06.06.14, 14:25
czy ktoś był? jakie wrażenia?
Szczególnie interesują mnie opinie o pokojach "Afrodyta" i "Morski Raj".
Obserwuj wątek
    • kasik_dwa Re: Sarbinowo 06.06.14, 18:15
      Byłam w ośrodku poliechniki i byłam zadowolona. Sarbinowo jest super. Nie ma takiego tłoku jak w Kołobrzegu czy Mielnie
      • yoka1 Re: Sarbinowo 06.06.14, 22:04
        dokładnie na to liczę. Unikam wyjazdów do większych miejscowości nadmorskich.
        A o tych pokojach może ktoś coś powiedzieć?
        • dakrosz Re: Sarbinowo 17.06.14, 13:32
          Czy macie orientacje jak się dostać z Dw. PKP w Kołobrzegu albo Koszalinie do tego Sarbinowa?
          Ile może kosztować transport typu autokar, bus albo taxi?
          • kasik_dwa Re: Sarbinowo 17.06.14, 17:24
            Jechałam PKP do Koszlina a potem busik. Nie pamiętam ceny.
      • agata1446 Re: Sarbinowo 05.07.14, 17:13
        ja polecam villa dune, bylam z rodzinka na dwutygodniowym wypadzie i szczerze mysle, ze to najlepsze rozwiazanie dla rodzin z dziecmi. nie ma takiego tloku, plaza jest czysta i naprawde jest malo ludzi, wyglada jakby byla prywatna
        • yoka1 Re: Sarbinowo 05.07.14, 18:09
          Dune ma wysokie ceny w sezonie no i nie mieli wolnych miejsc w terminie mnie interesującym.
          Właśnie liczę na mieścinkę typowo pod rodziny z dziećmismile
          • czara25 Re: Sarbinowo 28.08.14, 12:20
            Sarbinowo spokojne? Ja dopiero wróciłam, oprócz ludzi, o których się potykasz na chodniku (wąska ulica i bardzo wąskie chodniki) nic tam nie ma. Ani gdzieś pochodzić, ani zjeść porządnie. Byłam tam pierwszy i ostatni raz.
            • ja_jovanka Re: Sarbinowo 29.08.14, 11:15
              też tak uważam, żę Sarbinowo jest zatłoczone i ciężko się spaceruje, bo duzo ludzi (oczywiście w sezonie) i wąskie chodniki i w ogóle jakoś tak tłoczno, ciasno, zabudowa taka na styk, zero prześwitu, przestrzeni.
              Jedynie co ratuje Sarbinowo to piękna promenada wzdłuz morza, ale nie dane było nam pospacerować, bo strasznie wiało i szkoda mi było dzieci. Ale promenada na "6".
              Natomiast my byliśmy zakwaterowani w Sianożętach i uważam, że tam jest super dla rodzin z dziećmi, jak i w przyległym Ustroniu Morskim. Ustronie bardzo ładne, jest czym "oddychać".
              Sarbinowo zdecydowanie na "nie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka