Dodaj do ulubionych

Łeba, Chłapowo, Władysławowo, Cetniewo..

18.05.11, 08:18
Witam, wybieramy się nad morze na 5-6 dni- najchętniej w wyżej wymienione okolice, jedziemy z dwulatkiem- może ktoś poleci namiary na fajną kwaterę, najlepiej by było gdyby na miejscu w cenę było wliczone chociaż śniadanie.O Chomiczówce słyszałam same superaltywy, może ktos był w Maksmarze w Chłapowie itp...Pomożcie wink
Obserwuj wątek
    • kachazuza Re: Łeba, Chłapowo, Władysławowo, Cetniewo.. 18.05.11, 09:20
      Ja z tych miejscowości z noclegiem zaliczyłam ośrodek Lech w Łebie.
      Tu masz stronkę Tekst linka
      • rene1311 Re: Łeba, Chłapowo, Władysławowo, Cetniewo.. 20.05.11, 17:26
        a ja nie polecam Chłapowa-nie chodzi mi o kwatery, a le o samo miejsce.Byłam tam 3 lata temu z małymi dziećmi i porażka-na plaże trzeba było schodzić bardzo stromymy schodami a co za tym idze wynosić po nich wózki i cały osptzęt.Plaża w porównaniu z innymi nad Bałtykiem brzydka, dużo kamieni i grubego żwiru, jedyny plus to to że nie ma tłumów.....Zaraz obok jest Władyasławolo i tam są pięne plaże, tylko o wiele bardziej zatłoczone.
        • monikaa13 Re: Łeba, Chłapowo, Władysławowo, Cetniewo.. 20.05.11, 19:11
          Przecież Chłapowo to Władysławowo (prawie) - można iść na plażę do Władysławowa jak ktoś woli.

Ja bardzo polecam Chłapowo. Zawsze jak będzie brakowało Wam tłoku i gwaru możecie poświęcić te 15 minut i pójść wolnym spacerkiem do Władysławowa na lody smile
          • sianecka polecam Karwię 20.05.11, 20:51
            Z dzieckiem polecam KARWIĘ oddaloną parę kilometrów od Chłapowa ,piekna szeroka plaża,czysto naprawde fajnie!!!
            • monikaa13 Re: polecam Karwię 21.05.11, 13:36
              Jak dla mnie Karwia jest za wiejska i za spokojna. To, że z dzieckiem nie znaczy, że mam się zaszyć w głuszy. Oczywiście jak ktoś woli spokój to rzeczywiście Karwia będzie lepsza.
    • anka-210 Re: Łeba, Chłapowo, Władysławowo, Cetniewo.. 22.05.11, 21:26
      Hej. A ja nie polecam na wakacje z dzieckiem takich miejsc. Mało atrakcji dla dzieciaków, nic się nie dzieje, nudy. A przecież nie będziecie spędzać całego dnia na plaży. Polecam większe miasta np Kołobrzeg. Piękne parki, deptaki, molo. Zawsze cos ciekawego się dzieje. Koncerty itp, itd. Wyjazdy do Łeby są dobre dla małolatów, którzy spędzają cały dzień na słońcu i do szczęścia nic więcej im nie trzebasmile Pozdrawiam gorąco i życzę udanego wypoczynkusmile P.S, W tym roku też pierwszy raz jedziemy z półtorarocznym szkrabem i po zasięgnięciu języka jedziemy do Kołobrzegusmile XXX
      • nymeriia Re: Łeba, Chłapowo, Władysławowo, Cetniewo.. 31.05.11, 12:14
        anka-210 napisała:
        Polecam większe miasta np Kołobrzeg

A to już bardzo indywidualna sprawa. Byłam w zeszłym roku i zwyczajnie nie odpoczęłam. Okazało się, że wyjazd z miasta do miasta nie daje wytchnienia. My potrzebujemy się zrestartować, pobyć gdzieś w ciszy, blisko lasu. W tym roku wybrała Karwię. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka