aaalicja2 09.06.14, 21:54 Szukam ośrodka w Kudowej/Polanicy/Szklarskiej/Karpaczu z basenem dla dzieci + placem zabaw, wyżywieniem. Polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ok_br Re: Góry + basen + plac zabaw 10.06.14, 08:32 Ja jestem fanką Concordii, ale dla mnie za drogo hotelconcordia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: Góry + basen + plac zabaw 10.06.14, 08:56 na wyjazd z dziećmi polecam hotel Stok w Wiśle i hotel Czarny Potok w Krynicy Górskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ewik74 Re: Góry + basen + plac zabaw 10.06.14, 22:03 A witam szanowną koleżankę i na tym forum . Polecam w Kudowej Verde Montana (w jakimś poniższym wątku też polecałam). Byliśmy tam w zimie na feriach i z czystym sumieniem moge Was tam wysłać. Jakby się nie podobało to zawsze wiesz gdzie mnie szukać Karpacz: podobno fajny jest hotel ARTUS - nie wiem, nie byłam ale wiele dobrego słyszałam i chętnie kiedyś sprawdzę. Świetne baseny i wogóle to zaplecze z saunami, grotą solną jacuzziami i placyki zabaw są też w Gołębiewskim ale cenowo już sporo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaalicja2 Re: Góry + basen + plac zabaw 11.06.14, 05:38 Witaj Ewa, odczytuję ten drugi wątek też, chyba się zdecydujemy na Artusa. Bo rzeczywiście robi wrażenie, ja muszę odpocząć, a Laura będzie tam szaleć. Odpowiedz Link Zgłoś