niutas 07.09.04, 22:48 Dziewczyny, czy któraś z Was była niedawno w Egipcie i moze coś na ten temat napisać? Wybieramy sie tam 18 września z 1,5 rocznym synkiem i potrzebuję informacji na temat jedzenia, pampersów, podróży. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omn3 Re: Egipt??? 09.09.04, 17:23 Hello Ja bylam z 19 miesiecznym synkiem. Pampersy wzielam z Polski,tam sa drogie a nawet przywiazlam ze soba bo Oliver latal nago po plazy)) Przez prawie 3 tyg moje dziecko zylo na mleku + kaszce i makaronach,frytkach.Nie chcial nic innego jesc Woda obowiazkowo z butelek,nie martw sie woda z basenu moje dziecko wypilo chyba pol i nic nie bylo.Lekarstwa kupowalam tam(sa starsznie tanie,no i na zemste faraona tylko tamte dzialaja).Ja kupilam profilaktycznie ale nic sie nam nie przytrafilo))) Podloz byla nawet spoko.Lecac do Egiptu Oliver spal,a do Polski zabawial sie z zaloga Nie martw sie tym co beda pisc,ze nie powinnas leciec z dzieckiem do Egiptu itd.My bylismy 3 tyg i bylo suppppeeeerrrr.Woda,pogoda i hotel rewelacja. Zycze wspanialego wypoczynku i zapraszam na zdjecia z Egiptu a to one forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12269525&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
niutas Re: Egipt??? 09.09.04, 21:13 Hej Wielkie dzięki za pocieszenie, bo już zaczynałąm mieć wątpliwości, czy dobrze robimy. Mam jednak nadzieję, ze będzie świetnie. Pozdrawiam serdecznie. Anika Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Egipt??? 10.09.04, 10:07 Przeszukaj forum Turystyka->Egipt - tam było sporo wątków na temat wyjazdu z dzieckiem. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Egipt??? 10.09.04, 10:06 Zdjęcia super!!! W jakim byliście hotelu? My pojechaliśmy w zeszłym roku do Ali Baby w Hurghadzie. Michaś miał wtedy 1.5 roku. Było fantastycznie. Co do cen na miejscu - nie wypowiadam się. Ale warto zabrać ze sobą wózek do jeżdżenia po terenie hotelu i nosidło plecakowe do noszenia w mieście i na ewentualnych wycieczkach. Żałowałam, że nie wzięłam podgrzewacza. W restauracji nie potrafili podgrzać słoiczka Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: Egipt??? 10.09.04, 12:07 My bylismy w El Gounie Sheraton Miramar.Super hotel!!!!!! Z wozkiem sie zgadzam bo koniecznie trzeba wziasc.Ja mialam parasolke.Czajnik obowiazkowo(ja akurat mialam w pokoju).Podgrzewacz wielam do mleka Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Egipt??? 10.09.04, 14:22 Tak się domyślałam, że Sheraton... Bardzo mi się spodobał zadaszony basenik dla dzieci. Niestety chyba się nie załapiemy do tego hotelu, bo nie mają pokoi w wersji 2+2 W każdym razie nie widziałam w ofertach biur podróży. My wzięliśmy tylko nosidełko, wózek już nie zmieścił się do taksówki Żałowałam tego bardziej niż podgrzewacza. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
renatas4 Re: Egipt??? 13.09.04, 14:41 Hotel El Gounie Sheraton Miramar na zdjęciach wygląda super, z jakiego biura wyjechaliście, czy był animator? Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Do omn3 13.09.04, 15:06 Cześć! Wybieram się do Egiptu w pażdzierniku i zastanawiam się nad wyborem Sheratona na miejsce naszych pierwszych wakacji z dzieckiem w takim klimacie. Jadę z półroczną córeczką. Możesz mi napisać coś więcej o tym hotelu? Czytałam o nim sporo pozytywnych opinii, ale negatywne też się pojawiały. Będę wdzięczna za odpowiedź. medunia Odpowiedz Link Zgłoś