yoka1 06.06.14, 14:25 czy ktoś był? jakie wrażenia? Szczególnie interesują mnie opinie o pokojach "Afrodyta" i "Morski Raj". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik_dwa Re: Sarbinowo 06.06.14, 18:15 Byłam w ośrodku poliechniki i byłam zadowolona. Sarbinowo jest super. Nie ma takiego tłoku jak w Kołobrzegu czy Mielnie Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Sarbinowo 06.06.14, 22:04 dokładnie na to liczę. Unikam wyjazdów do większych miejscowości nadmorskich. A o tych pokojach może ktoś coś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
dakrosz Re: Sarbinowo 17.06.14, 13:32 Czy macie orientacje jak się dostać z Dw. PKP w Kołobrzegu albo Koszalinie do tego Sarbinowa? Ile może kosztować transport typu autokar, bus albo taxi? Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_dwa Re: Sarbinowo 17.06.14, 17:24 Jechałam PKP do Koszlina a potem busik. Nie pamiętam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
agata1446 Re: Sarbinowo 05.07.14, 17:13 ja polecam villa dune, bylam z rodzinka na dwutygodniowym wypadzie i szczerze mysle, ze to najlepsze rozwiazanie dla rodzin z dziecmi. nie ma takiego tloku, plaza jest czysta i naprawde jest malo ludzi, wyglada jakby byla prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Sarbinowo 05.07.14, 18:09 Dune ma wysokie ceny w sezonie no i nie mieli wolnych miejsc w terminie mnie interesującym. Właśnie liczę na mieścinkę typowo pod rodziny z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
czara25 Re: Sarbinowo 28.08.14, 12:20 Sarbinowo spokojne? Ja dopiero wróciłam, oprócz ludzi, o których się potykasz na chodniku (wąska ulica i bardzo wąskie chodniki) nic tam nie ma. Ani gdzieś pochodzić, ani zjeść porządnie. Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_jovanka Re: Sarbinowo 29.08.14, 11:15 też tak uważam, żę Sarbinowo jest zatłoczone i ciężko się spaceruje, bo duzo ludzi (oczywiście w sezonie) i wąskie chodniki i w ogóle jakoś tak tłoczno, ciasno, zabudowa taka na styk, zero prześwitu, przestrzeni. Jedynie co ratuje Sarbinowo to piękna promenada wzdłuz morza, ale nie dane było nam pospacerować, bo strasznie wiało i szkoda mi było dzieci. Ale promenada na "6". Natomiast my byliśmy zakwaterowani w Sianożętach i uważam, że tam jest super dla rodzin z dziećmi, jak i w przyległym Ustroniu Morskim. Ustronie bardzo ładne, jest czym "oddychać". Sarbinowo zdecydowanie na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś