Dodaj do ulubionych

Końcówka pazdziernika...

16.09.13, 09:35
Witam
W ostatnim tygodniu pażdziernika nieplanowany urlop (4dni)który chcemy wykorzystać,potrzebuję porady,gdzie.
Do max 350km od Katowic
Pieniny już zaliczone w tym roku, myślałam o Szklarskiej Porębie(wodospad kamieńczyka,snieżne kotły)???,ew Kościelisko i spacery dolinami(Chochołowska,Kościeliska)
Zabieramy rowery(jeśli pogoda pozwoli) czas spędzamy aktywnie ,kto podpowie?
Obserwuj wątek
    • camel_3d Swierzawa..willa Greta i Rupaki 16.09.13, 10:17
      280 km od was..

fajne meijsce. Ja si etam wybieram za miesiac, a bylem w ubeiglym roku kilka dni.
      Sporo roznych riun zamkow, fajnie meijsca do wedrowania. a sama willa greta ..fajne pokoje, dobre jedzenie.

www.villagreta.pl/
      www.rupaki.pl/
    • khael Re: Końcówka pazdziernika... 16.09.13, 16:53
      Jeśli jednak zdecydujecie się na Szklarską to w pobliżu polecam Jakuszyce i wycieczki rowerowe po Izerach: schronisko Orle, przejazd szlakiem przez granicę na czeską stronę (bardzo ładny szlak wzdłóż Izery) i dalej przejazd do miejscowości Izerka - mała urokliwa miejscowość w górach z dobrym jedzeniem/piwkiem - co kto wolismile Oprócz tego jeszcze Chatka Górzystów do odwiedzenia w okolicy. W Szklarskiej: Kamieńczyk, Szklarka, wyciąg na Szrenicę, zakręt śmierci, Śnieżne Kotły..
      • lillylive Re: Końcówka pazdziernika... 16.09.13, 19:07
        Dziękuję!
    • magdadd Re: Końcówka pazdziernika... 20.09.13, 22:50
      My na początku października planujemy Beskid Śląski (Istebna) połączony z Regionem Liptów (Słowacja).
      Te góry Izerskie ciekawie brzmią smile Muszę coś o nich poczytać, może zmienimy kierunek ...
      • lillylive magdadd 21.09.13, 08:04

magdadd napisała:

> My na początku października planujemy Beskid Śląski (Istebna) połączony z Regio
        > nem Liptów (Słowacja).
        > Te góry Izerskie ciekawie brzmią smile Muszę coś o nich poczytać, może zmienimy ki
        > erunek ...
        Gdzie śpicie w Istebnej?
        • magdadd Re: magdadd 28.09.13, 23:07
          Jeszcze nic nie rezerwowałam. będę to robić na ostatnią chwilę by mi się dzieci nie pochorowały.
          Ale będę dzwonić tu www.hadamowka.pl/, agroturystyka-helena.prv.pl/, przyolzie-istebna.pl/ i tu www.andzia.beskidy.pl/index.php.

A Wy już wybraliście gdzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka