Dodaj do ulubionych

Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu

03.03.11, 16:10
Witam, mam pytanie czy mając 3-dniowy bilet wstępu do Legolandu w Billund, mogę go wykorzystać w Givsud Zoo?
Asia
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 06.03.11, 09:35
      Na stronach tych miejsc nie znalazłam takiej informacji.
      O trzydniowym bilecie też nie.Gdzie go kupiłaś?
      • asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 12:39
        Rezerwując hotel na terenie Legolandu poprzez Neckermanna skorzystałam z oferty specjalnej:

3=2:02.04-24.06. i 15.08-30.10. 3 noce w cenie 2
        Przyjazd: codz./3 noce
        3 noce ze śniadaniem
        3 x wstęp do parku
        Asia
        • thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 16:59
          Chodzi zapewne o 3 bilety jednodniowe.Ale skoro na stronie nie podano takiej informacji to pewnie do zoo trzeba zakupić osobne bilety.
          Sprawdzałaś oferty bezpośrednio na stronie legolandu?Pewnie taniej by wyszły noclegi i bilety wstępu.
          www.legolandholidays.dk/engelsk/
          Wybierzcie się też do Lalandii.
          Polecam drugą połowę sierpnia bo duńskie dzieci idą do szkoły i będzie luźniej.
          Miłego pobytu.
          • asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 17:26
            Jedziemy na przełomie maja i czerwca - duńskie dzieci chyba w tym okresie jeszcze nie mają wakacji smile
            Asia
            • thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 17:31
              Jeszcze nie mają.
              Wieź coś ciepłego i przeciwdeszczowego bo tu lubi wiać i padać smile
              • asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 09.03.11, 13:05
                Z byłaś może w Labyrinthii? Skoro będziemy w okolicy to może warto byłoby zajechać? Kurtki oczywiście zabierzemy, chociaż mam nadzieję że przełom maja i czerwca okaże się słoneczny smile
                Asia
                • thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 09.03.11, 16:34
                  Próbowałam znaleźć owy Labyrinth i nie znalazłam.Masz jakieś namiary?
                  Moje dziecko ma 20 miesięcy więc dopiero zaczynamy poznawać parki rozrywki,aquaparki i inne podobne miejsca.Na razie byliśmy w Lalandii.
                  W lecie wybieramy się w okolice Legolandu.
                  • asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 09.03.11, 17:38
                    Link:
                    www.labyrinthia.dk/
                    Mój młody ma 6 lat i zaplanowaliśmy morderczy wyjazd smile czyli 2 dni Legoland, Givskud Zoo i ew. labitynhia, potem zjeżdżamy do Soltau i kolejne 2 dni w Heide Parku - nocujemy w pirackiej grocie smile, na weekend do Hamburga i wracając Hansa Park.
                    Przemyślę Lalandię smile
                    ASia
                    • malizna74 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 16.03.11, 23:33
                      Zdaje się, że można też zamówić noclegi przez Lalandię (tę w Billund) i wtedy dokupić bilety do Legolandu.
                      www.lalandia.dk/uk/Pages/forside.aspx
                      • malizna74 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 17.03.11, 10:03
                        No właśnie - robił ktoś tak?
                        • thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 17.03.11, 15:44
                          Noclegi w Legolandzie albo w Lalandii są drogie.Tańsze są prywatne hoteliki typu
                          Bed & Breakfast.My,jeżdżąc na Jutlandię z nich korzystamy.
                • dagbe Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 17.03.11, 12:34
                  Byłam w Labyrinthii (ponad 10 lat temu wink. Fajne miejsce, ale raczej nie na cały dzień.

Pozdrawiam,
                  Dagmara

PS. Polecam Djurs Sommerland - bardzo nam się podobało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka