Dodaj do ulubionych

Zachodnia częśc Bałtyku - z basenem

17.07.11, 11:28
Witam

Z początkiem września wybieram sie z 2latkiem i mężem nad morze.Zależy mi na zachodniej cześci Bałtyku.Między Świnoujściem a Kołobrzegiem (jadę z Wrocławia ) .Ma to być raczej spokojne miejsce.Bardzo zalezy mi na tym, żeby w okolicy moża było skorzystać z basenu krytego.Fajnie jakby by był plac zabaw. Cena równiez odgrywa dużą rolęsmile Macie coś sprawdzonego? Pomóżciesmile
Obserwuj wątek
    • ann99 Re: Zachodnia częśc Bałtyku - z basenem 17.07.11, 22:55
      W tej części to ja znam ośrodek Sandra Spa w Pogorzelicy...
      albo noclegi jakieś w Świnoujściu i wypady na baseny po niemieckiej stronie...
      • nchyb Re: Zachodnia częśc Bałtyku - z basenem 18.07.11, 10:33
        no, Sandra do umiarkowanych cenowo nie należy...
    • koala0405 Re: Zachodnia częśc Bałtyku - z basenem 18.07.11, 12:16
      Ja jadę do Ustronia Morskiego. W ubiegłym roku oddano do użytku basen odkryty a wtym roku w czerwcu basen kryty więc w razie niepogody będę korzystać.
      • samanta25 Re: Zachodnia częśc Bałtyku - z basenem 18.07.11, 12:28
        ja wróciłam z Trzęsacza Panorama SPA mają kryty basen, polecam www.panorama.rewal.pl/
        A Sandra SPA też jest super (też tam byłam zobaczyć) ale ceny powalające
        • alfa36 samanta 19.07.11, 10:52
          Napisz, proszę coś więcej o Panoramie w Trzęsaczu. Czy jest tam co robic z dziecmi? Jak z jedzeniem dla kilkulatkow?
          • samanta25 Re: samanta 19.07.11, 13:52
            W ośrodku jest basen i jacuzzi więc można z dzieciakami posiedzień na basenie, dodatkowo jest plac zabaw na zewnątrz, miejsce na grilowanie.
            Jeśli chodzi o jedzenie to śniadania, kolacje i obiady w formie szwedzkiego stołu więc samoobsługa.
            Na obiad zawsze były dwie zupy do wyboru, dwa rodzaje mięsa, ziemniaki i na zmianę ryż, makaron, kasza - tak że jest w czym wybierać. Mojemu synkowi (ma 2 lata i 8 m-cy) jedzenie tam nie przypadło do gustu ponieważ wszystko było raczej pikantne i chodziliśmy z nim na obiad do Rewala Villa Maxim (zupa 4zł, ziemniaki 4zł, mięso ok 8zł)
            Dodatkowo niedaleko Panoramy w Trzęsaczu jest ogrodzony miejski plac zabaw dla dzieci tak więc jest gdzie poszaleć.
    • a.g.g.a Re: Zachodnia częśc Bałtyku - z basenem 19.07.11, 20:26
      Bardzo polecam Pustkowo,miejscowość położoną między Pobierowem a Rewalem. W sezonie jest tam dość dużo ludzi,jednak nie ma takich dzikich tłumów jak w pobliskim Pobierowie.Miejscowość położona w lesie,o rodzinnym klimacie.Plażę ma szeroką i czystą. My byliśmy w ośrodku Matex,który serdecznie polecam.Ma wszystko co potrzebne do dobrego odpoczynku.W pełni wyposażone,czyste pokoje,kryty basen,siłownia,plac zabaw i różne zabawki dostępne dla dzieci.Blisko do morza.Właściciel sympatyczny,nie sprawiający problemów.Wrócilismy stamtąd kilka dni temu.Za pokój z aneksem kuchennym i łazienką płacilismy 65 zł za osobę dorosłą,za dziecko połowę tej kwoty.Poza sezonem pewnie będzie taniej.Bylismy tam pierwszy raz juz mamy w planach by za rok ponownie sie tam wybraćsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka