Dodaj do ulubionych

Morze z dwójką maluchów.

27.03.12, 15:33
Witam,
szukam domków nad morzem, jak najbliżej plaży. Moje dzieci mają 2,5 roku i rok. Chciałabym,żeby domek był nowy lub naprawdę zadbany, znajdował się na ogrodzonym terenie itd. Wiadomo - małe dzieci.
Może jesteście w stanie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • hexe77 Re: Morze z dwójką maluchów. 27.03.12, 17:06
      Sianożęty Dimena, przy promenadzie, domki z Baala nowe, ośrodek niewielki tylko 8 domków, ale plac zabaw to jedna huśtawka, malusieńka piaskownica i bujaczek. Z domków byłam zadowolona, z bliskości na plaże też, natomiast moim dzieciom brakowało placu zabaw
    • iza-maciej Re: Morze z dwójką maluchów. 14.04.12, 19:06
      dwa lata z rzędu byłam w OW Saturn w Rowach. Domki do wyboru - nowe lub ciut starsze. Do plaży ok 300m. Plac zabaw wystarczający. W tym roku też chyba tam pojadę, bo i ceny przystępne.Pozdrawiam.
    • montegeo Re: Morze z dwójką maluchów. 14.04.12, 20:59
      bardzo proszę - w okolicach Ustki - domki nad morzem
      Właściciel ma również mini zoo. W pobliżu ośrodek z bardzo dobrą stołówką - pod rodziny z dziećmi. Do plaży jest jakieś 300 metrów. Piasek czasem z kamykami, ale miejsce pod koc łatwo zrobić.
      No i pięknie tam jest. po prostu cudo.
      Na wszelki wypadek link do ośrodka ze stołówką: tu można zjeść
    • wiolka75 Re: Bursztyn Sianożety 18.04.12, 12:45
      Byłam i polecam dla rodzin z dziećmi idealny.
      Blisko plaża, szum fal morskich. Plaża szeroka. Plac zabaw, teren ogrodzony. Wypozyczalnia rowerków, tudzież innych atrakcji dla dzieci.Idąc na plażę BRAK starganów smile
      • ewakaszuby Re: Bursztyn Sianożety 29.06.12, 23:34
        ja osobiście, od Bursztynu wolę Collins Beach.
        który znajduje sie 5 krokow od zejscia na plażę. Znajduję się tam plac zabaw, restauracja i dopiero co nowo wybudowane domki drewniane. Sa swietnie wyposazone i pieknie wykonczone

pozdrawiam,
        Ewa
    • lena-mama Re: Morze z dwójką maluchów. 07.07.12, 22:01
      Polecam fajne nowe domki nad morzem w Łebie: Chomiczówka ma super ofertę, również dla dzieci!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka