Dodaj do ulubionych

Kołobrzeg 2011

25.03.11, 13:06
Witam.
Od jakiegos czasu poszukuję pokoi do wynajęcia lub całych mieszkań w Kołobrzegu. Powoli ogrom informacji mnie zabija i na nic zdecydować się nie mogę. Ważne żeby nie było drogo, blisko centrum i części uzdrowiskowej. Najchętniej na 2 tygodnie byśmy wyjechali, ale tydzień też nas zadowoli. Ja, M, roczniak i moj 17letni brat. Może coś, gdzieś znacie, polecacie?

Już mi się szukać nie chce, a to jest dobra pora na rezerwacje.

Spakować się i jechać na żywca w nadzieji, że ktoś pod pkp będzie stał z tabliczką (i przy okazji siętrochę potargować) to tak nie bardzo, prawda?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ola1-111 Re: Kołobrzeg 2011 25.03.11, 13:12
      Ja polecam Biuro Navigator pani bardzo miła, kompetentna. W ubiegłym roku nei mogłam sie zdecydowac czy malutkie mieszkanko przy Zielonych Tarasch, przy samym morzu czy 3 pkojowe mieszkanie n astarówce. Pani rozstzygła moje wachania argumentem-jak jest pogoda to spacer ze starówki nad morze to sama przyjemność, nie ma problemu(około 800 m) a jak nie ma pogody to mieszkanie przy samym morzu nie jest fajne bo w niepogode maszerwowac do miasta te 800 metrów inaczej sie odczuwa. Kosztowało nas mieszkanie chyba 170 a ze 3 pokoje to wziełam siodtre z dzieckiem i wyszło starsznie tanio. Zobacz Biuro Navigator w kołobrzegu
    • mamgabi Re: Kołobrzeg 2011 25.03.11, 22:45
      Jadę po raz 4. Zawsze wynajmuję Zielone Tarasy. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka