dagny126 15.06.04, 09:09 Mam zamiar wybrać się z moim 2,5 letnim synkiem pierwszy raz nad morze i wymarzyłam sobie Piaki, czy polecacie coś ??? Plizzz proszę o jakieś namiarki! Magda i Bruno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana12 Re: Piaski!!!! Szukam jakiś sprawdzonych adresów! 16.06.04, 13:45 Pooglądaj sobie kwatery za tej stronki www.mierzeja.com/piaski.php?co=piaski My zdecydowaliśmy się na pokój u Pani Porowskiej i już za trzy dni wyjeżdżamy. Po powrocie zdam relację jak było. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: Piaski!!!! Szukam jakiś sprawdzonych adresów! 16.06.04, 16:04 znam bardzo tam fajnie. milego pobytu. ja moze sie wybiore za jakis czas jak bedzie pogoda. ja w piaskach jak mebel bo juz od 11 lat jezdze Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: Piaski!!!! Szukam jakiś sprawdzonych adresów! 20.06.04, 12:16 W ubiegłym roku zwiedziliśmy tam plażę. Jest bardzo ładna - mało ludzi w sezonie. My byliśmy w Krynicy z 10-miesięczną córeczką. Przyznam tylko, że bardzo męczące jest dojście na plażę w Piaskach. Długo maszeruje się w piachu przez las. Z wózkiem to bardzo uciążliwe, a dwulatek też się zmęczy maszerując pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
joana12 Re: Wróciłam z Piasków 03.07.04, 23:02 Po 2 tygodniach wylegiwania się na plaży, wróciliśmy szczęśliwie do domku. Wrażenia z pobytu na kwaterze, o której pisałam wcześniej są rewelacyjne - czysto, bardzo ładne pokoje i przemili gospodarze. Okolica bardzo spokojna (hmm, no może poza dzikami, które upominały się o jedzenie), plaża prawie pusta, aż łezka się w oku kręci że trzeba było wracać. Polecam bardzo to miejsce, a my chyba wybierzemy się jeszcze raz we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: Wróciłam z Piasków 06.07.04, 12:13 Piaski to moja oaza ciesze sie ze ci sie podobalo. ja tez chyba pojade we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
kaplani Re: Wróciłam z Piasków 20.07.04, 14:10 Napisałam do Ciebie na priva, proszę odezwij się, bo tez jadę do Piasków do pani Porowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś