Dodaj do ulubionych

balkon z widokiem na morze...

23.02.16, 14:48
Witajcie.
Oto mój priorytet, będę jechać z rodziną z drugiego końca Polski i widok z balkonu przy porannej kawie jest dla mnie najważniejszym warunkiem.
I teraz tak, poszukiwana wiocha zabita dechami ze skrawkiem "pustej, odludnej" plaży, żadne większe miasto z tłumem na plaży, wolę totalne odludzie.
Wiem że bywają takie miejsca, poddąbie!, pustkowo itp, niestety nie mam namiaru na kwatery, a google oszukuje ;-)
Proszę o pomoc, już nieraz mogłam na was liczyć, proszę i tym razem.
Cena?... odpada Dom przy plaży Sarbinowo, bo za pokój za dobę ponad 600 zł to lekka przesada, chociaż widoki zniewalające, ale jednak nie dam tyle.
Jedziemy we czwórkę, ja mąż i dwoje dzieciaków na 10 dni tego lata.
Podsumowując, pokój z balkonem i widokiem na morze na wsi... Może być pensjonat, może być apartament, domek, kwatera prywatna obojętnie, odpadają hotele, bo żeby się tylko przespać i umyć nie potrzeba mi aż tak wielkich luksusów.
Z góralskim pozdrowieniem, Ela z rodziną :-)
Obserwuj wątek
    • ripani Re: balkon z widokiem na morze... 24.02.16, 15:24
      Droga fatima5, nie zgrywaj wszystkowiedzącej, prawdopodobnie jesteś właścicielką obiektu bez widoku na morze, za duże pieniądze ha ha
      Akurat w Chłapowie jest DW MAXMAR, w którym z rodziną byłam trzykrotnie i z balkonu widziałam morze, przepływające statki i pojechalibyśmy tam ponownie, lecz w tym roku chcemy wioskę i odludzie. Koszt w Chłapowie za 4 osobowy przestronny pokój to 210 zł. Warunki komfortowe, możesz sobie sprawdzić na stronie internetowej.
      Pozdrawiam i popracuj nad kulturą osobistą na piśmie.
    • ripani Re: balkon z widokiem na morze... 25.02.16, 13:28
      Poziom jaki reprezentujesz jest żałosny.
      Wszystkiego dobrego.
    • potwor_z_piccadilly Re: balkon z widokiem na morze... 25.02.16, 18:13
      ripani napisała:

> Witajcie.
      > Oto mój priorytet, będę jechać z rodziną z drugiego końca Polski i widok z balk
      > onu przy porannej kawie jest dla mnie najważniejszym warunkiem.
      > I teraz tak, poszukiwana wiocha zabita dechami ze skrawkiem "pustej, odludnej"
      > plaży,

Marne szanse. W Polsce wioski i miasteczka przeważnie odgrodzone są od morza pasem zalesionym. Od wiatrów się zasłaniają. Lato nad naszym morzem nie trwa wiecznie.
      Pomyśl o wyspach greckich. Jak uważnie poszukasz, to tam znajdziesz to o czym marzysz. Do tego słońce będziesz miała gwarantowane i takie ciepełko, że dzieciaków z wody nie wypędzisz. Kawa na balkonie z widokiem? Jak najbardziej. Albo masz pokój z serwisem kawowym, lub aneksem kuchennym, albo tańszy bez serwisu. W wypadku tańszego, zabierasz własny serwis i w klimacie zapachów gajów oliwnych, odgłosów cykad, kawka aromatem paruje, a Ty z nóżką na nóżce, pociągając łyczek z kubeczka, kontemplujesz błękit morza.
      Ja nad naszym morzem, z przeproszeniem ojczyzny mojej, jedynie reumatyzmu się nabawiłem. Durnie ten kraj nasz jest usytuowany. Góry, co powinny być na północy, są na południu, a morze zamiast być na południu, jest na północy.
      Pozdrawiam i życzę miłych wakacji.
    • boss285 Re: balkon z widokiem na morze... 25.02.16, 20:12
      www.eholiday.pl/noclegi-zl9145-galeria.html#gal_tab_photo
      www.domnawydmie.pl/oferta.htmlmeteor-turystyka.pl/lazurowafala-chalupy,chalupy.html
      www.sabina-niechorze.pl/
      www.baltyk-hotel.pl/
      www.agnieszka.wrewalu.pl/galeria.php
      przyplazy.net.pl/index.htm
      stasia.budzisz.pl/?page=fotogaleria
      www.airen.pl/
      www.eholiday.pl/noclegi-sm1963.html
      www.fajnewczasy.pl/noclegi/sarbinowo/pokoje_goscinne/29844
      uzajacow.obitur.pl/
      www.otowakacje24.pl/obiekty?sid=944&pid=1
      wielorybek.mierzeja.com/index1.php?id=3
      proszę może coś dla siebie znajdziesz cenowo!Pozdrawiam
      • boss285 Re: balkon z widokiem na morze... 25.02.16, 20:15
        forum.gazeta.pl/forum/w,195,144780306,144780306,z_widokiem_na_morze.html#p144797254
        link do wczesniejszego wątku
      • yagna1 Re: balkon z widokiem na morze... 11.10.16, 16:06
        nooo i jeszcze ja
    • tutunia Re: balkon z widokiem na morze... 26.02.16, 17:29
      Polecam "Panoramę" w Trzesaczu.Moze nie jest na odludziu ale widok z balkonu- niezapomniany!
    • yagna1 Re: balkon z widokiem na morze... 11.10.16, 16:05
      super, odwazna opinia,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka