do ulubionych

instruktor narciarstwa -Kielce

02.02.11, 09:28
Witam,
potrzebuję namiary na instruktora nauki jazdy na nartach dla 2 dziewczynek, 4 i 6 - letnich w Kielcach. Jeżeli znacie, polecacie kogoś to proszę o namiary na priv.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jare-k2 Re: instruktor narciarstwa -Kielce 02.02.11, 19:21
      Znam instruktora, który jeździ z małymi dziećmi i jest z kielc, poznałem go na obozie w Zakopanym wtedy byłem kierownikiem koloni. Z tego co załważyłem ma dobre podejście pedagogiczne i bardzo go dzieci lubiły
      numer do niego 783 253 999
    • narty-easy Re: instruktor narciarstwa -Kielce 02.12.11, 17:05
      Witam, jeśli chodzi o Kielce to mamy na każdym stoku szkołę narciarską w której można wykupić lekcje pojedyńczą lub pakiet wielo godzinny, a z tego co wiem to aktualnie powsataje i ma być już tej zimy przedszkole narciarskie na stoku stadion czy skocznia położony na górze pierścienica.
      Jeżeli chcemy instruktora prywatnego znajdziemy go przez google tam dużo instruktorów się ogłasza wystarczy wpisać instruktor narciarstwa i zadzwonić

pozdrawiam Marcin
    • pocholita Re: instruktor narciarstwa -Kielce 09.12.11, 12:01
      No właśnie, stok z taśmowym wyciągiem dla maluchów rewelacja.
      Też chciałabym się wybrac ale jak na razie nie mogę znaleźć zakwaterowania, hotele są nastawione na targi a ofert dla rodzin z jakimś miejscem do zabawy dla dzieci nie mogę znaleźć.
      Jakby ktoś mógł polecić jakiś hotel w Kielcach z jakąś salą zabaw to będę wdzięczna.
      • nutk-a Re: instruktor narciarstwa -Kielce 30.12.11, 07:40
        podbijam też jestem zainteresowana miejscem przy stoku
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka