marta31 02.09.04, 20:32 I było super wiec polecam ,jesli macie jakies pytania to prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amiki Re: BYŁAM NA CYPRZE Z 17 MIESIECZNIAKIEM 03.09.04, 09:44 Hej, ja mam pytanko, jak z jedzeniam dla waszego dzieciaczka, zabieraliscie ze soba czy moze kupowaliscie na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
marta31 Re: BYŁAM NA CYPRZE Z 17 MIESIECZNIAKIEM 17.09.04, 10:18 Wybacz ze tak pozno ale mielismy niespodziewany wyjazd i zadnego dostepu do komputera. Do jedzenia nie zabieralam nic.Sniadania tam sa raczej angielskie: synek jadał jogurty, platki z mlekie i jajka. Na obiadek wcinal zupy, jadl duzo owocow. Ale pewnie zabralabym ze soba sloiczki gdyby je lubił bo tam ich dostepnosc jest znikoma, cos tam z gerbera widzialam ale asortyment niebogaty, natomiast zaopatrzylam sie w soczki i Bogu dzieki bo z kupnem ich jest problem (mam na mysli te z Hippa czy z Gerbera). Jeszce raz przepraszam Cie ze tak pozno odpisuje mama św Mikolaja Odpowiedz Link Zgłoś