Dodaj do ulubionych

Przystań u Kostka Świbno

11.07.11, 12:04
Może ktoś był?Czy warunki takie jak w opisie na ich stronie?
Obserwuj wątek
    • blechert.pl Re: Przystań u Kostka Świbno 13.07.11, 20:58
      Obejrzałem ich fotki ze stronki. A Ty nie?
      • hesperia1 Re: Przystań u Kostka Świbno 14.07.11, 08:12
        A Ty masz coś konkretnego do napisania,czy tylko się nudzisz?
        I kolejne pytanie:umiesz czytać ze zrozumieniem?
    • galanina Re: Przystań u Kostka Świbno 19.07.11, 07:52
      O samej kawterze to nic nie powiem bo nie znam. Moge polecic tylko plaze ze wzgledu na brak tloku-jestem z Trojmiasta i dziecmi wlasnie jezdzimy do Swibna. Plaza jest rozlegla, troche patykow nawianych przez fale ale mozna spokojnie znalezc miejce przy wodzie (btw. w tych patykach mozna znalezc bursztyny nawet teraz). Nie ma co liczyc na stoiska z jedzeniem itp. bo to dzicz- my mamy zawsze pelen ekwipunek ze soba.Aha z lokalizacji tego miejsca do plazy kawalek- trzeba przejsc przez las- sciezek w lesie mnostwo ale jak sie zabladzi to i tak sie dojdzie do plazy- kierowac sie na szum morza....jak jedziecie z Polski pd od strony Warszawy to lepej wjechac jakos od strony Kiezmarka, przez Przegaline,bo most pontonowy w Sobieszewie dosc czesto sie korkuje- np jakbyscie chcieli jechac do Gdanska to lepiej i szybiciej naokolo- ale to juz musiecie na mapie sobie popatrzec co i jak bo mi ciezko wytlumaczyc...Pozdr
      • hesperia1 Re: Przystań u Kostka Świbno 19.07.11, 08:12
        Dzięki serdeczne.Nam właśnie chodziło o miejsce bez atrakcji,szumu i plastiku.
        Dzięki za wiadomość o korkach. Miłych wakacjismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka