patir23 13.04.11, 17:04 poszukuje dla rodzicow plus 3 latka zalezy mi zeby bylo blisko krupowek i dogodne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannazajeta Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 13.04.11, 17:52 My byliśmy tu: www.sienkiewiczowka.pl/o-nas.html - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 13.04.11, 18:27 a cos tanszego???? Odpowiedz Link Zgłoś
lafenda Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.04.11, 14:19 My mieszkaliśmy w willi 3 świerki, bardzo sympatyczne pokoje, blisko Krupówek, niedrogo, polecam. Pozdrawiam Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 14:00 dokładnie tego samego szukam 2+1 w czerwcu tanio+miło i blisko Krupówek kiedyś byłam w pensjonacie LIBERTA Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 15:58 www.utomasza.pl/ niedrogo i wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 16:26 polecam sprawdzić ośrodek Geovita w Zakopanym. Jeżdżę tam od paru lat, również z małym dzieckiem. Do Krupówek jest może 10 min, dobre jedzenie w hotelu, warunki są naprawdę na wysokim poziomie i dodatkowo oferują zabiegi spa, także mamy mogą się zrelaksować Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_koo Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 21:35 Ja polecam poszukać coś na ul. Kasprusie, jest to ulica równoległa do Krupuwek, więc blisko a ceny dużo niższe, my byliśmy w willi Litwor, pokoje zróżnicowane pod względem standardu, ceny też różne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_wrocek74 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 16.04.11, 11:39 witaj! szukałam na wakacje jakiegoś noclegu w okolicach zakopanego. na początku przejrzałam strony, te które wyskakują w wyszukiwarce, ale bardzo ciężko mi było cokolwiek znaleźć. skorzystałam z katalogów panoramy firm. sporo informacji udało mi się znaleźć, a przede wszystkim wszystko uporządkowane. nie wiem, ale ponad kilkaset obiektów noclegowych... przedzwoniłam w kilkanaście miejsc, dowiedziałam się o szczegóły i udało mi się wstępnie wybrać pięć lokalizacji. na razie nic nie rezerwowałam, bo mam jeszcze trochę czasu. ale polecam jednak poszukać w jakimś uporządkowanym zbiorze firm, gdzie jest dużo tych kontaktów, podzwonić, dowiedzieć się i mieć jasność. lepsze to niż takie chaotyczne kluczenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qwinta Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 01.06.11, 13:27 My byliśmy w: apartament solna dolina w Kościelisku - było pięknie i świetnie wspominamy. Jeśli chcesz coś bliżej Krupówek, popatrz sobie na ich inne apartamenty, bo z tego co pamiętam wszystki sa bardzo ładne, a mają ich kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
kachazuza Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 05.06.11, 14:43 ja polecam też to miejsce Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
krzycholu Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 05.06.11, 18:20 Moje typy - U Tulka lub u Kwaków albo Paczynscy Zakopane -szukaj w googlach, wszystkie 3 sprawdzone -polecam Odpowiedz Link Zgłoś
eweliska18 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 07.06.11, 11:43 blisko Krupówek - Willa Ulka , miejsce sprawdzone, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
donbas Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.01.12, 22:58 A dlaczego musi być blisko Krupówek? Sprawdź w Kościelisku :krokus-zakopane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adek25.0 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 23.01.12, 00:56 no wlasnie - dobra kwatera to polowa udanego odpoczynku - ale moge Ci polecic fajne i niedrogie noclegi na www.otonoc.pl/noclegi-zakopane, w ktorych sa rowniez atrakcje dla dzieci oraz zaznaczenie czy dlaeko czy blisko od Krupówek swietna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
houdiridi Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 25.01.12, 18:23 ja polecam www.willamaria.pl/willa_maria.html tanio miło duża kuchnia zaraz obok duży market a do krupówek jakieś 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 26.01.12, 06:49 my właśnie byliśmy tu www.willa-matylda.pl - mieliśmy studio małe - bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakorytska Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 12.01.15, 18:19 My korzystamy ze strony zakopaneapartamenty gdzie można wyszukać samemu nocleg jaki nas interesuje. Blisko gór, Krupówek czy wyciągów narciarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 13.01.15, 17:42 Fajna strona, ale radzę korzystać rozważnie. Pomimo fajnego apartamentu, można trafić na imprezujące sąsiedztwo za ścianą i urlop z dzieckiem z głowy. Niestety apartamentowce w Zakopanem charakteryzują się losowym doborem klientów. pozdrawiam -- andrzej zakopane z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
marser111 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.01.15, 08:42 Generalnie wszędzie jest losowy dobór klientów, a cienkie ściany w pensjonatach, gonitwy dzieciaków na korytarzu potrafią uprzykrzyć pobyt Ja równiez korzystam z tej stronki wynajmując apartament, co prawda bardziej odpowiada mi Kościelisko a nie centrum. Uważam że w przypadku wiekszej niz 1 liczby dzieci wynajęcie apartamentu jest kapitalnym rozwiązaniem, zreszta w kazdym przypadku bez względu na liczbe osób apartament to super propozycja, Oczywiście ma tez swoje minusy np posilki które trzeba samemu pichcic lub jadac "na mieście" ale generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomass099x Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.12.15, 13:23 CZARNA GÓRA to jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce wyposażony jest w nowoczesne koleje linowe, profesjonalny system sztucznego naśnieżania. Wynajmowałem apartament i można polecić, świetny ośrodek i wysoki standard. Galeria i atrakcję są pod tym adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka744 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 05.07.18, 11:45 Dogodne warunki panują w apartamencie DELUXE. Czeka Ciebie tutaj wysoki standard, ciekawa okolica i specjalne udogodnienia dla malucha Odpowiedz Link Zgłoś