Dodaj do ulubionych

Chłapowo - pensjonaty

22.01.12, 20:28
Szukam przyjaznych dla dzieci ośrodków w Chłapowie. Fajnie jak byłby plac zabaw i pokój zabaw w budynku. Podobają mi się pensjonaty Antalya, Altair, Rudnik oraz Zielony Zakątek. Ten ostatni najmniej,ponieważ zależy mi raczej na pokoju niż domkach. Jeśli znacie te miejsca to proszę o opinie,bo znalazłam tylko starsze posty.
Obserwuj wątek
    • mamaanieli Re: Chłapowo - pensjonaty 22.01.12, 21:30
      zobacz jeszcze "magnolię" przy ul. Zielonej - fajni właściciele, smaczne jedzenie (korzystaliśmy wielokrotnie). nie wiem czy mają pokój zabaw. I fajna jest jeszcze podobno "Cisowianka" - mają mieć od tego sezonu basen (to ze slyszenia - nie byłam). pzdr.
      • dorciaszek Re: Chłapowo - pensjonaty 22.01.12, 21:47
        ja w ogole nie jestem za ta miejscowoscia
        bylam raz i wiecej nie pokajade
        ulica przejezdna wzdluz morza jakos mnie odstrasza i to strome zejscie
        • betinka101 Re: Chłapowo - pensjonaty 23.01.12, 23:46
          Byłam w tamtym roku z synkiem 20 miesięcznymi mężem w Rudniku. I byliśmy w miarę zadowoleni. Pensjonat jest położony zaraz przy wąwozie Rudnik, którym dochodzi się przez około 15 minut do plaży, zejście jest łagodne nie schodzi się z żadnej góry po tysiącu schodkach, jak w przypadku innych zejść na plażę w Chłapowie.
          Na miejscu jest niedroga restauracja, śniadanie w formie stołu szwedzkiego 12 zł dla dzieci 8 zł obiady około 15 zł zupa +drugie danie. Nie trzeba wychodzić nawet z budynku, żeby do niej wejść, można sobie wziąć obiad do pokoju.
          Na podwórku dzieci maja co robić, jest trampolina, huśtawki, piaskownica, rowerki biegowe, hulajnogi. Wewnątrz pokój do zabaw z telewizorem.
          Najmniej byliśmy zadowoleni z pokoju trafiła nam się dość ciasna dwójka nie wiem jak inne dwuosobowe pokoje. 3 osobowe widziałam, że już przestronniejsze były. Posiadają też apartamenty.
          Można w miarę potrzeby poprosić o łóżeczko, wanienkę czy nocnik dla malucha.
          Pozdrawiam
    • sanna2009 Re: Chłapowo - pensjonaty 24.01.12, 17:11
      Zobacz jeszcze Bursztynek - pensjonat przyjazny rodzinom z dziećmi
      www.wakacjezdzieckiem.pl/oferta/928.html
    • kondolyza Re: Chłapowo - pensjonaty 24.01.12, 22:54
      niedaleko jest la siesta w jastrzębiej, a ten hotel jest i niedrogi a dla dzieci to po prostu 5 gwiazdek!
    • fiona_76 Re: Chłapowo - pensjonaty 25.01.12, 21:27
      Z czystym sumieniem polecam Maksmar - super dla dzieci...plac zabaw a w razie kiepskiej pogody sala zabaw w środku (baaardzo fajnie urządzona).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka