maga8484 18.06.14, 22:33 Bardzo proszę o podpowiedzi fajnych miejsc gdzie możemy się wybrać z rocznym dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.sowinska85 Re: wczasy nad morzem 29.06.14, 21:35 Polecam Willę Kaskada w Jastrzębiej Górze - jestem 3 raz i polecam z dziećmi w każdym wieku - są rewelacyjnie przygotowani na przyjmowanie rodzin z dziećmi w każdym wieku - łóżeczka, wanienki, zabawki, ogród, plac zabaw, sala zabaw - wszystko czego potrzeba przy małych dzieciach, do tego przestronne pokoje. Dzisiaj postanowiłam zrobić im trochę reklamy - deszczowy dzień a mimo to udany, bo mimo pochmurnej pogody, panuje tu miła rodzinna atmosfera. Do tego fajnie jest spotykać co roku tych samych gości, którzy podobnie jak my wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
jasooolska Re: wczasy nad morzem 10.07.14, 10:22 Wierzę, że willa, którą polecasz, jest tego warta, ale NIGDY nie doradzałabym Jastrzębiej Górze rodzinie z dzieckiem w wózku! Kiedy byłam w JG i obserwowałam tych biedaków, taszczących i dziecko, i - co gorsza - wózek (+ bambetle) po dłuuugich schodach, zastanawiałam: dlaczego oni TU przyjechali?! Nie wiedzieli, jak wygląda JG? Nikt ich nie ostrzegł? A może uwielbiają takie samoumęczanie??? JG jest piękna, ale rodzicom maluszków radzę poczekać rok-dwa, aż wózek będzie można zostawić w domu. A jeśli komuś zależy akurat na tym kawałku wybrzeża, radzę pojechać kilka kilometrów na zachód (Ostrowo, Karwia, Błota Karwieńskie itd.) albo na wschód (Chałupy, Jastarnia etc.), gdzie plaże są bielusieńkie (nie ma na nich kamieni jak w JG), szerokie i PŁASKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_08 Re: wczasy nad morzem 10.07.14, 10:39 Ja też jestem ciekawa, bo mamy roczne dziecko i nie mam pojęcia gdzie pojechać żeby była w miarę blisko plaża i przystępne cenowo... najlepiej coś sprawdzonego bo już nie raz się nacięłam, że plaża miała być blisko a trzeba było iść 500m Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-mikula Re: wczasy nad morzem 12.09.14, 17:27 Miejsce, do którego można bez obaw pojechać z małym dzieckiem to hotel z Krynicy Morskiej - my tam byliśmy w tym roku. Mimo, że sezon był w pełni, to mogliśmy liczyć na pomoc obsługi i dobre słowo Pokoje duże, można było bez problemu postawić łóżeczko turystyczne i wózek w środku. Jak jesteś zainteresowana, to sprawdź ich stronę: fourwindsbar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: wczasy nad morzem 30.06.14, 18:06 Mój synek wczoraj skończył 11 m-cy i po roczku wybieramy się do Chaty Rybaka w Ustroniu Morskim. Już w lutym rezerwowałam pokój typu studio bo jedziemy 2+3 . Jadę tam już 6 raz. Można tam wypocząć , jedzenie pyszne i bez obaw mój synek będzie zajadał. Wolę takie wyżywienie z pewnego źródła niż jakieś okazyjne bary. Odpowiedz Link Zgłoś
m.sowinska85 Re: wczasy nad morzem 05.07.14, 21:32 ja dla odmiany wolę aneksy kuchenne w pokojach - lubię gotować nawet na wakacjach, wtedy mam 100% pewność, że wiem co będziemy jeść a to jest ważne. W Kaskadzie pokoje wyposażone są świetnie, są nawet zmywarki i tostery, nie wspominając o podstawie czyli płycie do gotowania, lodówce czy mikrofalówce. Nawet piekarnik udostępniają wiec jak dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: wczasy nad morzem 05.07.14, 22:14 My z naszą malutką gdy miała 9-miesięcy pierwszy raz byliśmy w Jastarni (willa Marand). Jastarnie polecamy bardzo! Jastrzębia Góra piękna także ale mi jednak kojarzy się także ze schodami, które trzeba pokonywać na plażę. Może są także inne zejścia na plaże, ale tego niestety nie wiem. Koniecznie ma być polskie wybrzeże? Czy np. góry też są brane pod uwagę? Bądź coś za granicą kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
m.sowinska85 Re: wczasy nad morzem 07.07.14, 18:17 Fakt, jastrzębia Góra ma klifowe wyrzeże - jednak w tym jej urok. Wracam tam bo mama sentyment z dzieciństwa, a teraz również z tego powodu, że czuję się to jak w domu. I tak polecam Jastrzębią, można na plaże podjechać samochodem no do Ostrowa, nie dość ze płasko, ale i mniej ludzi. A jak chcecie poczuć się jak u siebie to kolejny raz polecam www.willakaskada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotelsantamonica Re: wczasy nad morzem 08.07.14, 14:00 Polecamy nasz hotel www.hotelsantamonica.pl Od 15 lipca hotel będzie 3-gwiazdkowy, liczne animacje, 2 sale zabaw w tym jedna z Małpim Gajem 80 m kw, basen plac zabaw zewnętrzny, siłownia, gabinet SPA, restauracja. Zapraszamy do nas na wakacje! Tutaj 2 minutowy film o hotelu i okolicy: HotelSantaMonica FILM ---KLIKNIJ TUTAJ Strona hotelu z ofertą wakacyjną --- Odpowiedz Link Zgłoś
kirrta Re: wczasy nad morzem 15.09.14, 12:40 W tym roku spędziliśmy trochę czasu nad morzem. I nad Bałtykiem, i Śródziemnym. Na szczęście udało się Nam zaparkować Nasz samochód "w rozsądnym miejscu". Dzieci bawiły się, jak nigdy wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropecxzkowa Re: wczasy nad morzem 16.09.14, 10:48 dla mnie numer jeden to Darłówko - a w Darłówku hotel Lidia, tam zawsze odpoczywamy z rodzinką minimum tydzień Odpowiedz Link Zgłoś