Dodaj do ulubionych

Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi.

14.02.12, 20:22
Czas ...to ponad 10 dni.
Trasa... od Stargardu Szczecińskiego po Słupsk.
Zakwaterowanie... tylko pod namiotem na dziko.
Atrakcje... oj wiele by można było wymieniać.
Polecane miejsca... okolice zalewu Szczecińskiego.
Niepolecane miejsca... wszelkie mniejsze i większe kurorty gdzie na każdym kroku byly wszelkiej maści kramy i kramiki.
Największe zaskoczenie... droga rowerowa z Kołobrzega zarówno na zachód jak i na wschód.

picasaweb.google.com/104321146266412146583/Pomorze2011
Obserwuj wątek
    • kassada Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 14.02.12, 20:48
      Ooo bardzo sympatyczne wakacje smile
      My co prawda nie rowerowo, ale chętnie pod namiotem spędzamy wakacje. Ostatnie - 2,5 tygodnia w Norwegii - było bosko smile W tym roku w planach Bretania i dolina Loary.
      • jusytka Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 15.02.12, 10:07
        A fotki jakieś masz z tej wyprawy?
        • kassada Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 15.02.12, 11:34
          Mam, mail gazetowy aktualny? smile
          • jusytka Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 15.02.12, 14:16
            Tak, jusytka@gazeta.pl
      • jusytka kassada 19.02.12, 13:02
        Już jestem Waszą fanką, super fotki i fajne wakacje. Po powrocie z kolejnych, również poproszę o fotki i relację. Wybieracie mniej popularne kierunki, ale potraficie zachęcić do ich zwiedzania.
        Jakoś do Norwegii mnie jak dotąd zbytnio nie ciągnęło, z uwagi na małą przyjazna pogodę i ceny, ale teraz widzę, że warto obrać ten kierunek.
        • kassada Re: kassada 19.02.12, 14:07
          Dzięki smile
          Cieszę się, że czujesz się zachęcona, Norwegia jest piękna!
    • jusytka Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 15.02.12, 10:18
      No dzielne te twoje dzieciaki, nie marudziły?
      Moje jak były młodsze robiły na rowerach maratony (jeszcze na 20') Teraz jak maja już normalne 26' i to z racji moich planów całkiem przyzwoite - stoją w garażu niemal nowe już drugi rok sad
      Zapał do rodzinnych wycieczek niestety im minął, nad czym bardzo ubolewam...
      Bardzo fajne te twoje fotki, w ciekawy sposób pokazują mój rodzinny region, no zabrakło tylko wizyty w samym Świnoujściu i na wyspach Wolin i Uznam i to zarówno na polskiej, jak i niemieckiej stronie. Warto, bo to istny raj dla rowerzystów i atrakcji dla rodzin sporo wink
      Ja bardzo lubię rowerowe wyprawy, małe i duże, ale nie odważyłam się jeszcze na namiot.
      • robertrobert1 Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 15.02.12, 18:44
        jusytka napisała:

> No dzielne te twoje dzieciaki, nie marudziły?

Oczywiście, że marudziły. Odkąd, za sprawą ciotek, poznały smak wypoczynku hotelowo/basenowego co raz częściej oponują. Takie są dzieci... a ja się tym nie przejmuję. Ja pokazuję taka formę turystyki a ciotki inną formę.

> Zapał do rodzinnych wycieczek niestety im minął, nad czym bardzo ubolewam...

Może powinnaś im jakoś je urozmaicać albo... utrudniać etc.

> Bardzo fajne te twoje fotki, w ciekawy sposób pokazują mój rodzinny region, no
        > zabrakło tylko wizyty w samym Świnoujściu i na wyspach Wolin i Uznam

Zrobiłem to z pełną świadomością. Ten teren zwiedze innym razem.

> Ja bardzo lubię rowerowe wyprawy, małe i duże, ale nie odważyłam się jeszcze na
        > namiot.

Szkoda bo to są same plusy zwłaszcza biwakowanie na dziko zwłaszcza tam gdzie nie ma ani jednego człowieka, który by zakłócał wieczorny i nocny wypoczynek.
    • bob-bo1 Re: Kilka fotek z wypadu nad morze z dziećmi. 15.02.12, 14:58
      Witam
      Tak trzymać!
      Ja z rodziną (my+2+5lat) wędrujemy pod namiotami za granicą (Włochy, Grecja, Węgry, nie wspominając Polski). Pozdrawiam wszystkich odważnych rodziców.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka