Dodaj do ulubionych

Dolny śląsk z dzieckiem

03.03.13, 18:17
Poszukuję jakiegos fajnego miejsca dla rodziny z dzieckiem.Interesuja mnie agroturystyka pensjonaty itp,żeby mozna było troche pozwiedzać zamki, oraz żeby było ciekawie dla 6 latka.Zalezy mi na tym żeby dziecko mogło się wybiegać na swieżym powietrzu żeby czas spędzic aktywnie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kkowalska1 Re: Dolny śląsk z dzieckiem 03.03.13, 21:26
      www.rzeczka.eu/ byłam tu zimą, wrócę latem, polecam,fajny plac zabaw, tanie noclegi, przepyszna dania w restauracji i porcje ogromne, a do zwiedzania w okolicy mnóstwo rzeczy nie tylko zamki
      • 23krzysztof Re: Dolny śląsk z dzieckiem 04.03.13, 23:22
        Może Villa Greta Villa Greta?
        • ok_br Re: Dolny śląsk z dzieckiem 05.03.13, 09:01
          Villa Greta jest świetna.
          Nawet jak wrócicie z wycieczki, możecie usiąść na dole przed budynkiem z książeczką, a dzieciak ma gdzie latać i co robić smile
          Sama miejscowość malutka. Ale jest tam jeden dom, gdzie można się zapisać na lepienie z gliny. I to takie "na poważnie" - z wypalaniem i malowaniem [to już przez panią Ulę]. Mój sześcioletni ówcześnie syn ulepił samodzielnie garnuszek-kubeczek. Do dziś pije w nim różniaste napoje.
          Tylko zwróć uwagę, że to jest jakby "przed" Jelenią Górą, więc codziennie musieliśmy przez nią przejeżdżać, aby pochodzić po górkach smile Ale warto było.

Pozdrawiam
          Dorota
    • rkrzaczewska Re: Dolny śląsk z dzieckiem 11.04.16, 14:40
      Jeżeli jeszcze nie byliście to polecam gosciniecpodgrusza.pl Świetne miejsce, jest w Górach Kaczawskich, w Krainie Wygasłych Wulkanów. Jest co zwiedzać. My jeździmy tam już od kilku lat w każde wakacje i ferie zimowe. Nadal nie byliśmy w stanie wszystkiego zobaczyć. Miejsca są bardzo malownicze, łatwe do chodzenia i świetne na rower. Zamków w okolicy jest całe mnóstwo. Zamek Książ, Czocha, Grodziec, Świny, Bolków i wiele pałacy i dworów. Nie wybierajcie się tylko do Książa w majówkę. Strasznie jest wtedy zatłoczony. Lepiej spędzić ten czas na warsztatach w pobliskim Dobkowie a np. 4 maja jechać do Książa. Ale to urok sezonu smile My wracamy w tym roku ponownie. Pozdrawiam!
    • agnieszkakrzyzanowska Re: Dolny śląsk z dzieckiem 08.06.16, 13:18
      Witam,
      polecam gorąco hotel Dwór Elizy dwor-elizy.pl/, jestem pracownikiem tego hotelu, który mieści się w Kotlinie Kłodzkiej. Jest idealnym miejscem do spędzenia wakacji z dziećmi. Jest mnóstwo zieleni i także dużo atrakcji dla dzieci w każdym wieku. Prosze zerknąć na link z krótkim filmikiem o naszym hotelu www.youtube.com/watch?v=9YiFi4e400U. W razie pytań proszę o kontakt marketing7@dwor-elizy.com
    • pod_rozniczka99 Re: Dolny śląsk z dzieckiem 28.07.16, 14:18
      Polecam poszukiwanie inspiracji na stronie: www.noclegowo.pl/ Są tam opinie, zdjęcia i cenniki. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka