misieczek 03.06.04, 09:06 Witam, czy ktoś był w Posejdonie w Jastarni. Jadę tam na długi weekend z 18 miesięcznym Miśkiem.W ogólen nigdy tam nie byłam, więc nie wiem na co się nastawiać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belciam Re: Do misiaczek! 08.06.04, 19:08 Ja niestety tam nie byłam. Również chciałabym wybrać się do Jastarni możesz mi napisać jakie są ceny w tym ośrodku. Z góry dziękuję, Belcia Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2000 Re: Ośrodek Posejdon w Jastarni 09.06.04, 08:31 dziewczyny my z mężem jeździmy tam co roku od kilku lat. teraz także z dzieckiem. Ośrodek jest bardzo duży, na terenie sporo zieleni, kawiarnia, bar czynny do późnych godzin wieczornych, molo, plac zabaw (niestety taki sobie) no i oczywiście stołówka z bardzo dobrym wyżywieniem. Aha i także parking. Pokoje ok, chociaż część jeszcze jest nie odnowiona. Generalnie bardzo chwalimy sobie pobyt tam. Plaża jest blisko i co najważniejsze nie ma tam tłoku. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś