Dodaj do ulubionych

kwatera godna polecenia blisko krupowek...zakopane

13.04.11, 17:04
poszukuje dla rodzicow plus 3 latka zalezy mi zeby bylo blisko krupowek i dogodne warunki.
Obserwuj wątek
    • pannazajeta Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 13.04.11, 17:52
      My byliśmy tu: www.sienkiewiczowka.pl/o-nas.html - polecam.
      • patir23 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 13.04.11, 18:27
        a cos tanszego????
    • lafenda Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.04.11, 14:19
      My mieszkaliśmy w willi 3 świerki, bardzo sympatyczne pokoje, blisko Krupówek, niedrogo, polecam.

Pozdrawiam
      Joanna.
    • frestre Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 14:00
      dokładnie tego samego szukam 2+1 w czerwcusmile
      tanio+miło i blisko Krupówek

kiedyś byłam w pensjonacie LIBERTA
    • feniks_z_popiolu Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 15:58
      www.utomasza.pl/
      niedrogo i wygodnie
    • marecka.1 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 16:26
      polecam sprawdzić ośrodek Geovita w Zakopanym. Jeżdżę tam od paru lat, również z małym dzieckiem. Do Krupówek jest może 10 min, dobre jedzenie w hotelu, warunki są naprawdę na wysokim poziomie i dodatkowo oferują zabiegi spa, także mamy mogą się zrelaksować smile
      • joasia_koo Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 15.04.11, 21:35
        Ja polecam poszukać coś na ul. Kasprusie, jest to ulica równoległa do Krupuwek, więc blisko a ceny dużo niższe, my byliśmy w willi Litwor, pokoje zróżnicowane pod względem standardu, ceny też różne.
        • dorcia_wrocek74 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 16.04.11, 11:39
          witaj!
          szukałam na wakacje jakiegoś noclegu w okolicach zakopanego. na początku przejrzałam strony, te które wyskakują w wyszukiwarce, ale bardzo ciężko mi było cokolwiek znaleźć. skorzystałam z katalogów panoramy firm. sporo informacji udało mi się znaleźć, a przede wszystkim wszystko uporządkowane. nie wiem, ale ponad kilkaset obiektów noclegowych... przedzwoniłam w kilkanaście miejsc, dowiedziałam się o szczegóły i udało mi się wstępnie wybrać pięć lokalizacji. na razie nic nie rezerwowałam, bo mam jeszcze trochę czasu. ale polecam jednak poszukać w jakimś uporządkowanym zbiorze firm, gdzie jest dużo tych kontaktów, podzwonić, dowiedzieć się i mieć jasność. lepsze to niż takie chaotyczne kluczenie.
          pozdrawiam
    • qwinta Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 01.06.11, 13:27
      My byliśmy w: apartament solna dolina w Kościelisku - było pięknie i świetnie wspominamy. Jeśli chcesz coś bliżej Krupówek, popatrz sobie na ich inne apartamenty, bo z tego co pamiętam wszystki sa bardzo ładne, a mają ich kilka...
    • kachazuza Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 05.06.11, 14:43
      ja polecam też to miejsce Tekst linka
      • krzycholu Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 05.06.11, 18:20
        Moje typy - U Tulka lub u Kwaków albo Paczynscy Zakopane -szukaj w googlach, wszystkie 3 sprawdzone -polecam
    • eweliska18 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 07.06.11, 11:43
      blisko Krupówek - Willa Ulka , miejsce sprawdzone, polecam
    • donbas Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.01.12, 22:58
      A dlaczego musi być blisko Krupówek? Sprawdź w Kościelisku :krokus-zakopane.pl
    • adek25.0 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 23.01.12, 00:56
      no wlasnie - dobra kwatera to polowa udanego odpoczynku - ale moge Ci polecic fajne i niedrogie noclegi na www.otonoc.pl/noclegi-zakopane, w ktorych sa rowniez atrakcje dla dzieci oraz zaznaczenie czy dlaeko czy blisko od Krupówek swietna stronka
      • houdiridi Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 25.01.12, 18:23
        ja polecam www.willamaria.pl/willa_maria.html tanio miło duża kuchnia zaraz obok duży market a do krupówek jakieś 5 min.
        https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=58334f081715d3887.png
        • jonaska Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 26.01.12, 06:49
          my właśnie byliśmy tu
          www.willa-matylda.pl - mieliśmy studio małe - bardzo polecam.
      • kasiakorytska Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 12.01.15, 18:19
        My korzystamy ze strony zakopaneapartamenty gdzie można wyszukać samemu nocleg jaki nas interesuje. Blisko gór, Krupówek czy wyciągów narciarskich.
        • wroobel13 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 13.01.15, 17:42
          Fajna strona, ale radzę korzystać rozważnie. Pomimo fajnego apartamentu, można trafić na imprezujące sąsiedztwo za ścianą i urlop z dzieckiem z głowy. Niestety apartamentowce w Zakopanem charakteryzują się losowym doborem klientów.

pozdrawiam
          --
          andrzej
          zakopane z dzieckiem
          • marser111 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.01.15, 08:42
            Generalnie wszędzie jest losowy dobór klientów, a cienkie ściany w pensjonatach, gonitwy dzieciaków na korytarzu potrafią uprzykrzyć pobyt wink Ja równiez korzystam z tej stronki wynajmując apartament, co prawda bardziej odpowiada mi Kościelisko a nie centrum. Uważam że w przypadku wiekszej niz 1 liczby dzieci wynajęcie apartamentu jest kapitalnym rozwiązaniem, zreszta w kazdym przypadku bez względu na liczbe osób apartament to super propozycja, Oczywiście ma tez swoje minusy np posilki które trzeba samemu pichcic lub jadac "na mieście" ale generalnie polecam.
    • tomass099x Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 14.12.15, 13:23
      CZARNA GÓRA to jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce wyposażony jest w nowoczesne koleje linowe, profesjonalny system sztucznego naśnieżania. Wynajmowałem apartament i można polecić, świetny ośrodek i wysoki standard.
      Galeria i atrakcję są pod tym adresem.
    • joleczka744 Re: kwatera godna polecenia blisko krupowek...zak 05.07.18, 11:45
      Dogodne warunki panują w apartamencie DELUXE. Czeka Ciebie tutaj wysoki standard, ciekawa okolica i specjalne udogodnienia dla malucha smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka