Dodaj do ulubionych

agroturystyka z atrakcjami dla dzieci

05.04.13, 21:05
najlepiej taka co są zwierzątka( krowy, konie, kozy i inne) i można je np; wydoić lub nakarmić, gdzie mogą dzieci zobaczyć jak się robi biały ser lub masło, zerwać owoc lub warzywo prosto z pola lub ogrodu, gdzie można zrobić ognisko, gdzie jest plac zabaw, fajnie by było jakby właściciele tez mieli małe dzieci, tak żeby dzieci mogły poznać wieś... znacie coś takiego? najlepiej centrum, ale jak coś dalej to tez poproszę o namiary
Obserwuj wątek
    • sebastianm85 Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 07.04.13, 22:17
      www.dzieciakiwplecaki.pl/nocleg/lista/0/9_malopolskie/0 - tutaj są opisane 2 takie gospodarstwa w Małopolsce

więcej na Małopolska wieś dla dzieci - www.agroturystyka.wrotamalopolski.pl/Dzial.aspx?id=10

W centrum, tzn. jakie województwa Cię interesują? Mogę coś podesłać, dużo ich jest, mam sporo katalogów itp.
      • kkowalska1 Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 08.04.13, 20:35
        najlepiej łódzkie lub blisko granicy województwa, potem wielkopolskie, kujawsko-pomorskie, mazowieckie, świętokrzyskie, ewentualnie śląskie, opolskie, dolnośląskie
        • sebastianm85 Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 08.04.13, 20:57
          W świętokrzyskim jest coś takiego jak Siedlisko Carownica oraz Dom i Biblioteka Sichowska (wehikulczasu.sichow.eu/) z programem dla dzieci, to akurat nie jest agroturystyka, ale byłem tam ostatnio i polecam.
          W wielkopolskim polecane jest Pod Brzozami, w dolnośląskim Kowalowe Skały (kowaloweskaly.pl/).
          Warmińsko-mazurskie to np. www.dzieciakiwplecaki.pl/nocleg/5419/agroturystyka-ostrow-kierwinski.
          Więcej postaram się podesłać na dniach, może być na maila gazetowego, np. skan?
          • kkowalska1 Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 09.04.13, 10:44
            poproszę, może być również kkowalska1@tlen.pl
            • gustawada Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 09.04.13, 10:53
              Już tyle razy polecałam ale jak przeczytałam twój post to wypisz wymaluj www.podbrzozami.com
              -krowa, świnie, króliki-wszystko przez dzieci karmione, dojone, prowadzone, głaskane
              -Wielkopolska
              -Gospodarze mają 2 dzieci(chociaż to nieistotne bo tam są tylko rodziny z dziećmi wiec zawsze są maluchy)-ok 5 lat
              Może po prostu już tam byłaś i szukasz podobnego, chyba będzie ciężko bo ja już kilka razy szukałam i zawsze wracamy pod brzozy
              • gustawada Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 09.04.13, 10:56
                A i jeszcze pokazują jak się robi biały ser a dzieciaki nawet serwatką myją ręce na koniec by posmakować wiejskiego spa.
                Masakra-naprawdę polecam bo rzadko spotykam serfując tyle atrakcji -po prostu wszystko dla dzieci
                Plac zabaw -sprawa oczywista, a są tez animacje- ale krowa, świnie i kury, biją wszystko
      • vanillka Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 03.06.13, 00:54
        Witam.a czy możesz polecić cos ciekawego w woj. łódzkim? Patrzylam na to polecane gospodarstwo Pod brzozami ale terminów juz nie mają. Może bliżej łodzi jest cos równie interesującego? dzięki . możesz pisac na maila gazetowego
        • gustawada Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 10.06.13, 12:29
          nie no takiego jak Pod Brzozami to ci nie polecę bo chyba jest jedyne. Dlatego mi warto do nich śmigać 400 km
          • gustawada Re: agroturystyka z atrakcjami dla dzieci 10.06.13, 12:30
            a ja teraz w ciąży to jestem skazana na ich kuchnię bo jak ktoś raz posmakuje to stracony
            • super-czarna.1 Re: do vanillka 10.06.13, 23:11
              Dobrą opinie też ma agroturystyka " U Bocheńskich "
              • ola1-111 Re: do vanillka 13.06.13, 00:26
                a byłaś ? Ja byłam, mam inne zdanie
                • super-czarna.1 Re: do vanillka 14.06.13, 22:42
                  Nie byłam, ale planowałam się tam wybrać. Na forum bardzo polecane. Może napiszesz coś więcej, dlaczego nie polecasz ?
                • ola1-111 Re: do vanillka 15.06.13, 19:07
                  no nie chcę pisać, takie mam odczucia-po prostu polecać wolę takie do których wracam
                  • ola1-111 Re: do vanillka 15.06.13, 19:09
                    chodziło mi tylko o to że byłam pod brzozami i u bocheńskich i polecam pod brzozami. Tyle-jest taniej a znacznie pyszniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka